onda ću dobiti lijepu lovu u kladioniciMichel wrote:A kad pobjedimo?
Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014.
- john_constantine
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014.
Michel puši karu.
- Michel
Hrvatska kao pobjednik SP-a 200 koef.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- dr_gonzo
Pa, kad to već spominješ...ne sjećam se kad smo zadnji put imali toliko igrača da su osvajali trofeje, a da nije to sve iz HNL-a (sveukupno 11 - Srna 2, Modrić 2, Mandžukić 4, Rakitić 1,Pranjić 1, Pletikosa 1) sad je pitanje koliko će to doći u kondiciji...Michel wrote:Da, ma nakon 1998. se uvijek previše očekuje. Kao da imamo 50 milijuna stanovnika i svake godine se pojave 5, 6 vrhunskih igrača. Meni bi bilo samo drago da daju sve od sebe i to je to. Kao na euru 2012. kad smo bili u dosta jakoj skupini.
Baš me zanima kakav je mentalitet kod drugih država kad je u pitanju repka.
Mentalitet je isit....kod nekih čak i gori...po željama naravno
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
John_Ryder
pa zakaj eduardo ne igra u prvoj,nego ona trupina jelavić 
- john_constantine
Uložio 30 kn u lipama za pobjedu hrvatske.
Michel puši karu.
- Decadentor
pobjedu protiv brazila ili pobjedu prvenstva?john_constantine wrote:Uložio 30 kn u lipama za pobjedu hrvatske.

- john_constantine
- dr_gonzo
10kn mala moja uplatila na 1:1 protiv Brazila i da će Mexico - Cameroon igrati 0:1
Baš me zanima šta će biti od toga
Baš me zanima šta će biti od toga
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
John_Ryder
dobro,kaj nas suci uvijek moraju pokrast il koji kurac
- dr_gonzo
Bili smo bolji, ali jebeni Kovač je išao igrati kao grčka. Bunker bez brzog protunapada... Nabijem ih sve na kitu
Sudac nas jeste pokrao, ali smo si mi više sami krivi za poraz... Jedino svaka čast Pletikosi, Oliću i Kovačiću...svi ostali bi trebali biti kažnjeni sa 50 krugova trčanja po tartan stazi.
Gdje je bio Modrić, Srna...Rakitić?
Ljut sam jer smo trebali igrati kao na početnih 10 min ili kao kako smo igrali od 79 do 88 minute.
Ovako igrali smo smušeno samo kao obrana, bezveze izbijali loptu samo da nije kod nas ili blizu gola.
Ovaj Brazil je jako loš kao reprezentacija i trebali smo im da smo bili pametni utrpat još jedan gol nakon onog autogola, jer ih je taj gol šokirao i svi su se usrali da će izgubit...a mi se kreteni povukli
.
Najprije je sudac trebao isključit Neymara, jer je Modrića skoro nokautirao. A ono nije vidjelo 11-erca
.
Sudac nas jeste pokrao, ali smo si mi više sami krivi za poraz... Jedino svaka čast Pletikosi, Oliću i Kovačiću...svi ostali bi trebali biti kažnjeni sa 50 krugova trčanja po tartan stazi.
Gdje je bio Modrić, Srna...Rakitić?
Ljut sam jer smo trebali igrati kao na početnih 10 min ili kao kako smo igrali od 79 do 88 minute.
Ovako igrali smo smušeno samo kao obrana, bezveze izbijali loptu samo da nije kod nas ili blizu gola.
Ovaj Brazil je jako loš kao reprezentacija i trebali smo im da smo bili pametni utrpat još jedan gol nakon onog autogola, jer ih je taj gol šokirao i svi su se usrali da će izgubit...a mi se kreteni povukli
Najprije je sudac trebao isključit Neymara, jer je Modrića skoro nokautirao. A ono nije vidjelo 11-erca
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
Neću mnogo komentirati 11-erac dosuđen Brazil, ali mislim da ovaj video sve govori
https://www.youtube.com/watch?v=C058wv48oms
Eto tako ja doživljavam taj 11-erac
https://www.youtube.com/watch?v=C058wv48oms
Eto tako ja doživljavam taj 11-erac
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- hitman_4
opet naši mediji pretjeruju..
-baš me zanima koji bi sudac glavnoj zvijezdi sp dao izravni crveni karton, žuti je dovoljna kazna
-penal je odglumljen i tu smo oštećeni
-90% sudaca sviralo bi faul nad golmanom
to je njegov prostor i svaki kontakt se sudi
zadovoljan sam našom igrom, posebno u 2. poluvremenu, zaslužili smo bod
Jelavić je bio igrač manje
Kovačić izgubljen
Modrić je uz Olića bio naš najbolji igrač

večeras se navija za Nizozemsku
-baš me zanima koji bi sudac glavnoj zvijezdi sp dao izravni crveni karton, žuti je dovoljna kazna
-penal je odglumljen i tu smo oštećeni
-90% sudaca sviralo bi faul nad golmanom
zadovoljan sam našom igrom, posebno u 2. poluvremenu, zaslužili smo bod
Jelavić je bio igrač manje
Kovačić izgubljen
Modrić je uz Olića bio naš najbolji igrač

večeras se navija za Nizozemsku

- Michel
Slažem se sa gonzom oko Plete, Olića i Kovačića. Jedini plusevi jučer. Pa ovakav jadan Brazil nas nadigrao. Da, nije bilo penala i bilo je još sumnjivih situacija, ali bili smo prepasivni, a ovi pred domaćom publikom.
Modrić i Rakitić
to su valjda najprecijenjeniji hrvatski igrači ikada. Modrića mediji stalno dižu na neviđenu razinu pa ljudi misle kako se radi o nekom genijalcu. On kad i odigra lošu tekmu, a bome ih je bilo samo ove sezone u Realu, njemu mediji traže nešto pozitivno i onda ga veličaju, a činjenica je da ga se ne vidi velikim dijelom tekme.
Modrić i Rakitić
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
ajme šta sudac radi mehikancima
2 čista gola im poništio
već je zasjenio japanca
već je zasjenio japanca

- dr_gonzo
Da. Suđenje će biti glavna tema na ovom prvenstvu...barem tako izgleda.hitman_4 wrote:ajme šta sudac radi mehikancima2 čista gola im poništio
![]()
već je zasjenio japanca
Radujeme da ni Mehiko ni Kamerun nisu ništa pokazali, iako Mehiko ima prilika...ali igraju previše po nekoj svojoj šabloni koja se da razbiti...
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -