Pa ako se ne koristi mozak može se uživati, ali ipak kada malo bolje razmislim daću filmu 3. Ipak je film samo bio prosječno zabavna glupost.Boby wrote: Danas sam u videoteci držao ovaj film u ruci i dvojio dal da ga posudim ili ne. Budući da mi je ostavio jako gorak okus dok sam ga gledao prije par godina odustao sam od posudbe i uzeo si nekaj drugo
Koji ste horror zadnji gledali?
-
Unreal
- Wendigo
Halloween (2007)
2,8/5
huh...
tipičan Rob Zombievski film, što i nije neka sreća kad je u pitanju remake Halloweena..
totalno drugačiji koncept priče o Michael Myersu u Zombievom trashy stilu sa puno nepotrebnih psovki, golotinje i gorea (a velika količina spomenutog definitivno nije za jedan klasik poput Halloweena..) početak i recimo prva polovica filma su mi dosta dobri na svoj način zbog surovog i žestokog prikaza malog Michaela kao frustriranog, čudovišno zlog djeteta opasno sjebane psihe. film bi bio puno bolji da je stao u jednom momentu i poštedio me razvlačenja radnje, dosta nelogičnosti i pretjerivanja u Zombievskoj maniri (tko je gledao njegove filmove, vjerojatno zna o čemu je riječ)..
nisam potpuno razočaran, ali moglo je biti puno bolje.
2,8/5
huh...
tipičan Rob Zombievski film, što i nije neka sreća kad je u pitanju remake Halloweena..
totalno drugačiji koncept priče o Michael Myersu u Zombievom trashy stilu sa puno nepotrebnih psovki, golotinje i gorea (a velika količina spomenutog definitivno nije za jedan klasik poput Halloweena..) početak i recimo prva polovica filma su mi dosta dobri na svoj način zbog surovog i žestokog prikaza malog Michaela kao frustriranog, čudovišno zlog djeteta opasno sjebane psihe. film bi bio puno bolji da je stao u jednom momentu i poštedio me razvlačenja radnje, dosta nelogičnosti i pretjerivanja u Zombievskoj maniri (tko je gledao njegove filmove, vjerojatno zna o čemu je riječ)..
- AlabamaSmokeOne
-
GreenHornet
-
Unreal
-
GreenHornet
- jigsaw
- Betmen
Satans little helper http://www.imdb.com/title/tt0380687/
Film je bas onak
simpatican
malo mutav al smijesan
iako ima ubijanja ljudi ali ima dosta crnog humora bas je bilo osvjezavajuce ga pogledat 
Film je bas onak
- A$H
a ja nikako da ga pogledam..ali pošto je pozitivan post budem što prije..Betmen wrote:Satans little helper http://www.imdb.com/title/tt0380687/
Film je bas onaksimpatican
malo mutav al smijesan
iako ima ubijanja ljudi ali ima dosta crnog humora bas je bilo osvjezavajuce ga pogledat
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Boby
Da to sam čuo od mnogih kritičara; da je trebao ostati pri onome na početku i nastaviti svojim smjerom a ne krenuti u maraton hvatanja koraka s pričom iz Carpenterovog orginala. Niš, ja i dalje vjerujem da bu mi se svidio više od većine nastavakaWendigo wrote:Halloween (2007)
2,8/5
huh...
tipičan Rob Zombievski film, što i nije neka sreća kad je u pitanju remake Halloweena..![]()
- metallicat
- john_constantine
- Vorador
-
Unreal
Ma meni je preglup i jako dosadan nastavak. Hrpa iritantnih novih likova,dosadna ubojstva,hrpa WTF događaja u priči(to je onaj film koj je uveo onu glupost s kletvomVorador wrote:Halloween 5. Na razini četvorke. Dosadnjikavo. Jedva sam čekao da završi. Ipak ima film i svojih svjetlih strana kao npr Loomisa koji je luuuud ovdje. Umirao sam od smijeha na njegove šizofrenične ispade. Šteta što Rachel umire odmah na početku. Rasna ljepotica.3/5
Čak je onaj film sa Jasonom u New yorku i Freddyem koj igra nintendo bolji nego ovo smeče.