Koje serije trenutno pratite?
-
jeba
Re: Koje serije trenutno pratite?
The Shield - gledao sam to dok se prikazivalo na tv-u, ali nisam pratio nego sam pogledao samo par epizoda... sad sam konačno odlučio da je red da odradim i tu seriju... pogledao sam prvu sezonu i krenuo s drugom i zasad je zanimljivo - dakle lajkam 
- Michel
To je odlična serija. Vic Mackey je odvratan, ali odlično napisan lik. Baš je ljigav, ali kad lovi kriminalce ili uzima mito
luđak. cijeli taj njihov udarni tim. E da, kraj 5. sezone je uh... možda i najšokantniji kraj neke sezone koje sam vidio. Strašno!!!
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
jeba
Slažem se. Obzirom na tempo koji sam krenuo gledati seriju mislim da bi do pete sezone mogao doći kroz tjedan dana.Michel wrote:To je odlična serija. Vic Mackey je odvratan, ali odlično napisan lik. Baš je ljigav, ali kad lovi kriminalce ili uzima mitoluđak. cijeli taj njihov udarni tim. E da, kraj 5. sezone je uh... možda i najšokantniji kraj neke sezone koje sam vidio. Strašno!!!
- Annabel_Lee
The Sopranos (1. sezona)
Nekad davno gledala na TV-u pa reko da obnovim, i tako se skoro ničega ne sjećam...
Nekad davno gledala na TV-u pa reko da obnovim, i tako se skoro ničega ne sjećam...
- maddjuro
warehouse 13- počeo sam glrdati ovo i zasada nisam pretjedano oduševljen; prva sat i pol duga epizoda mi i nije najbolje sjela. Premisa je donekle interesantna, ali izvedba mi je nekako bezvezna; likovi nekako nepašu, nema kemije među njima; a još jedan element koji posebno ide na živce je implementacija steampunk-a za kojim ovdje stvarno nema potrebe ako se uzme u obzir da se radnja odvija u današnje vrijeme. Doduše pogledah samo pilot tako da cu pogledati još koji nastavak prije nego odlucim dali nastaviti gledanje.
I may be an idiot, but i am no fool.
-
jeba
gotov The Shield, počeo gledati Ripper Street
- Asfodel
Nadodala u gledanje prijašnju Ghost preporuku Luna, el misterio de Calenda i odlično izgleda!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
jeba
Trenutno pratim:
1. Supernatural
2. Bones
3. Criminal Minds
4. Perception
5. Elementary
6. Grimm
7. Blue Bloode
8. Ripper Street
9. Alcatraz
10. Sherlock
11. Haven
1. Supernatural
2. Bones
3. Criminal Minds
4. Perception
5. Elementary
6. Grimm
7. Blue Bloode
8. Ripper Street
9. Alcatraz
10. Sherlock
11. Haven
-
John_Ryder
Family Guy počeo pratit,genijalno !
- HorrorHR
- Site Admin
ja bas 10 i 11 pogledah u zadnjih dva tjedna. imaju odličnu o božiću, negdje s11e07 il e08John_Ryder wrote:Family Guy počeo pratit,genijalno !
- callac
joj, svašta nešto gledam, previše svega opet
al izdvojila bih seriju New Girl koja me oduševila!!!! dugo se nečemu nisam tako smijala 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
Wheel Smith
odlična jecallac wrote:joj, svašta nešto gledam, previše svega opetal izdvojila bih seriju New Girl koja me oduševila!!!! dugo se nečemu nisam tako smijala
:supz: :supz:
- HorrorHR
- Site Admin
Preporučam dobru novu komediju, posebice nakon prve dvije uvodne epizode: Trophy Wife.
Prva sezona se vrti sada na ABC.

Prva sezona se vrti sada na ABC.

- Asfodel
Završila prvu sezonuAsfodel wrote:Nadodala u gledanje prijašnju Ghost preporuku Luna, el misterio de Calenda i odlično izgleda!
Ovo je svakako za preporuku, iako po plotu i traileru izgleda kao proljev. No stvarno, nema debilnih stvari, loše napravljenih čudovišta, dapače.. radnja je realistična, galerija likova većinom dobro odrađena pa ih dovoljno upoznajemo. Svaka epka traje skoro kao film pa se dosta toga stigne. Samo jedan iritantan lik (Vera) koji se smirio pa je poslije prve ep još i ok i eventualno pred kraj koja patetična ljubav. Od glumaca mi je poznata samo (odlična) Belen Rueda.
Fun fact: uvodna špica spada u najgore ikad zapažene
I jako mi je lijep i idiličan pogled na to izolirano-selo briju, gotovo lijep kao u Revenants..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
jeba
Whitechapel - britanci znaju napraviti stvarno jebene serije.