Pogledana prva sezona. Preporuka? Apsolutno!
Serija je nešto najzabavnije na što se može naići, a u isto vrijeme ima i tužnih trenutaka, potpuno ljudskih trenutaka. Kao što sam rekao u gornjem postu, glumci su presimpa i kao takvi odlično leže u svojim ulogama. Sad nakon prve sezone (9 nastavaka) vidim gdje će ovo ići. Bilo je tu svega u ovako malo epizoda od toga da je ušao u tijelo boksača pa sve do mafijaša koji i pjeva pa kad je morao pjevati Volare
Pa recimo 5. epizoda i kako je došao u godinu 1956. gdje je glumi jednog veterirana koji je pomagao toj obitelji oko životinja, a doma ga je uvijek čekao jedan mali klinac s naočalama s gitarom. Nije mu ništa u rodu, samo je sjedio na onom trijemu i svirao/pjevao. Kasnije je Sam kako je došao u tijelo tog veterinara, počeo se brinuti za jednu svinju i zvao ju je Piggy i to stalno pred tim malim klincem da bi klinac počeo pjevati Piggy Si i onda je Sam shvatio da upravo stoji pred rock'n'roll ikonom, Buddy Hollyem i ispravi ga te kaže
"probaj sa Peggy Sue"
Al dvije najbolje epizode su mi The Color of Truth i Camikazi Kid.
Ova prva epizoda je po meni jedna od najvažnijih epizoda napravljenih. Sam je prebačen u godinu 1955. i to u tijelo crnca na jug amerike i on je batler/vozač jednoj gospođi i sve krene nakrivo kad Sam to jest crnac sjedne u restoran gdje su bijelci, a to je tada bila uvreda (nažalost, i danas toga ima) i onda Sam napravi malu revoluciju. Snažna i tužna epizoda. Tu sam prvi put vidio koliko ovo može biti jako i snažno. Zanimljivo je da je ta epizoda izašla par mjeseci prije poznatog filma Vozeći Gospođu Daisy sa Freemanom, a tematika jako slična.
A ova druga epizoda došao u godinu 1961. i došao u tijelo teenegera

ali teenegera koji je zadirkivan u školi i jedan bully mu ženi sestru i kako je odlično odglumio brata njezinog jer je Sam izgubio svoju pravu sestru pa mu ovo došlo kao iskupljenje pa kad se osveti nasilnicima
I finale je bilo sjajno. Došao u lika koji je privatni detektiv i pazite ovo, isti Bogart

i onda Sam svako malo pokuša citirati Bogarta, ali Al (njegov stariji prijatelj koji je stvaran, ali kako prati Sama u ta razdoblja koja ide, on je hologram i samo ga Sam vidi) i onda ga Al stalno ispravlja. Ne, to nije Bogie
A finale je napravljeno u noir stilu, jaka ženska, privatni detektiv i ubojstvo za riješiti. Skida se druga sezona koju sam trebao prije staviti, a ne sad jer ide sporo. 22 epizode

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"