znam ali nadam se da je ovaj OK ,izgleda da opet neki val dolazi za found footage filmoveboyko wrote:fora.
ali found footage..ne opet
Last Post Wins !!!11one
- copycat
Re: Last Post Wins !!!11one
- boyko
nažalostcopycat wrote:znam ali nadam se da je ovaj OK ,izgleda da opet neki val dolazi za found footage filmoveboyko wrote:fora.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
najjeftiniji nacin za napravit film, pa se svi pokusavaju probit + ljudi to masovno puse pa zasto ne (naravno da se meni nesvidja osim par filmova)boyko wrote:nažalostcopycat wrote:znam ali nadam se da je ovaj OK ,izgleda da opet neki val dolazi za found footage filmoveboyko wrote:fora.

- HorrorHR
- Site Admin
horor found footage je double win u ovom slučaju - svi rade horore jer je najednostavnije + found footage ista stvar...Decadentor wrote:najjeftiniji nacin za napravit film, pa se svi pokusavaju probit + ljudi to masovno puse pa zasto ne (naravno da se meni nesvidja osim par filmova)
- john_constantine
je, ali mi se čini da je slabo plaćena za taj posao.copycat wrote:pa što ona nije teta u vrtiću?john_constantine wrote:Mislim da samo u američkim serijama kao How I met your mother mogu biti takve gluposti tipa. Ono, muž zarađuje veliku lovu kao odvjetnik i prehranjuje svoju ženu i sebe, plaća hipoteku i slično. A žena se žali kako je on odustao od snova da bude odvjetnik za okoliš i slično, i da joj ne bi smetalo da budu siromašni i slično... Odreći se dobro plaćenog posla da bi se borio za nekakve izumrle lešinare, nerealno...
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Mala molba za one koji znaju latinski, jel ovo dobro?
''- Præstat únum diem ut leó uíuere, quam tótam uítam ut ouis.“
Jel moj prijevod ispod dobar?
Bolje je živjeti jedan dan kao lav, nego tisuću dana kao janje.
Unaprijed hvala na odgovoru
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- copycat
ok je plaćen kao i kod nas (kada gledamo na standard života i plaće)john_constantine wrote:je, ali mi se čini da je slabo plaćena za taj posao.copycat wrote:pa što ona nije teta u vrtiću?john_constantine wrote:Mislim da samo u američkim serijama kao How I met your mother mogu biti takve gluposti tipa. Ono, muž zarađuje veliku lovu kao odvjetnik i prehranjuje svoju ženu i sebe, plaća hipoteku i slično. A žena se žali kako je on odustao od snova da bude odvjetnik za okoliš i slično, i da joj ne bi smetalo da budu siromašni i slično... Odreći se dobro plaćenog posla da bi se borio za nekakve izumrle lešinare, nerealno...
- copycat
Re:
Nekad sam Latinski znala... uff.. sada mi je strani jezik nodr_gonzo wrote:Mala molba za one koji znaju latinski, jel ovo dobro?
trebao bi biti ok jer na eng. "It is better to live one day as a lion, than a life time as sheep"
- copycat
cool članak
According to US experts, a shared interest in films - particularly horror - is a sure sign of compatibility amongst couples
http://www.dailymail.co.uk/femail/artic ... -last.html
According to US experts, a shared interest in films - particularly horror - is a sure sign of compatibility amongst couples
http://www.dailymail.co.uk/femail/artic ... -last.html
- Bub
Znam da me nije bilo dugo i sve...bla bla bla...okay...neću ulazit u dubioze, ali Anita u Sisku sam za vikend, pa ako si za cugicu javi se, ako ne sve pet.
Pozdrav!!
Pozdrav!!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
evo koliko filmova sam pogledo od 29.1.2013. do današnjeg dana

- HorrorHR
- Site Admin
očito voliš gledati filmove 
-
John_Ryder
- Decadentor
-