Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
ma mislim da "smrtnici" doniraju više novaca nego sve te reality osobe za one kojima je potrebno...
Nisam niti skužio o čemu to Hitman govori, a ne bi niti poslije vaših postova da nisam morao čekati 2 sata i pol vlak i pročitati 24 sata. Ono, članak o Severini kako se polijeva mrzlom vodom. Ono, koji WTF?
Ne znam, povraća mi se od svih tih silnih zvijezda. Mogli su jednostavno donirati novce za tu organizaciju i gotovo, bez puno priče. Polijevanje mrzlom vodom? Ma super kada imaš novaca za onakav kupaći kostim i poslije valjda imaš statiste koji te obrišu, osuše i poslije ideš na svečanu večeru ili čekaš da ti sjedne na račun 15 000 kn alimentacije jer je našla bedaka koji joj je napravio dijete.
Neka bude 5 sati u kamionu na utovaru radeći fizički posao gdje je unutra valjda -5 stupnjeva i slažući štange koje su kao živi led. i to za minimalac. Svi su oni bolje škrtice kada je riječ o donacijama nego građani.
Nisam niti skužio o čemu to Hitman govori, a ne bi niti poslije vaših postova da nisam morao čekati 2 sata i pol vlak i pročitati 24 sata. Ono, članak o Severini kako se polijeva mrzlom vodom. Ono, koji WTF?
Ne znam, povraća mi se od svih tih silnih zvijezda. Mogli su jednostavno donirati novce za tu organizaciju i gotovo, bez puno priče. Polijevanje mrzlom vodom? Ma super kada imaš novaca za onakav kupaći kostim i poslije valjda imaš statiste koji te obrišu, osuše i poslije ideš na svečanu večeru ili čekaš da ti sjedne na račun 15 000 kn alimentacije jer je našla bedaka koji joj je napravio dijete.
Neka bude 5 sati u kamionu na utovaru radeći fizički posao gdje je unutra valjda -5 stupnjeva i slažući štange koje su kao živi led. i to za minimalac. Svi su oni bolje škrtice kada je riječ o donacijama nego građani.
Michel puši karu.
- lemonzoo
Bez obzira iz kojih motiva oni to rade, svejedno to privlači ogromnu medijsku pozornost i zato će istraživači bolesti raka i mišića dobiti puno love.
Usput, pokrenut je novi izazov, i to u Hrvatskoj
https://www.youtube.com/watch?v=_Q0EQHG4X4o
Usput, pokrenut je novi izazov, i to u Hrvatskoj
- Michel
Najviše dobe od anonimusa, a od ovih će dobti pare nikad. Barem ne toliko. To su sve muljaže. Dovoljno je samo bilo vidjeti crveni križ i kako su zatajili pare i svu onu hranu, odjeću.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
najbolji su mi komentarilemonzoo wrote:Bez obzira iz kojih motiva oni to rade, svejedno to privlači ogromnu medijsku pozornost i zato će istraživači bolesti raka i mišića dobiti puno love.
Usput, pokrenut je novi izazov, i to u Hrvatskoj![]()
Michel puši karu.
- john_constantine
Da, zato smatram da je najbolja donacija dati ljudima u ruke i gotovo.Michel wrote:Najviše dobe od anonimusa, a od ovih će dobti pare nikad. Barem ne toliko. To su sve muljaže. Dovoljno je samo bilo vidjeti crveni križ i kako su zatajili pare i svu onu hranu, odjeću.
Michel puši karu.
- Michel
Opet mi se error neki pokazuje.
Ovako sam htio otvoriti
I ond kad pošaljem, pokaže mi se ovo 
Ovako sam htio otvoriti
SpoilerShow

SpoilerShow

- HorrorHR
- Site Admin
Riječ je o erroru koji se nekada desi, nemogu ga nikako identificirati jer je vjerojatno riječ o sistemskom "flukeu" koji je vezan za količinu memorije i I/O koji je na hostingu asociran na account gdje je HorrorHR.
Nadam se da je samo riječ o trenutnim situacijama?
Nadam se da je samo riječ o trenutnim situacijama?
- Michel
Sad sam pokušao, ali opet error. Ne shvaćam jer mi negdje dopušta komentare sa dosta linkova/rečenica.
- john_constantine
a neke riječi znaju smetati i onda blokiraju pokušaj postanja.
Michel puši karu.
- Michel
Da bar znam koje. Pokušao sam postati bez slike, trailera i opet neće pa sam onda izbacio i wiki i opet neće tak da ne znam.
- HorrorHR
- Site Admin
ajd baci mi na mail u txt fajlu to što želiš postati pa da vidim hoće li i meni javiti taj error.
- maddjuro
kad smo kod tih izazova kantama vode, prisjetio sam se nečega sto je donedavno u americi, a mislim da se ljuti time jos uvjek bave. Rječ je da se eksa ili popije neko piće ili da se popije nekako exebicionisticki; tipa ode se u neki supermarket tam skine u donje rublje i pije te potom nominira dvije osobe da naprave nesto toga tipa. Naravno kako su ljudi debili počeli su piti koješta. Neki je lik ubacio u belnder mrtvog miša ulio litru votke il cega već, neki je drugi einstein u mix ubacio motorno ulje... Sve u svemu dosad je najmanje 5 osoba odapelo od tog izazova.
Doduše ovaj ice water izazov je bar za neki plemeniti cilj; dok je ovo drugo čisti idiotizam
Doduše ovaj ice water izazov je bar za neki plemeniti cilj; dok je ovo drugo čisti idiotizam
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- Decadentor
Imali smo mi slicni challenge, exiranje pola litre pive. Iako nepadam inace pod trendove volim cugat pa sam cugo 

- Asfodel
Predobromaddjuro wrote: Sve u svemu dosad je najmanje 5 osoba odapelo od tog izazova.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out