Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
Mislim da samo u američkim serijama kao How I met your mother mogu biti takve gluposti tipa. Ono, muž zarađuje veliku lovu kao odvjetnik i prehranjuje svoju ženu i sebe, plaća hipoteku i slično. A žena se žali kako je on odustao od snova da bude odvjetnik za okoliš i slično, i da joj ne bi smetalo da budu siromašni i slično... Odreći se dobro plaćenog posla da bi se borio za nekakve izumrle lešinare, nerealno...
Michel puši karu.
- maddjuro
to samo govori, ali ga manipulira da ipak ode i radi taj visoko plaćeni posao, pošto i ona sama ima poveće dugove jer ima onaj neki šopingholičarski problem, tj kupuje da se osjeća bolje. Bar se toga sjećam iz jedne od rjetkih epizoda koje sam pogledao. No ako govoriš o nekoj novijoj epizodi, onda ovo sto si naveo stojijohn_constantine wrote:Mislim da samo u američkim serijama kao How I met your mother mogu biti takve gluposti tipa. Ono, muž zarađuje veliku lovu kao odvjetnik i prehranjuje svoju ženu i sebe, plaća hipoteku i slično. A žena se žali kako je on odustao od snova da bude odvjetnik za okoliš i slično, i da joj ne bi smetalo da budu siromašni i slično... Odreći se dobro plaćenog posla da bi se borio za nekakve izumrle lešinare, nerealno...
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
šesta sezona, za ovo mi se čini bilo negdje na drugoj ili trećoj sezoni kada je Marshall bio nezaposlen, pa se zaposlio kao odvjetnik.maddjuro wrote:to samo govori, ali ga manipulira da ipak ode i radi taj visoko plaćeni posao, pošto i ona sama ima poveće dugove jer ima onaj neki šopingholičarski problem, tj kupuje da se osjeća bolje. Bar se toga sjećam iz jedne od rjetkih epizoda koje sam pogledao. No ako govoriš o nekoj novijoj epizodi, onda ovo sto si naveo stojijohn_constantine wrote:Mislim da samo u američkim serijama kao How I met your mother mogu biti takve gluposti tipa. Ono, muž zarađuje veliku lovu kao odvjetnik i prehranjuje svoju ženu i sebe, plaća hipoteku i slično. A žena se žali kako je on odustao od snova da bude odvjetnik za okoliš i slično, i da joj ne bi smetalo da budu siromašni i slično... Odreći se dobro plaćenog posla da bi se borio za nekakve izumrle lešinare, nerealno...
Michel puši karu.
-
John_Ryder
ma meni ta serija nikad nije imala ono nešto,odusto nakon 3. sezone
- john_constantine
Ma i ja cu isto odustati. Ne volim kada toliko razvlace humoristicne serije. Likovi su isti tako da i barney vise,nije smijesan.
Michel puši karu.
- Asfodel
Meni u toj seriji jedino nikad nije valjao tzv. glavni lik - Ted, toliko mi je smetao da me odbijao od inače ok serije. Toliko nekarizmatičnog i bezličnog glumca davno ne vidjeh.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Victor Crowley
Kako me lik živcira, naporan je do bola. Daj propucaj se jebem ti.Asfodel wrote:Meni u toj seriji jedino nikad nije valjao tzv. glavni lik - Ted, toliko mi je smetao da me odbijao od inače ok serije. Toliko nekarizmatičnog i bezličnog glumca davno ne vidjeh.
- Michel
Ja nisam uspio s tim novim američkim humorističnim serijama, nikako. Kad kažem novije, tu mislim na 30 rock s kojim je sve počelo. NBC i 30 rock, park and recreation, community i onda one teorije velikog praska, kako sam upoznao majku i ostale. Nikad nisu sjeli.
Jedino još moram pogledat arrested devolopment ili kako se već piše.
Jedino još moram pogledat arrested devolopment ili kako se već piše.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
ma zapravo kada se bolje pogleda, sve su to zapravo loši glumci osim Lilly koja je bila dobra u american pie, ali vidi se da si je zapečatila svoj lik s obzirom da je isti kao i u american pie. Robin je jedino nešto što valja u seriji, bar u kasnijim sezonama.Asfodel wrote:Meni u toj seriji jedino nikad nije valjao tzv. glavni lik - Ted, toliko mi je smetao da me odbijao od inače ok serije. Toliko nekarizmatičnog i bezličnog glumca davno ne vidjeh.
Michel puši karu.
- copycat
jeste li čuli za film

Zombies + Boobies = ZOMBOOBIES
imdb http://www.imdb.com/title/tt2366043/
trailer
http://youtu.be/SK71_7O8Q0Q

Zombies + Boobies = ZOMBOOBIES
imdb http://www.imdb.com/title/tt2366043/
trailer
http://youtu.be/SK71_7O8Q0Q
- copycat
- boyko
fora.
ali found footage..ne opet
ali found footage..ne opet
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- copycat
pa što ona nije teta u vrtiću?john_constantine wrote:Mislim da samo u američkim serijama kao How I met your mother mogu biti takve gluposti tipa. Ono, muž zarađuje veliku lovu kao odvjetnik i prehranjuje svoju ženu i sebe, plaća hipoteku i slično. A žena se žali kako je on odustao od snova da bude odvjetnik za okoliš i slično, i da joj ne bi smetalo da budu siromašni i slično... Odreći se dobro plaćenog posla da bi se borio za nekakve izumrle lešinare, nerealno...