Captain America: The Winter Soldier (2014)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Michel

Captain America: The Winter Soldier (2014)

Post by Michel » 19 Aug 2014, 22:34

http://www.imdb.com/title/tt1843866/

For Steve Rogers, awakening after decades of suspended animation involves more than catching up on pop culture; it also means that this old school idealist must face a world of subtler threats and difficult moral complexities. That comes clear when Director Nick Fury is killed by the mysterious assassin, the Winter Soldier, but not before warning Rogers that SHIELD has been subverted by its enemies. When Rogers acts on Fury's warning to trust no one there, he is branded as a traitor by the organization. Now a fugitive, Captain America must get to the bottom of this deadly mystery with the help of the Black Widow and his new friend, The Falcon. However, the battle will be costly for the Sentinel of Liberty, with Rogers finding enemies where he least expects them while learning that the Winter Soldier looks disturbingly familiar.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=NLWsK1ZFunA

http://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Am ... er_Soldier

Image
Last edited by Michel on 24 Aug 2014, 21:34, edited 1 time in total.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

ZABORAVLJENA 2014. - PART ONE

Post by Michel » 19 Aug 2014, 22:35

Captain America: The Winter Soldier (2014) - nisam neki fan kapetana, a prvi dio mi je bio jedva prosječan, ali ovaj je zbilja dosta dobar, zabavan sa zanimljivom špijunskom radnjom i odličnom akcijom. Falcon je bio dobar, Scarlet isto dobra, a i dobili smo priču između Capa i Buckya. I naravno, Nick Fury :rock: Redford isto dobro upotpunio ovu glumačku postavu. Radujem se trećem nastavku, ali naravno, prvo Avengersi drugi dio i tu se nadam da će biti što više Hulka. Nekako imam dojam kako čitam da će Hulka biti samo na početku jer se već zna da će početna scena biti Hulk protiv Iron Mana u Hulkbusteru pa će ga možda zatvoriti dok se oni bore s Ultronom.

8=======-o/8==========o (7.5/10)

john_constantine

Re: Captain America: The Winter Soldier (2014)

Post by john_constantine » 19 Aug 2014, 22:45

Da, njega je u stripu "Planet Hulk" Iron Man poslao u svemir jer je bio preopasan, pa je završio na onom planetu. U svakom slučaju, jedva čekam da vidim tog Ultrona. Filmski crteži s imbd - a odlično izgledaju. Još kada se konačno pojavi Thanatos makar je to vrlo daleko...
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 19 Aug 2014, 22:49

Njega su i oni llluminati poslali u svemir pa kad se vratio, tako je nastao strip world war hulk gdje se borio protiv svih heroja. To je kao jedna od jačih verzija Hulka.

Možda nam pripremaju Planet Hulk film :mrgreen: tamo je Beta Rey Bill kao glavni gladijator.

Ultron je prejak. Njega je mislim Ant-Man napravio, ali u filmu će biti kao da ga je Tony napravio. U onom crtiću Hulk ga je dobio, ali bila je opaka borba i dobio je Hulk isto batina, ali je izdržao. Prejak je Ultron. Samo što će u novim Avengersima biti Scarlet Witch (to ti je ta na kraju creditsa u Capu, blizanka). Jedan od najjačih likova u Marvelu tako da će biti zanimljivo.

Thanos u trećem dijelu :rock: nadam se da će ih sve zgaziti :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Aug 2014, 23:20

Scarlet Witch mi nije poznata makar me podsjeća na jedan lik iz stripa Thor koji sam čitao u Jugoslaviji, ali mislim da nije o njoj riječ. :mrgreen:

Vidio sam da poster za Ant - man, izgleda genijalno. Ali kako si rekao, Tony će ipak napraviti Ultrona. Ant će vjerojatno izaći prije Avengersa. A vidjeti ćemo, ima pun kufer tih Marvelovih filmova i nastavaka tako da će idućih 20 godina imati što gledati otkad su kupili prava na njih.

Biti će bolesno gledati borbu između Thanatosa i Hulka, ako bude. A moralo bi biti s obzirom da je Thanatos ravan Hulkovoj snazi, čak i jači od njega. Abomination u drugom dijelu Hulka nije bio tako loš, ali nisam baš previše oduševljen. Nadam se da će u Avengersima Hulk konačno dobiti prvog poštenog protivnika.
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 19 Aug 2014, 23:32

Istraži malo Scarlet Witch. Premoćna je i znaš od koga je ona kćer? Od Magneta :D :supz: a i zgodna je. Nju će glumiti Elizabeth Olsen. Slatkica mala :oops:

Nikad nisam bio previše upoznat sa Ant-Manom, ali ovo što sam vidio, prezanimljiv mi je. Sigurno e jedan od onih podcjenjenih heroja.

Što se tiče Marvela, rade nevjerojatan posao. Osigurali su si budućnost i godine, godine uspješnih filmova. Stvarno će potrajat jako dugo. DC će se morati dobro potrudit da uopće sad doću blizu njih po uspješnosti. Mislili si da su napravili sve sa Nolanovim Batmanima i da će ostat na vrhu, al jebiga, postoje drugi heroji. Zato sad i rade Batman vs Superman i kasnije Justice League.

A Thanos, on je prejak za svakoga. Nikad se nije sukobio sa Hulkom jedan na jedan, ali je u stripu The Thanos Quest izbjegao borbu protiv Hulka. Nije se želio boriti protiv njega. https://www.youtube.com/watch?v=DpOK4eaA1uI

Hulk ima tu neograničenu moć pa bi sigurno zadao dosta muke Thanosu, ali samo ako bi borba duže trajala. Jedva čekam sve to :kokicarenje:

filmofil

Post by filmofil » 24 Aug 2014, 20:29

zabavno, ali opet se ponavlja moj problem sa negativcima u marvelovim filmovima. svi su ogromno razočaranje naspram njihovih glavnih pozitivaca. ovdje se odmah vidjelo da je captain america prevelika sila za ikoga u filmu i praktički bez napetosti pričekaš da izudara i pobije hrpetinu ljudi i razvali 10 aviona, tenkova i džipova. :D u ovom filmu mi je napokon sjela black widow. do sada je bila iritantna gdje god se pojavila, ali tu je dobila veću ulogu i usudim se reći da je tu negdje sa captainom americom.

toplo se nadam da će u nastavku avengersa napokon marvel staviti nešto moćno naspram good guysa. DC mi ima puno zanimljivije ekranizacije po tom pitanju. puno bolje koriste potencijal villaina iz stripova.
This is the Zodiac speaking.

Michel

Post by Michel » 24 Aug 2014, 21:32

Kod mene suprotno. Ja ne znam jel uope postoji neki dobar villain u DC ekranizacijama osim Jokera i Ra ghula.

I onaj Zod od Supermana mi je jako loš. Bane mi je bio smijeh. Jedino Joker, onaj stariji naravno.

Od Marvelova većina odlična i zabavna. I sad kad Thanos nastupi

filmofil

Post by filmofil » 24 Aug 2014, 23:31

mislim da je problem u tome što su marvelove ekranizacije često neozbiljnije dok DC ekranizacije dopuštaju neku mračnost i ozbiljnost. zato mi ostavljaju bolji dojam i negativci.
This is the Zodiac speaking.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 30 Aug 2014, 12:15

kao fan superhero filmova, Captain America: The Winter Soldier mi je bio baš dobar. Slažem se sa Michelom, prvi mi i nije bio nešto pa sam ovo malo odugovlačio ali je ispao mnogo bolji. mindless suprhero akcija, nemre bolje za vikend ;)

Post Reply