Što mi je izmamilo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
lemonzoo

Re: Što mi je izmamilo smješak danas?

Post by lemonzoo » 23 Oct 2014, 22:41

***dupli post*** obrišite***
Last edited by lemonzoo on 23 Oct 2014, 22:42, edited 1 time in total.

lemonzoo

Post by lemonzoo » 23 Oct 2014, 22:41

Otkud ti ta statistika da su 70 posto Hrvatske redneci? To je možda tako bilo prije 40 godina, ali danas je sve modernizirano i svi imaju kompjutore. Jedino blizu tome mogu biti (ako se generalizira) desničari, onaj stereotip ljudi koji slušaju Thompsona i govore "j*** te Bog"...
Ja živim na selu i uopće ne viđam te "seljake" kako ih zoveš.
Danas je baš obratno. Ako su ljudi zaglupljeni, onda su uglavnom tim nekim mainstream šund novitetima. Barem ja tako vidim.

Michel

Post by Michel » 23 Oct 2014, 23:31

john_constantine wrote:ma Bandić najviše duguje svojoj karizmi. Odnosno, pravi je seljak u javnosti po svojoj kulturi, držanji i ponašanju. A računaj da je valjda 70 % Hrvata takvo, pa ne čudi takva popularnost. Ma računajmo još i da je dosta toga kao "napravio" za Zagreb, pa onda mogu zažmiriti na krađe, lopovluk i takve stvari. S obzirom da je grad još i u plusu...
Da, kad se pogleda sve u zadnjih 10-ak godina, postotak je možda i veći. Ne znaš gdje ćeš, a da te ne uhvate i pitaju jesi li ljevičar ili desničar.

Desničari su upravo ovakvi kakve vidimo na televiziji. Ne treba ni televizija, malo se izađe ili koncerti od Thompsona i Thompsona upravo podržava ekipa kao što su taj Bojanec i svi oni branitelji na kičmi HDZ-a. A Bojanca su uhvatili nedavno sa kokainom pa je govorio da su mu podmetnuli, ali naravno da nisu. Onda je otpušten sa jabuke pa je došao na Z1 koji financira Bandić. Mislim, smiješno. Sve veliki domoljubi, a prije svega lažovi i lopovi.

Ista stvar s ljevičarima samo na drugačiji način, ali opet se dođe da su lažovi i lopovi. I zanimljivo je kako sva ekipa koja daje desnici glasove su iz nekih vukojebina.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Oct 2014, 17:26

To nije samo simptomaticno za RH, nego je i uobicajena pojava na svijetu da stanovnici ruralnih podrucja budu vise skloni konzervativnim politickim stavovima. Kao i oni nizeg stupnja obrazovanja.

To, naravno, nema nit veze s pojedincima nit s pejorativnom upotrebom seljaka/seljacine/vukojebine. Sama bih rado cio zivot zivjela u nekom lijepom selu tik uz grad. Ili malom zelenom gradu/predgradju. Ono da pogled puca na neka predivna prirodna oblicja i hrani te ljepotom svaki dan, da ima mogucnost vrta, a urbana sredina dovoljno blizu da odes svaki cas ako pozelis.
No dobro sad :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 24 Oct 2014, 17:55

Asfodel wrote:To nije samo simptomaticno za RH, nego je i uobicajena pojava na svijetu da stanovnici ruralnih podrucja budu vise skloni konzervativnim politickim stavovima. Kao i oni nizeg stupnja obrazovanja.

To, naravno, nema nit veze s pojedincima nit s pejorativnom upotrebom seljaka/seljacine/vukojebine. Sama bih rado cio zivot zivjela u nekom lijepom selu tik uz grad. Ili malom zelenom gradu/predgradju. Ono da pogled puca na neka predivna prirodna oblicja i hrani te ljepotom svaki dan, da ima mogucnost vrta, a urbana sredina dovoljno blizu da odes svaki cas ako pozelis.
mos se kod mene preselit kad god hoces :mrgreen:
Image

Michel

Post by Michel » 24 Oct 2014, 17:59

Asfodel wrote: To, naravno, nema nit veze s pojedincima nit s pejorativnom upotrebom seljaka/seljacine/vukojebine. Sama bih rado cio zivot zivjela u nekom lijepom selu tik uz grad. Ili malom zelenom gradu/predgradju. Ono da pogled puca na neka predivna prirodna oblicja i hrani te ljepotom svaki dan, da ima mogucnost vrta, a urbana sredina dovoljno blizu da odes svaki cas ako pozelis.
Ovo što si opisala me podsjetilo na Škotsku i tamo ona sela pa kad izađeš u selu, tamo je lokalni pub, čudni ljudi i ritualna žrtvovanja i slične stvari. Za atmosferu :D

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Oct 2014, 18:24

konacno stigao zadnji dio narudžbe s bookdepositroy-a; i nije mi paket promočio (što nemogu reci za spam i racune u kaslicu)
I may be an idiot, but i am no fool.

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Oct 2014, 09:41

@Dec - :mrgreen: ..pa i sad zivim slicno, samo jos da je taj krajolik blize lokaciji, a ne da moram dolazit do njega voznjom + da sam kraj urbanije sredine, a ne vece i napucenije pripizdine u kojoj nemas puno izbora. Kuzis, totalno nesto nerealno, tipa u phodnozju planine, haha
@Michel - joj ne ti spuki sitovi, nego neka idila nevina :mrgreen: a to opisano gledat n filmu. Al da, zvuci fino.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Oct 2014, 19:56

evil dead trilogija u kinu u varaždinu. :rock: :rock: :rock: :supz: :supz: :supz: :supz: :kokicarenje: :kokicarenje: :kokicarenje:
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 28 Oct 2014, 02:30

Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 30 Oct 2014, 21:08

skroz ih je droga zela :lol:
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Nov 2014, 19:58

čujem da su u petak kada je bio halloween neka maskirana djeca hodala po kućama i skupljala novce ili nešto. :lol: Jedna susjeda je poslije zaključavala ulazna vrata od dvorišta.
Michel puši karu.

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 04 Nov 2014, 17:56

Mordicus - Dances From The Left LP plus 7'' Three Way Dissection od danas na putu do mene :supz:

I sljedeće što definitivno moram kupiti na ploči je God Macabre - The Winterlong koji je konačno reizdan :prayer: :prayer: Jedan od najdražih albuma švedskog DMa.

Michel

Post by Michel » 05 Nov 2014, 17:30

Hahahahahahha :lol: :lol:

Svako malo znam otići na tu idiotsku stranicu samo da se nasmijem. Najbolji članci su oni od Zrinke. Pokupaj nešto naći od nje :lol: :lol:

Post Reply