Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
lemonzoo

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by lemonzoo » 25 May 2014, 15:16

A za Illuminate znam to da su oni na vrhu u nekakvom našem poretku, ali da su kao neki entiteti iznad njih. Mene ti više zanimaju političke zavjere i novi svjetski poredak koje su mi najzabavnije.
Davno sam gledao taj nastup (+gledao sam i kad je bio zadnji put u Na rubu znanosti) pa sam zaboravio kako je on to pričao.
On je to prikazao pomoću paukove mreže. Gmazovi su u centru, Iluminati negdje ispod, pa su isto negdje ispodi i političari.
Gmazovi su drevna rasa koja vlada negdje od Sumerana. To je samo neka loza koja valjda ima vanzemaljsko porijeklo, ali već su se izmiješali s ljudima.
Što se tiče toga da vjerujem u teorije zavjere, nit vjerujem nit ne vjerujem, svejedno mi je. Ali volim čitati to, što luđe to bolje. Jednom sam vidio na nekom domaćem blogu kako su nam Ameri sakrili drugo sunce. Može se valjda nekad vidjeti sa J. pola. :zubifale:

Michel

Post by Michel » 25 May 2014, 15:36

Decadentor wrote:Al fakat neznam sta da kazem ili mislim za teorije zavjere. Smaraju me ti teoreticari isto koliko me smaraju i skeptici. Zasto nitko jebeno nemoze napisat nest realno o bilo cemu, nego iz krajnosti u krajnost. Jel postoji takva teorija zavjere? O ljudima i njihovim misljenjima? Svi su za ili protiv, svi su crni ili bijeli, nitko nije siv. I to me smara totalno al nije stvar samo sa teorijama nego sa svime.
Zast ljudi nemogu rec neznam contour pillow jastuk je ok, dosta dobar ali se ne isplati za te pare. No reci ce contour pillow je najvece smece na svijetu radje bi spavao na busilici dok ce druga strana rec najbolji jastuk ikad, oblak je neudoban ka se usporedi s njim. :lol: (koji glup primjer :mrgreen: )
Pa nije uopće tajna da zavjere postoje. Gori su oni koji odbijaju vjerovati u to jer se onda boje da budu gledani kao luđaci. Al ajmo malo pogledat što je zavjera? Za zavjeru su potrebna minimalno dva čovjeka. Eto, ti i ja se sad urotimo protiv nekog. To je najmanja zavjera. I nakon toliko primjera što se tiče političkih zavjera još ima ljudi kojima je to glupo i slično. Ja ne govorim sad o reptilima i sličnim fantazijama. Govorim o realnim zavjeravama, političkim. Pa samo pogledaj kod nas kako se svako malo neke pare uzimaju, različite afere Pevec, hippo banka. Samo kod nas imaš jako puno primjera. To spada u zavjeru.

A kamoli zavjere izvan naše države. Pa samo pogledaj koliko je bilo zavjera u najmoćnijoj zemlji svijeta, Americi. Pa sjeti se samo zavjera sa CIA-om kad su distribuirali drogu zajedno sa narko kartelom pa su pare davali u državni proračun :lol: :lol: pogledaj ovaj dokumentarac http://www.imdb.com/title/tt1319726/ prisluškivali su Nixona gdje jasno i glasno govori o vijetnamskom ratu i govori kako mu je svejedno koliko će žutih poginuti i želi da baci nuklarku. Ima toga još od tajnih dokumenata i sličnih stvari. Dakle, u tom dokumentarcu imaš Nixonov govor i sve to govori. Ili ovaj http://www.imdb.com/title/tt0896866/ zlostavljanje američkih vojnika tamošnjih stanovnika. Sve tajno sakrivali zajedno s američkom glavnim vojnicima. Sve pod velom tajne, ali se na kraju otkrilo. A da ne pričam o aferi Watergate.

