I menicopycat wrote:e zauzeta ko luda u zadnje vrijeme u glavnom super mi je novi header na stranici![]()
Last Post Wins !!!11one
- Asfodel
Re: Last Post Wins !!!11one
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- maddjuro
I may be an idiot, but i am no fool.
- Victor Crowley
Amazon ima negdje oko 6-7$ dostavu, uglavnom nije skupa.
-
olio
na checkoutu kaže:
Shipping & handling: $6.48
Shipping & handling: $6.48
- HorrorHR
- Site Admin
mala promjena, makar je to stari header bio je aktivan pred par godina.Asfodel wrote:I menicopycat wrote:e zauzeta ko luda u zadnje vrijeme u glavnom super mi je novi header na stranici![]()
nadam se da u sljedećih mjesec i pol će biti još nekih promjena u izgledu, vrijeme je bar malo refreshati
- copycat
da novi image je dobar jednom svakih par godinaHorrorHR wrote:mala promjena, makar je to stari header bio je aktivan pred par godina.Asfodel wrote:I menicopycat wrote:e zauzeta ko luda u zadnje vrijeme u glavnom super mi je novi header na stranici![]()
nadam se da u sljedećih mjesec i pol će biti još nekih promjena u izgledu, vrijeme je bar malo refreshati
- copycat
Sretno Valentinovo... mmm brains...
Bila sam napravila ovake cupcakes... ali ova verzija mi je također cool

Ovo su moji brain kolači tj. mini torte

Ovo su moji brain kolači tj. mini torte
SpoilerShow

- boyko
najscopycat wrote:Sretno Valentinovo... mmm brains...
Ovo su moji brain kolači tj. mini torteSpoilerShow
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- hitman_4
ono kad se američki novinar iščuđava sad već bivšem predsjedniku Ukrajine na luksuzu u kojem je živio
neka baci malo pogled na Obamu
vjerujem da će oslobođena princeza živjeti u šupi 

- john_constantine
Da, samo sto si amerika,moze prilustiti takav luksuz, a ukrajina ne moze.
Meni vise smeta ta britanska kraljica. Obican ukras za drzavu, trosi novce i njezini psi imaju vlastite kuhare, a ona odlucuje o preljevu za njih. Kod nas 67 godisnjakinja s obitelji jede psecu hranu radi neimastine, a,u britaniji narod pljesce,i pada u ekstazu kada izade,van na,balkon.
Meni vise smeta ta britanska kraljica. Obican ukras za drzavu, trosi novce i njezini psi imaju vlastite kuhare, a ona odlucuje o preljevu za njih. Kod nas 67 godisnjakinja s obitelji jede psecu hranu radi neimastine, a,u britaniji narod pljesce,i pada u ekstazu kada izade,van na,balkon.
Michel puši karu.
- maddjuro
Još mi je bilo bolje kad je ta kreljica htjela uzeti dio novca iz nekog od programa socijalnoga za sirotinju, da bi pokrila dio astronomskih troškova grijanja buckinghanove palačejohn_constantine wrote:Da, samo sto si amerika,moze prilustiti takav luksuz, a ukrajina ne moze.
I may be an idiot, but i am no fool.
- hitman_4
john_constantine wrote:Da, samo sto si amerika,moze prilustiti takav luksuz, a ukrajina ne moze.
sad će ukrajincima MMF i EU pomoći

- john_constantine
Meni vise,smeta ta tzv. demokracija. Narodu ne valja vlast? Maknite se, ali ne, oni na narod salju snajpere, vojsku, helikoptere i vodene topove. Zasto bi netko dozvoljavao da nam unistava zivote samo jer se drzi svoje stolice?
I ono najbolje, povecanje,rezije jer moramo biti u skladu s EU. Ma neka i standard bude kao kod,njih, pa,moze. Ovako samo slusam kako nitko nema volje zapoceti zivot ili prezivljavamo. A buducnost neizvjesna.
I ono najbolje, povecanje,rezije jer moramo biti u skladu s EU. Ma neka i standard bude kao kod,njih, pa,moze. Ovako samo slusam kako nitko nema volje zapoceti zivot ili prezivljavamo. A buducnost neizvjesna.
Michel puši karu.
- copycat
To nije demokracija, da tamo demokracija postoji određeni ljudi bi sami odstupili od svojih političkih ulogajohn_constantine wrote:Meni vise,smeta ta tzv. demokracija. Narodu ne valja vlast? Maknite se, ali ne, oni na narod salju snajpere, vojsku, helikoptere i vodene topove. Zasto bi netko dozvoljavao da nam unistava zivote samo jer se drzi svoje stolice?.
gdje si to čitao? da nam režiju moraju biti u skladu sa EU? Po toj teriji bi nam i plaće trebali biti u skladu. HR ekonomskom krahu možeš samo zahvaliti vlastitim političarima a nikom drugom.john_constantine wrote: I ono najbolje, povecanje,rezije jer moramo biti u skladu s EU. Ma neka i standard bude kao kod,njih, pa,moze
- john_constantine
http://danas.net.hr/hrvatska/na-rezije- ... -kuna-vise
Naime, zbog Vladinih odluka, usklađivanja cijena energenata s onima u EU, tržišne liberalizacije goriva i očuvanja okoliša, građani na proljeće mogu očekivati poskupljenja struje, vode, plina, troškova zbrinjavanja otpada iz kućanstava i benzina.
Michel puši karu.