Šteta ak je tak. Ma samo da bude bolji od posljednjeg nastavka i ja bum zadovoljan. Mislim da to ne bu bilo teškoA$H wrote:gle stvar je u tome da sam 2 puta skoro zaspao dok sam ga gledao i svakih 5 min. gleddao koliko još do kraja...jednostavno taj R. Zombiev štih nije za ovakav film..bar meni osobno..nek se on samo drži svojih i deja i neka dalje radi bolesene filmove..a ne nekaj ovakvo..Boby wrote:Oho, premijera. I ja bih išel da mogu. Ma ja mislim da ljudi previše očekuju budući da se radi o remakeu diskutabilno najboljeg horrora svih vremena pa ga previše kritiziraju. Sigurno nije bolji od orginala ali kladio bih da će biti malo dosadašnjih nastavka za koje će se moći reći da su bolji od Zombievog remakea te će film sigurno ostati jedan od svijetlijih trenutaka serijalaWendigo wrote:ja ga danas idem gledati najvjerojatnije..
@ A$H: kaj je fakat toliko loš?
Koji ste horror zadnji gledali?
- Boby
- jigsaw
- El Ranchero
-
Unreal
Kladim se da bi film bio 100 puta bolji da ga se domogao recimo Neil Marshall ili Alexandre Aja. Rob Zombie kao i Eli Roth koliko sam vidio ne znaju napraviti prave horrorceA$H wrote: gle stvar je u tome da sam 2 puta skoro zaspao dok sam ga gledao i svakih 5 min. gleddao koliko još do kraja...jednostavno taj R. Zombiev štih nije za ovakav film..bar meni osobno..nek se on samo drži svojih i deja i neka dalje radi bolesene filmove..a ne nekaj ovakvo..
-
Unreal
E gledao sam film fakat barem mislim.FilmTV wrote:Vidim da nisi gledao House of 1000 Corpses - baci oko, isplati se.Unreal wrote:Rob Zombie kao i Eli Roth koliko sam vidio ne znaju napraviti prave horrorce,pa neka rađe nastave raditi svoje gluposti.
-
FilmTV
Rob Zombie ima poseban stil koji nije baš mainstream, obično ga ekipa voli ili mrzi. Meni je osobno odličan jer se radi o perfekcionistu i House of 1000 Corpses baš kao i Devil's Rejects su mi stvarno odlični. E sada, stvar je gušta šta se nekome sviđa gledati.Unreal wrote:E gledao sam film fakat barem mislim.FilmTV wrote:Vidim da nisi gledao House of 1000 Corpses - baci oko, isplati se.Unreal wrote:Rob Zombie kao i Eli Roth koliko sam vidio ne znaju napraviti prave horrorce,pa neka rađe nastave raditi svoje gluposti.
Nekak mi nije sjeo možda sam nešto drukčije očeivao ili hmmm fakat ne mogu se sjetit. Jel tekao film da neki ljudi dođu, susretnu se za čudacima koji ih na kraju ubiju, dođu par policajaca i njih ubiju, a onda ova preživjela nađe eksperimente onog ludog doktora. Možda bi opet trebao pogledati gledajuči da se radi o zajebanciji
.
-
Unreal
Ajde daću mu šansu, ali ne sviđa mi se što je učinio od novog Halloween filma.FilmTV wrote: Rob Zombie ima poseban stil koji nije baš mainstream, obično ga ekipa voli ili mrzi. Meni je osobno odličan jer se radi o perfekcionistu i House of 1000 Corpses baš kao i Devil's Rejects su mi stvarno odlični. E sada, stvar je gušta šta se nekome sviđa gledati.
- A$H
je meni su isto oba filma odlična,ali Halloween jednostavno nije uspio...FilmTV wrote:Rob Zombie ima poseban stil koji nije baš mainstream, obično ga ekipa voli ili mrzi. Meni je osobno odličan jer se radi o perfekcionistu i House of 1000 Corpses baš kao i Devil's Rejects su mi stvarno odlični. E sada, stvar je gušta šta se nekome sviđa gledati.Unreal wrote:E gledao sam film fakat barem mislim.FilmTV wrote: Vidim da nisi gledao House of 1000 Corpses - baci oko, isplati se.Nekak mi nije sjeo možda sam nešto drukčije očeivao ili hmmm fakat ne mogu se sjetit. Jel tekao film da neki ljudi dođu, susretnu se za čudacima koji ih na kraju ubiju, dođu par policajaca i njih ubiju, a onda ova preživjela nađe eksperimente onog ludog doktora. Možda bi opet trebao pogledati gledajuči da se radi o zajebanciji
.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- AlabamaSmokeOne
- Boby
Također!jigsaw wrote:HAUNTED (1995)
http://recenzijefilmova.blog.hr/2007/10 ... html#dan31
HAPPY HALLOWEEN!!!!!
- john_constantine
Guinea pig - koja pušiona od filma. Dosadan film do boli. Pa ne znam, je li to zato što već znam da je sve to samo fikcija, ali sve mi je ispalo neuvjerljivo. 42 minute je čak i previše, preduge scene premlaćivanja. A tek onaj ultradosadni dio kada ju tjeraju da sjedi na pod i to. Jedino što je dobro je ona scena za crvima. A bacanje mesa na nju je bezveze, naročito dio kada samo vrišti.
Ma ja sam samo pričao s kolegom na msn - u dok je film radio.
A charlie sheen je opet očito bio pijan kada je popušio foru. 
Ma ja sam samo pričao s kolegom na msn - u dok je film radio.
Michel puši karu.
-
Unreal
Shocker (1989)-
o moj bože film je preglup, ne mogu ni napisati sve gluposti u filmu. Kako se je Wes Craven uopče mogao tako ozbilno u trenutcima shvatit, mislim odličan je posao napravio kao redatelj ,ali osječaj da se pretjerano ozbiljno shvatio. Scenarij mu je pun rupa,glupost,loših dijaloga(najače mi je dok Horace Pinker izgori nakon prženja električne stolice i onda sljedi nekakav dijalog poput"Čovječe ta električna stolica rastura"
).
Film je još totalno neorginalan, kopira Nightmare on Elm street i The Hidden. Kraj filma gdje skaču s programa na program je prezabavan
.
Zbog toliko količina gluposti,loših efekata,puno akcije i dobre mjuze dobija čak 4/5.
Mora da sam skrenuo, no fakat sam se zabavio
Film je još totalno neorginalan, kopira Nightmare on Elm street i The Hidden. Kraj filma gdje skaču s programa na program je prezabavan
Zbog toliko količina gluposti,loših efekata,puno akcije i dobre mjuze dobija čak 4/5.
- john_constantine
- Boby
Danas sam u videoteci držao ovaj film u ruci i dvojio dal da ga posudim ili ne. Budući da mi je ostavio jako gorak okus dok sam ga gledao prije par godina odustao sam od posudbe i uzeo si nekaj drugoUnreal wrote:Shocker (1989)-![]()
![]()
o moj bože film je preglup, ne mogu ni napisati sve gluposti u filmu. Kako se je Wes Craven uopče mogao tako ozbilno u trenutcima shvatit, mislim odličan je posao napravio kao redatelj ,ali osječaj da se pretjerano ozbiljno shvatio. Scenarij mu je pun rupa,glupost,loših dijaloga(najače mi je dok Horace Pinker izgori nakon prženja električne stolice i onda sljedi nekakav dijalog poput"Čovječe ta električna stolica rastura"
).
Film je još totalno neorginalan, kopira Nightmare on Elm street i The Hidden. Kraj filma gdje skaču s programa na program je prezabavan.