Noam Chomsky je po meni jedan od najbitnijih ljudi i on je pravi gem. Kroz čitanje njegovih knjiga ili gledanje ovog http://www.imdb.com/title/tt0104810/?re ... mg_slf_132 ćeš saznat dosta toga i to sa čvrstim dokazima. I naravno, obavezna knjiga od njega http://www.superknjizara.hr/?page=knjig ... =100033004

Eto, i to sam ti samo malo toga dao, stvarno malo. Kažem, te političke zavjere nisu tajna jer dokazi postoje. Samo što ih nema u mainstream medijima pa običnim ljudima se to čini zamaranje i to je ok, sve dok oni ne počnu mene ili nekog drugog kome se to sviđa prozivati luđacima, budalama. Jer pazi, ja ne pričam o nekim fantastičnim zavjeravama, ovo su samo političke koje se praktički svakodnevno događaju. Ma ima previše toga :D meni je to prezanimljivo istraživati. Zna da ja kao jedan čovjek ne mogu ništa, ali zanima me i želim znati.
lemonzoo wrote:Davno sam gledao taj nastup (+gledao sam i kad je bio zadnji put u Na rubu znanosti) pa sam zaboravio kako je on to pričao.
On je to prikazao pomoću paukove mreže. Gmazovi su u centru, Iluminati negdje ispod, pa su isto negdje ispodi i političari.
Gmazovi su drevna rasa koja vlada negdje od Sumerana. To je samo neka loza koja valjda ima vanzemaljsko porijeklo, ali već su se imiješali s ljudima.
Što se tiče toga da vjerujem u teorije zavjere, nit vjerujem nit ne vjerujem, svejedno mi je. Ali volim čitati to, što luđe to bolje. Jednom sam vidio na nekom domaćem blogu kako su nam Ameri sakrili drugo sunce. Može se valjda nekad vidjeti sa J. pola. :zubifale:
E da, to za Sumerane i Babilon. Babilonska kurva (žena u crvenom) kao u Matrixu prvom dijelu ili korz povijest svih filmova. Žena u crvenom je Babilonska kurva. I takve stvari. Ili one sumeranke pločice.

Al ne vjerujem u Nibiru i tako nešto. Recimo, vjerujem da su Ameri bili na Mjesecu što je dosta popularna zavjera. Al recimo jedna velika zavjera je Katyn masakr u toj šumi za vrijeme drugog svjetskog rata. To je zavjera bila sve do sredine 90-ih kad se otkrilo ko je ustvari počinio taj masakr. Eto, tajilo se preko 50 godina, takva velika stvar.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 25 May 2014, 16:20

a dobro, uvijek će biti teorija zavjere i takve stvari, ali dok su realne. Ovo što Michel navodi je dosta realno, ali ono ideje o gmazovima, illuminatima i sve to... ok, to je već teže progutati. Naročito još mogućnost manipulacije dokazima, slikama i što sve samo da stvori mit iz toga.

Ja mislim da je samo jedna činjenica stvarna: bogati se sve više bogate, a siromašni postaju sve više siromašni i to je to.
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 26 May 2014, 23:40

Ma to nije ništ :lol: trebaš samo vidjet u zadnjih 5, 6 godina koliko ima takvih plaćenih članaka gdje pljuju po svima koji drugačije misle. Jer pazi, po njima i to ne samo YUtarnji već svi skeptici, apsolutno svi, po njima ne smiješ ni zinuti protiv vladajućih niti malo pomisliti kako nešto ne valja u ovom svijetu. Odmah te spuštaju i etiketiraju. Drugim riječima po njima je ovaj svijet savršen, sve je dobro, nema nikih problema :D e to je već smiješno. Nevezano sad za ovaj članak.

http://www.youtube.com/watch?v=wJ_-uux5P3Y kao što se u ovom videu govori. Ti si odmah nekvalificiran jer nisi znanstvenik. Jer, ako pravi znanstvenici tako kažu, mora da je tako :zubifale:

Ovo mi je isto drag video http://metro-portal.hr/haarp-sluzi-za-k ... stvo/85038 hvala, gospodine Walkeru. A za skeptike, nastavite dalje etiketirati i spuštati. Dokazi izviru svakodnevno :D zato je meni ovaj svijet na kraju jako lijep kad vidim kak ose guše u kompleksima.

