Hehe,...skino sam novi album.->Of Lucifer And Lightning
Prejebeni su.
Puno vam hvala!metallicat wrote:elrania wrote:takoder, nije lose uopceCannibalist wrote:Evo upravo sam skino soundtrack od SawIV.hehehe.Ima dobrih stvari
@metallicat: bas mu pred 10 min pmah link
evo, gosp, sad placas 2 pive![]()
![]()
meni nije dužan, čak bi ja njemu 2-3 trebala platit![]()
![]()
al ajde, valjda će cijenit moj trud![]()
Odavno preslušao album, mislim da sam već spomenuo negdje.Ghrall wrote:Trenutno slušam meni jedan od najdražih bendova, Samael.Skinuo sam novi album Solar soul i stvarno je genijalan i produkcijski i u svakom drugom pogledu.Htio bi ih opet vidjeti uživo jer su mi je to bio jedan od boljih koncerata.Jel slušao tko?
Nevjerojatno dosadni albumi!Wendigo wrote:baš sam nabavio sljedeće:
Nile: Ithyphalic
Behemoth: Apostasy
YellowOrc: Eclosion

al znam da ti voliš iced pa ono, ma šalim se maloWendigo wrote:nemam, nije mi neka hića, a i nisam ih slušao dost dugo.. sad skidam sve živo pa rekoh daj..metallicat wrote:još ju nemašWendigo wrote:baš mi se skida kompletna diskografija od IE..?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

znam, poslušao sam puno njihovih stvari na različitim mjestima poput kompilacija, liveova itd.. meni osobno Night of the Stormrider nekak najviše odgovara stilski (trash/power kombinacija).. albumi su mi dobri do Tribute to the Gods, a onda kasnije i kada je Matt otišao bezveze...metallicat wrote:al znam da ti voliš iced pa ono, ma šalim se maloWendigo wrote:nemam, nije mi neka hića, a i nisam ih slušao dost dugo.. sad skidam sve živo pa rekoh daj..metallicat wrote: još ju nemaš?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ali skini, neće ti bit žao
samo novi nije nešto, oni prije su
kao npr burnt oferings
![]()
stormrider i offerings mi je naj, zab sam njega. na burnt je 8.dante's inferno i ta mi je najbolja, traje 16 min ali ni u jednom času mi ne dopizdi. spot je također super jer je baš iz 14.st kako i trebaWendigo wrote:znam, poslušao sam puno njihovih stvari na različitim mjestima poput kompilacija, liveova itd.. meni osobno Night of the Stormrider nekak najviše odgovara stilski (trash/power kombinacija).. albumi su mi dobri do Tribute to the Gods, a onda kasnije i kada je Matt otišao bezveze...metallicat wrote:al znam da ti voliš iced pa ono, ma šalim se maloWendigo wrote: nemam, nije mi neka hića, a i nisam ih slušao dost dugo.. sad skidam sve živo pa rekoh daj..![]()
ali skini, neće ti bit žao
samo novi nije nešto, oni prije su
kao npr burnt oferings
![]()
novi imam samo single i dobar mi je pošto su sve stvari osim jedne sa Something Wicked This Way Comes ali u Ripperovoj izvedbi.