Last Post Wins !!!11one
-
Gosp.
- Decadentor
-
John_Ryder
Re: Last Post Wins !!!11one
sretan Božić svima koji ga slave ! 
- Bub
Sve najbolje svima povodom Božića i neka Vam se sve najbolje želje ostvare, od srca Vam želi Bub!!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- hitman_4
- hitman_4
hrt i sučeljavanje
najgore je kad kvazi voditelji diktiraju demokraciju
Trbovićka i kratka pitanja
najgore je kad kvazi voditelji diktiraju demokraciju
Trbovićka i kratka pitanja

- Michel
Da li razmišljate o samoubojstvu
Kaže Stanković da po psihijatrima svaka normalna osoba je barem jednom u životu razmislila o samoubojstvu, a ko nije, da taj nije normalan.
Iako mi je to bezveze i odbijam vjerovati da baš svaka osoba koja nikad nije o tome razmislila, da nije normalna. Statistički nemoguće.
Na stranu sad to, ja sam razmišljao, ali ne na ozbilja način već ono, fantazija. Obična promišljanja o temama. Samoj temi samoubojstva pa rekoh sebi kak bi bilo da se ubijem i kak bi to izgledalo, hahahahaha. I jebe mi se, uuu, taboo tema
Al nikad nisam baš ono ozbiljno o tome razmišljao. Treba uživat, ali je nemoguće izbjeći takve crne teme.
Baš me zanima ko će u drugi krug.
Kaže Stanković da po psihijatrima svaka normalna osoba je barem jednom u životu razmislila o samoubojstvu, a ko nije, da taj nije normalan.
Iako mi je to bezveze i odbijam vjerovati da baš svaka osoba koja nikad nije o tome razmislila, da nije normalna. Statistički nemoguće.
Na stranu sad to, ja sam razmišljao, ali ne na ozbilja način već ono, fantazija. Obična promišljanja o temama. Samoj temi samoubojstva pa rekoh sebi kak bi bilo da se ubijem i kak bi to izgledalo, hahahahaha. I jebe mi se, uuu, taboo tema
Al nikad nisam baš ono ozbiljno o tome razmišljao. Treba uživat, ali je nemoguće izbjeći takve crne teme.
Baš me zanima ko će u drugi krug.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
Svaka čast šinćicu kad kaže da mu je najbolji europski premijer Putin...
Michel puši karu.
- hitman_4
mislim da su nakon emisije mnogi ljudi počeli razmišljati o samoubojstvu
precjedničke izbore doživljavam kao reality show gdje se 4 nebitna lika bore za najbolji posao na svijetu. najjači moto im je "birajte mene da vama bude bolje"
ono sinoć je uvjerljivo najgore "sučeljavanje" dosad
nekulturno šaputanje, nadrkana i izgubljena Trbovićka, 4 kvazi novinara koji glume Ameriku, upadanje u riječ, limit vremena koje ne vrijedi jednako za svakog kandidata i ono ćemu to ograničavanje vremena uopće??
Sinčić je preefejk
priznao bi Palestinu, a Hamas smatra terorističkom organizacijom 
precjedničke izbore doživljavam kao reality show gdje se 4 nebitna lika bore za najbolji posao na svijetu. najjači moto im je "birajte mene da vama bude bolje"
ono sinoć je uvjerljivo najgore "sučeljavanje" dosad
Sinčić je preefejk

- Michel
Da, koji su to uopće novinari bili?
Znam samo ovu feministkinju Trbovićku, a ako mi je nešto gore od židovskog lobija, to je taj feministički lobi. Dobro, isto su sranje, drugo pakovanje. I znam Stankovića koji uvijek glumata, ali pitanja o samoubojstvu i smisao života
Možda je gledao True Detective to je sad popularno. Dobro da nije citirao Cohlea
A koji su ona tri preostala?
Znam samo ovu feministkinju Trbovićku, a ako mi je nešto gore od židovskog lobija, to je taj feministički lobi. Dobro, isto su sranje, drugo pakovanje. I znam Stankovića koji uvijek glumata, ali pitanja o samoubojstvu i smisao života
Možda je gledao True Detective to je sad popularno. Dobro da nije citirao Cohlea
A koji su ona tri preostala?
- john_constantine
Josipovič, Kolinda i Kujundžić...
A ovo za Palestinu, nije da se baš razumijem u tu politiku. Koliko znam, Izrael je palestincima oduzeo teritorije?
A ovo za Palestinu, nije da se baš razumijem u tu politiku. Koliko znam, Izrael je palestincima oduzeo teritorije?
Michel puši karu.
- Michel
Ma ne to
Mislim koja su tri preostala novinara bila. Znam za trbovićku i stankovića, a ova tri ne znam.
Mislim koja su tri preostala novinara bila. Znam za trbovićku i stankovića, a ova tri ne znam.
- hitman_4
feminizam je jedino u svom početku imao smisla, dok je ovo danas borba za prava i jednakost pomoću sise, guzice i noge

pokakam se na židovski lobi
Stanky je otkad se oženio skroz propO kao novinar
kratkokosa novinarka je Periša Čakarun, drugi je Dragan Nikolić(stručnjak za v. politiku). za treću neam pojma

pokakam se na židovski lobi
Stanky je otkad se oženio skroz propO kao novinar
kratkokosa novinarka je Periša Čakarun, drugi je Dragan Nikolić(stručnjak za v. politiku). za treću neam pojma

- hitman_4
židovi palestincima rade ono što su švabe njima u 2. svjetskom ratu. uglavnom neviđeni teror koji traje desetljećimajohn_constantine wrote: