Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Prophecy - odličan vjerski horor s dobrom pričom, par akcijskih scena, fantastične atmosfere, i sjajnim christopherom walkenom, a niti vigo mortensen nije za odbaciti. Ali onaj dio kada se simon druži za djevojčicom i govori joj onakve riječi, pa ju poljubi u usta da bi ju prenio dušu, baš mi izgleda pedofilski. 
Michel puši karu.
- Freddy
Cristine....jeben film,prejebena glazba....najbolje kad se auto ponovo sastavi ili kad uništi benzinsku 8.2-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Scarface
1408-4.5/5- zanimljiv glavni lik, napete i jezovite scene, odgleda san onu prvu verziju kraja, koja je zbog test publike prominjena jer je predepresivna. Sve u svemu, film ima snagu, mada je tema malo izlizana, i pri tome ne mislin na temu zle sobe, već pouke i detalja i tipičnih trauma iz života glavnog lika. E i da, Samuel L. Jackson je i ode faca. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
ma di on nije facaGhostface wrote:1408-4.5/5- zanimljiv glavni lik, napete i jezovite scene, odgleda san onu prvu verziju kraja, koja je zbog test publike prominjena jer je predepresivna. Sve u svemu, film ima snagu, mada je tema malo izlizana, i pri tome ne mislin na temu zle sobe, već pouke i detalja i tipičnih trauma iz života glavnog lika. E i da, Samuel L. Jackson je i ode faca.

- Dragonrage
U Jurskom Parku LOLmetallicat wrote:ma di on nije facaGhostface wrote:1408-4.5/5- zanimljiv glavni lik, napete i jezovite scene, odgleda san onu prvu verziju kraja, koja je zbog test publike prominjena jer je predepresivna. Sve u svemu, film ima snagu, mada je tema malo izlizana, i pri tome ne mislin na temu zle sobe, već pouke i detalja i tipičnih trauma iz života glavnog lika. E i da, Samuel L. Jackson je i ode faca.![]()
![]()
- Boby
U "Teškoj osmici"Dragonrage wrote:U Jurskom Parku LOLmetallicat wrote:ma di on nije facaGhostface wrote:1408-4.5/5- zanimljiv glavni lik, napete i jezovite scene, odgleda san onu prvu verziju kraja, koja je zbog test publike prominjena jer je predepresivna. Sve u svemu, film ima snagu, mada je tema malo izlizana, i pri tome ne mislin na temu zle sobe, već pouke i detalja i tipičnih trauma iz života glavnog lika. E i da, Samuel L. Jackson je i ode faca.![]()
![]()
![]()
![]()
- Vorador
Opet ja s Halloweenom.
Ovaj put H 20: 20 Years Later. Dao bih mu 3.5/5 Film ima dosadan već klasičan monoton i uspavljujući uvod u kojem se ništa ne događa, zatim akcija počinje negdje oko 60 minute. Malo je dinamičniji ,doduše, od prethodnika a Michael je ovdje najluđi do sad. Finale je urnebesno zabavan ali treba ostati budan i dočekati ga. Šteta što su zanemareni plotovi od prethodnih nastavaka i što se isključivo nadovezuje na jedinicu i dvojku. Nikad nisam volio taj diskontinuitet u serijalima.
- Boby
Meni je poslije orginala ovo najbolji nastavak. A u uvodu se i nekaj događa, mislim na bolničarku i ona 2 hokejaša. Dobar mi je uvod, osobito dok puštaju Loomisov dijalogVorador wrote:Opet ja s Halloweenom.Ovaj put H 20: 20 Years Later. Dao bih mu 3.5/5 Film ima dosadan već klasičan monoton i uspavljujući uvod u kojem se ništa ne događa, zatim akcija počinje negdje oko 60 minute. Malo je dinamičniji ,doduše, od prethodnika a Michael je ovdje najluđi do sad. Finale je urnebesno zabavan ali treba ostati budan i dočekati ga. Šteta što su zanemareni plotovi od prethodnih nastavaka i što se isključivo nadovezuje na jedinicu i dvojku. Nikad nisam volio taj diskontinuitet u serijalima.
- john_constantine
- dr_gonzo
Mislim da ako uspijem da ću ga pogledati za jedno 20 minuta...malo mi se zjevDjuro21 wrote:Return to House on Haunted Hill, fora film s dosta ljepo napravljeni duhovima, Jeffrey Combs je dobro odradio svoju ulogu, čak bi se usudio reći da mi je dvojka malo bolja od jednice
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -