Filmski offtopic
- Decadentor
Re: Filmski offtopic
mene taj ivica i marica odbija jako vjv necu nikad primirisat.... a sto se tice cootage-a stvarno se nesjecam detalja, tako da nisam siguran ima li cimalica, vise manje klasicni fun fun slasher (no mozda sam nesto zaboravio)

- Michel
Sad sam vidio po traaileru da sam gledao The Cotage. Bio je toliko dobar da ga se ne sjećam kad mi se spomene ime filma
al se sjećam scene kad taj mutant ili što već otkida kralježnicu zajedno sa glavom
Za Iveka i Mare sam ovdje pročitao da je čista zabava ša ću si ubaciti takav jedan zabavan + The Den i još neki.
Hm, pa što je ovo jebote http://www.imdb.com/title/tt2330322/?ref_=nv_sr_2 kako za taj nisam čuo. Pogle plakat, đissss
sviđa mi se plot. Možda se taj uzme u kombinaciji s ova gore dva.
Za Iveka i Mare sam ovdje pročitao da je čista zabava ša ću si ubaciti takav jedan zabavan + The Den i još neki.
Hm, pa što je ovo jebote http://www.imdb.com/title/tt2330322/?ref_=nv_sr_2 kako za taj nisam čuo. Pogle plakat, đissss
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Decadentor
jeben je poster
a teorije zavjere su neiscrpna tema ajd pogledaj pa mi javi jel vrjedno spomena 

- Michel
Sad baš budem taj ubacio pa javim 
Inače, već duže vrijeme imam nekakav ritual prije gledanja horora. Toliko se nabrijem u taj nekakav strah jer ga želim osjetiti, taj adrenalin da si počnem zamišljati stvari. Kako je kod mene dosta šume i nema puno ljudi, svaki put prije gledanja horora si zamislim da je nešto ili netko vani. Ubojica, čudovište, zamislim si da su mi duhovi u kući i stvarno djeluje. I čim si to zamislim, nije mi svejedno i znam se tak stiltat samo zbog toga što mislim o tome. Jako podsvjesno djeluje i onda znam pogledat kao kroz prozor vani u mrkli mrak, čuje se lišće. Evo, sad se ježim od same pomisli. Samo želim što veći strah doživjeti. Jebeni mazohista
Inače, već duže vrijeme imam nekakav ritual prije gledanja horora. Toliko se nabrijem u taj nekakav strah jer ga želim osjetiti, taj adrenalin da si počnem zamišljati stvari. Kako je kod mene dosta šume i nema puno ljudi, svaki put prije gledanja horora si zamislim da je nešto ili netko vani. Ubojica, čudovište, zamislim si da su mi duhovi u kući i stvarno djeluje. I čim si to zamislim, nije mi svejedno i znam se tak stiltat samo zbog toga što mislim o tome. Jako podsvjesno djeluje i onda znam pogledat kao kroz prozor vani u mrkli mrak, čuje se lišće. Evo, sad se ježim od same pomisli. Samo želim što veći strah doživjeti. Jebeni mazohista
- Decadentor
Tebi je savrseno u zivotuMichel wrote:Sad baš budem taj ubacio pa javim

- Michel
Uh, meni je baka uvijek pričala o vješticama i tek sam kasnije shvatio da je ona vjerovala u vještice. Te stare bapske priče. Dakle, nije mi pričala zato da me preplaši kako se inače priča već nešto što je doživjela sa svojim sestrama kad je bila klinka i kad su išli brati gljive u šumu pa ih je napala neka stara baba, a oni su je zvali vješticom i kaže da je pljunula na metlu i bacila na jednu od sestre i pogodila ju te ih zacoprala, a oni naglo potrčale i pobjegle. Kasnije mi je još dosta toga pričalašto se dešavalo. Siguran sam da sve bake imaju takvih priča samo što je ona uvijek tvrdila da joj se to zbilja dogodilo.
Zato vještice uvijek zamišljam kao stare babe sa krastama na licu, velikim nosom i krepavim glasom i smijehom. Tako da su lako zamislim i jednu vješticu da dolazi iz šume i leti mi oko kuće dok ja gledam Iveka i Mare
Al baš to, podsvijest radi čuda. Nekad se uhvatim da uopće ne želim o tome razmišljati i trudim se, ali upravo zbog toga što ne želim, ja počnem razmišljati. Atmosfera najjača
Zato vještice uvijek zamišljam kao stare babe sa krastama na licu, velikim nosom i krepavim glasom i smijehom. Tako da su lako zamislim i jednu vješticu da dolazi iz šume i leti mi oko kuće dok ja gledam Iveka i Mare
Al baš to, podsvijest radi čuda. Nekad se uhvatim da uopće ne želim o tome razmišljati i trudim se, ali upravo zbog toga što ne želim, ja počnem razmišljati. Atmosfera najjača
- Decadentor
To obozavam iako nemogu vjerovati u to noMichel wrote:Uh, meni je baka uvijek pričala o vješticama i tek sam kasnije shvatio da je ona vjerovala u vještice. Te stare bapske priče. Dakle, nije mi pričala zato da me preplaši kako se inače priča već nešto što je doživjela sa svojim sestrama kad je bila klinka i kad su išli brati gljive u šumu pa ih je napala neka stara baba, a oni su je zvali vješticom i kaže da je pljunula na metlu i bacila na jednu od sestre i pogodila ju te ih zacoprala, a oni naglo potrčale i pobjegle. Kasnije mi je još dosta toga pričalašto se dešavalo. Siguran sam da sve bake imaju takvih priča samo što je ona uvijek tvrdila da joj se to zbilja dogodilo.
Zato vještice uvijek zamišljam kao stare babe sa krastama na licu, velikim nosom i krepavim glasom i smijehom. Tako da su lako zamislim i jednu vješticu da dolazi iz šume i leti mi oko kuće dok ja gledam Iveka i Mare![]()

- Michel
Pa to je to. Sve te stare priče. Zato i obožavam priče od Braće Grimm i sve te njihove bajke ili od naših baka, djedova.
Nedavno sam čitao nešto o drekavcu i kako plaši stanovnike nekog mjesta. http://www.24sata.hr/news/drekavac-na-g ... lom-359470
Nedavno sam čitao nešto o drekavcu i kako plaši stanovnike nekog mjesta. http://www.24sata.hr/news/drekavac-na-g ... lom-359470
-
olio
Ivica i marica su meni zabavan i smiješan film.
Najbolje o filmu razmišljati kao epizodi Xene ratnice, sam raimi style
Najbolje o filmu razmišljati kao epizodi Xene ratnice, sam raimi style
- Decadentor
Michel wrote:Pa to je to. Sve te stare priče. Zato i obožavam priče od Braće Grimm i sve te njihove bajke ili od naših baka, djedova.
ovo je odlicno

- john_constantine
- Asfodel
Sto se tice bapskih prica, jedna takva koju mi je tata kao maloj ispricao spada u najstrasnije horor price koje sam cula. Verojatn jerbo me, ludjak, uvjerio da se to stvarno dogodilo
isto neka s koljena na koljeno brija (o decku kojeg su ukopali zivog).
Inace, obozavam te sheme i jedva cekam kad ce se nekako objaviti muzejska inicijativa od vrata do vrata u selima mog kraja gdje su bili u potrazi za domacim legendama.
I blago vama, meni u Ivici i Marici zabave ni za lijek, a gledano s jos par ljudi
Inace, obozavam te sheme i jedva cekam kad ce se nekako objaviti muzejska inicijativa od vrata do vrata u selima mog kraja gdje su bili u potrazi za domacim legendama.
I blago vama, meni u Ivici i Marici zabave ni za lijek, a gledano s jos par ljudi
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Victor Crowley
Ma sve to OK, ali kad pođu o vilama, ma nema Boga da ih ubijediš da nisu postojale. Što je najjače, čak i ljudi koji imaju visoko obrazovanje kunu se da su ih vidjeli
Naravno da svi mi volimo te priče, ništa mi draže kad se s društvom skupim tako nekad i priče pođu odjednom, ničim izazvane. Iskreno, ne bude baš svejedno kasnije ali obožavam sve to.
Naravno da svi mi volimo te priče, ništa mi draže kad se s društvom skupim tako nekad i priče pođu odjednom, ničim izazvane. Iskreno, ne bude baš svejedno kasnije ali obožavam sve to.
- john_constantine
ne znam kakvu sam to verziju The walking dead season 2 skinuo, ali smiješno mi je ono gledati scenu u trećoj epizodi vani na terasi. Bolje se čuje zvuk zrikavaca nego razgovor između dvoje glumaca.
Baš me iritira ta zvučna pozadina...
Michel puši karu.
- Decadentor
Victor Crowley wrote:Ma sve to OK, ali kad pođu o vilama, ma nema Boga da ih ubijediš da nisu postojale. Što je najjače, čak i ljudi koji imaju visoko obrazovanje kunu se da su ih vidjeli![]()
Ja se sjecam jedne price (tj samo fragmenta) da su vile svake noci konu sputavale rep i tako nesto i liku koji drzi konja dosadilo i jednom on njih saceka i one kao krenu plesat kolo jako brzo i on baci vile (alat) na njih, vile se razmaknu a unutar kola lezi njegov sin proboden... to mi je bilo nesto najgore kao klincu