pa nedavno bio halloween, ne?metallicat wrote:ajme pa ovo je halloween groznica il šta![]()
![]()
Koji ste horror zadnji gledali?
- metallicat
- HorrorHR
- Site Admin
to ti je brand od Anchor Baya (sada Starz ili kako već) koji stoji iza njihovog high definition transfera na dvd... Ako se dobro sjećam to je startano negdje 2000, 2001 kada se počelo brijati na malo jače transfere po kvalitetiVorador wrote:e šta je taj divimax? coveri takvih dvda mi uvijek izgledaju sumnjivo fušerski?
- Boby
- A$H
ooo gledao sam ja dosta puta baš radi fore neki nastavak Petka 13-tog na sam petak 13-ti..metallicat wrote:Vorador wrote:pa nedavno bio halloween, ne?metallicat wrote:ajme pa ovo je halloween groznica il šta![]()
![]()
pa je ali kad je petak 13 nitko ne gleda film a sad svi navalili
možda bi i ja da imam to doma
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
- Vorador
pa i nije nešto prespecijalno. uglavnom se cijeli film ništa ne događa nego likovi samo hodaju amo-tamo za nekim zvukovima i palamude nešto.Wendigo wrote:Dead Birds (2004)
3,9/5
vrlo zanimljiv haunted house story jezive atmosfere smješten u vrijeme Američkog građanskog rata.
preporuka svima koji nisu gledali.
-
GreenHornet
hm,nema ni izbliza ideju kako se film zove,mozda je vec napravljena recenzija,pa...uglavno radi se o tome da lik dolazi u opsjednutu kucu istraziti je li duh stvarno ubio vlasnika...to je 1.slucaj u americi gdje je prihvaceno da nema poseban uzrok smrti i da je ubojica duh...radi se o uglednoj obitelji...istiniti dogadaj...snimljen je lani ili početkom ove godine...
mozda je bas ovaj "dead birds"
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Vorador
aha. thanksHorrorHR wrote:to ti je brand od Anchor Baya (sada Starz ili kako već) koji stoji iza njihovog high definition transfera na dvd... Ako se dobro sjećam to je startano negdje 2000, 2001 kada se počelo brijati na malo jače transfere po kvalitetiVorador wrote:e šta je taj divimax? coveri takvih dvda mi uvijek izgledaju sumnjivo fušerski?
- Vorador
nije dead birds sigurno.GreenHornet wrote:hm,nema ni izbliza ideju kako se film zove,mozda je vec napravljena recenzija,pa...uglavno radi se o tome da lik dolazi u opsjednutu kucu istraziti je li duh stvarno ubio vlasnika...to je 1.slucaj u americi gdje je prihvaceno da nema poseban uzrok smrti i da je ubojica duh...radi se o uglednoj obitelji...istiniti dogadaj...snimljen je lani ili početkom ove godine...
- HorrorHR
- Site Admin
kao fol bazirano na prvom slučaju o tome da je duh ubio nekoga ti je:GreenHornet wrote:hm,nema ni izbliza ideju kako se film zove,mozda je vec napravljena recenzija,pa...uglavno radi se o tome da lik dolazi u opsjednutu kucu istraziti je li duh stvarno ubio vlasnika...to je 1.slucaj u americi gdje je prihvaceno da nema poseban uzrok smrti i da je ubojica duh...radi se o uglednoj obitelji...istiniti dogadaj...snimljen je lani ili početkom ove godine...
http://www.horrorhr.com/an-american-haunting-2005/
-
GreenHornet
to je to!thx!HorrorHR wrote:kao fol bazirano na prvom slučaju o tome da je duh ubio nekoga ti je:GreenHornet wrote:hm,nema ni izbliza ideju kako se film zove,mozda je vec napravljena recenzija,pa...uglavno radi se o tome da lik dolazi u opsjednutu kucu istraziti je li duh stvarno ubio vlasnika...to je 1.slucaj u americi gdje je prihvaceno da nema poseban uzrok smrti i da je ubojica duh...radi se o uglednoj obitelji...istiniti dogadaj...snimljen je lani ili početkom ove godine...
http://www.horrorhr.com/an-american-haunting-2005/
para bas ok film...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Wendigo
meni je baš ok bio. volim takve filmove koji konstantno furaju jezu kroz glazbu, vizualno itd.., a i ima i par "prepada". istina, ne događa se ništa konkretno do dobre polovice filma ali ima mi dobar setting i sve što sam u prijašnjem postu naveo.Vorador wrote:pa i nije nešto prespecijalno. uglavnom se cijeli film ništa ne događa nego likovi samo hodaju amo-tamo za nekim zvukovima i palamude nešto.Wendigo wrote:Dead Birds (2004)
3,9/5
vrlo zanimljiv haunted house story jezive atmosfere smješten u vrijeme Američkog građanskog rata.
preporuka svima koji nisu gledali.
- AlabamaSmokeOne