Filmski offtopic
- Michel
Re: Filmski offtopic
Ja ću pogledat jer gledam onu bajkovitu seriju Once Upon a Time koja mi je skroz dobra i zarazna, a i bajke obožavam 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
onda pročitaj i stripove Fables.Michel wrote:Ja ću pogledat jer gledam onu bajkovitu seriju Once Upon a Time koja mi je skroz dobra i zarazna, a i bajke obožavam
Michel puši karu.
- Michel
Jednom sam to tražio, ali nigdje nisam našao cijeli komplet za skinut već samo po brojevima pa mi se nije dalo skidati pojedinačno.
- Scarface
Na piratebayu imaš komplet brojeva 1-139. Trenutan broj je 142 (dakle, samo 3 za pojedinačno skinuti) ili možeš pričekat kraj serijala u 150. broju, tad će sigurno izać kompletna kolekcija.Michel wrote:Jednom sam to tražio, ali nigdje nisam našao cijeli komplet za skinut već samo po brojevima pa mi se nije dalo skidati pojedinačno.
I naravno, preporučam i prequel stripa - Telltaleovu avanturu The Wolf Among Us.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Michel
Onda budem pričekao pa će sigurno doći čitavi komplet.
Prvo moram još završit zadnju epiozudu tHe Walking Dead igrice iz te prve sezone i onda na ovu novu što je izašla pa ću onda The Wolf Among Us.
Ovo je valjda dobra verzija http://kickass.to/the-wolf-among-us-epi ... .html#main
Prvo moram još završit zadnju epiozudu tHe Walking Dead igrice iz te prve sezone i onda na ovu novu što je izašla pa ću onda The Wolf Among Us.
Ovo je valjda dobra verzija http://kickass.to/the-wolf-among-us-epi ... .html#main
-
olio
- john_constantine
čim je nosteam, odlična verzija. Neće biti problema s prebacivanjem nastavaka kao što je bilo kod reloaded verzija.Michel wrote:Onda budem pričekao pa će sigurno doći čitavi komplet.
Michel puši karu.
- john_constantine
izašla godzilla, izvrsna kopija.
E michel, koju si ti verziju x - mena skinuo? Ja sam skinuo onaj kao korean sub, ali film šteka iako je avi format.
E michel, koju si ti verziju x - mena skinuo? Ja sam skinuo onaj kao korean sub, ali film šteka iako je avi format.
Michel puši karu.
- Michel
X-Men Days of Future Past 2014 HDRip XViD AC3-juggs[ETRG] - avi format. Jako često skidam juggs etrg i uvijek mi je dobar 
- Michel
Cons, znam da ti gledaš doctor whoa pa me zanima u vezi novog. Upravo je izašao sa tim novim doktorom i zanima me jel ja kao koji nikad nisam gledao osim par pogleda tu i tamo, jel mogu odmah počet s ovim novim. Ili se radnja nastavlja i mora se pogledati od samog početka novi doktor (2005. godina). Novi glumac, nova pratilja. Oni zlikovci su ionako još iz starijih doktora, a sumnjam da ima tu ljudi kod nas kji su gledali stare doktore pa su svjedno počeli s novim.
Ma imam skinute te nove doktore sve sezone i nikak da počnem pa sad vidim da je izašao novi i mislim si kad ću to stić kad dosta toga gledam. Nisu mi problem nekakve reference, a radnja bi trebala biti zasebna?
Ma imam skinute te nove doktore sve sezone i nikak da počnem pa sad vidim da je izašao novi i mislim si kad ću to stić kad dosta toga gledam. Nisu mi problem nekakve reference, a radnja bi trebala biti zasebna?
- callac
gledaj stare doctore ne zato što ima poveznice nego zato što su odlični. mislim naravno na one od 2005 nadalje. i obavezno ako već nisi torchwood!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Michel
Ma sve ja to planiram i stare i nove, al me zanima jel se mogu ubacit u priču s tim novim doktorom? Recimo, pogledam tu 8. sezonu kako izlazi i onda kad završi, krenem od prve sezone novih doktora? A stare ću polako početi skidati jer vidim da imaju sve stare na torentima.
- callac
možeš, malo će ti biti nejasni doktorovi "protivnici" ali svaki doktor regeneracijom ima svoju novu priču
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Michel
- john_constantine
To što kaže callac, ali prije bi ti bilo bolje gledati od pocetka prve sezone, pa dok sve pogledas, kompletirati ce se nova sezona.
Michel puši karu.