hitman_4

Post by hitman_4 » 27 May 2014, 13:39

e da je samo jutarnji takav :lol: svi mediji su pod kontrolom zapada. ni d od demokracije tu nema, samo propaganda, senzacionalizam i zaglupljivanje

ovakvu vijest će mainstream mediji prezentirati kao borbu protiv terorista
Image

iluminati su svud oko nas 8)
Image
Image

Image

Image

Scarface

Post by Scarface » 01 Jun 2014, 23:51

Zavjere su kao priroda ljudske psihe stvarna stvar. Ka i šta je stvarnost da smo ka bića iskvareni do srži, mnogo skloniji mržnji, ljubomori i uništavanju nego ljubavi i stvaranju. Rađamo se čisti, i od trenutka prvog udisaja, počinjemo svoj proces propadanja. To je pesimistični način promatranja života i čovjeka, može se nazvat i realizmom u određenom kontekstu.

Ima dosta preuveličanih teorija zavjere za koje se jasno vidi da pripadaju fikciji a ne ozbiljnom razmatranju i raspravama. Naš um nije zapravo ni sposoban pojmit u punoj mjeri koje se sve igre odvijaju iza kulisa, i koliko smo zapravo "programirani".

Lako je možda pojedincu zasjesti u svoju fotelju, sve 4 u zrak i smijati se ostatku svijeta, ispraznim filozofiranjem. Realnost je nažalost, da taj luksuz ima manjina, i to kukavička, razmažena manjina. Svijet je ogavno, ružno mjesto, no šta nam ostaje nego boriti se. I sam znan da ću pod stare dane, ako ih daj Bože doživin, žalit koliko san samo vrimena proveja u inertnosti, ispraznosti i neradu, tj. kad "ne radiš ništa doista bitno i lijepo".
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Jun 2014, 01:04

Scarface wrote:Ima dosta preuveličanih teorija zavjere za koje se jasno vidi da pripadaju fikciji
Od tih fikcija (plač :lol: ) mi je ipak najdraži dio toga svega o bjelodano jasnim stvarima, koje se ljudima ne da provjeriti, jer ih je netko strpao u zavjere-koš <3
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Michel

Post by Michel » 02 Jun 2014, 01:06

:lol: :D

hitman_4

Post by hitman_4 » 03 Jun 2014, 18:30

Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 04 Jun 2014, 19:29

http://www.youtube.com/watch?v=LZp29Qeu8_U

A i cijeli kanal je izvrstan. Ima zgodnih videa :rock:

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Jun 2014, 23:11

preminuo je Rik Mayall; poznat po ulogama u serijama "new statesman"; "bottom"; te kao Flashheart iz "blackadder"-a
I may be an idiot, but i am no fool.

copycat

Post by copycat » 10 Jun 2014, 17:33

ajme sada sam prvi put, na nagovor muža, popila "ASAHI SUPER DRY BEER"
I moram reći da je to najbolje pivo koje sam ikad pila.. imate ga sada u Lidl.. kupila u limenci .. predobro..
Samo sam to htjela podjeliti jer mi je to prvo pivo koje mi se svidilo... :partyman:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 Jun 2014, 13:44

copycat wrote:ajme sada sam prvi put, na nagovor muža, popila "ASAHI SUPER DRY BEER"
I moram reći da je to najbolje pivo koje sam ikad pila.. imate ga sada u Lidl.. kupila u limenci .. predobro..
Samo sam to htjela podjeliti jer mi je to prvo pivo koje mi se svidilo... :partyman:
i tsing tao kinesko sto imaju je jako dobro

copycat

Post by copycat » 12 Jun 2014, 14:11

HorrorHR wrote:
copycat wrote:ajme sada sam prvi put, na nagovor muža, popila "ASAHI SUPER DRY BEER"
i tsing tao kinesko sto imaju je jako dobro
bas super da znam, sljedeci tjedan još jedan ili dva azijska piva su na ponudi..

Post Reply