Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
da, 13 minuta duži, ali ne piše koje su scene ubačene... Sljedeći tjedan drugi nastavak u kinima, samo ne znam da li ću moći sljedeći tjedan...
Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame (2010) - dobar akcijski fantasy, kombinacija crouching tiger i sherlock holmesa kako trailer najavljuje. Akcija stare škole, zanimljiva radnja, dobri likovi i neki fantasy elementi. Makar na početku odlično počne da bi kasnije pao interes (ionako nije teško skužiti tko je ubojica). Neće se baš svakome svidjeti, ali dobra zabava. 3/5
Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame (2010) - dobar akcijski fantasy, kombinacija crouching tiger i sherlock holmesa kako trailer najavljuje. Akcija stare škole, zanimljiva radnja, dobri likovi i neki fantasy elementi. Makar na početku odlično počne da bi kasnije pao interes (ionako nije teško skužiti tko je ubojica). Neće se baš svakome svidjeti, ali dobra zabava. 3/5
Michel puši karu.
- Sammy
Glembajevi (1988) - Jako dobra adaptacija poznate nam Krležine drame. Predivna scenografija, glumci odlični, a pogotovo Ena Begović u ulozi promiskuitetne barunice te sve pohvale Arsenu Dediću koji je obavio odličan posao što se tiče glazbene podloge. - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
After the Sunset (2004) - zabavna akcijska komedija s elementima romanse. Woody Harrelson i Pierce Brosnan su odličan tandem koji preuzima najveći dio filma s svojim "gay" forama. Ima solidnih scena akcije, simpatičan humor, nekoliko seksi scena, Salma Hayek i dobar preokret pri kraju filma. Negativne stvari... to što je ideja izlizana + predvidljiv završetak. 3/5
Michel puši karu.
- popayy
Clear History ( 2013 )
Genijalni Larry David u brutalno dobrom filmu, meni u top 5 komedija zadnjih 10-ak godina. Ali ja nisam objektivan kad se radi o Davidu pa ću upotrijeiti onu isfuranu; OBAVEZNO štivo za sve fanove Seinfielda i Curb Your Enthusiasm(a).
Genijalni Larry David u brutalno dobrom filmu, meni u top 5 komedija zadnjih 10-ak godina. Ali ja nisam objektivan kad se radi o Davidu pa ću upotrijeiti onu isfuranu; OBAVEZNO štivo za sve fanove Seinfielda i Curb Your Enthusiasm(a).
-
Deadfall (2012) - solidan film kojega izvlači a boljemu opako dobra snježna atmosfera
- Sammy
Taxi Driver (1976) - Film je dobar i to sve, ali nije me dirnuo, očekivao sam više i ostao sam nezadovoljan. Tako da se pridružujem onima koji tvrde da je film daleko od nekog remek-djela i da je upitno njegovo svrstavanje u najbolje fimove ikad. - 7/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
Blue Velvet (1986) - nema veze što sam stariji, film je i dalje bolestan
- Victor Crowley
Conan the Barbarian; lijepo se podsjetiti klasike. Ovih dana gledam definitibno i Destroyera i Red Sonju.
- Djuro
Barbarski maraton drmaš ! 

- Victor Crowley
Totalno, ma Deathstalker (ili Cons koji ga je objavio) me totalno zarazio, pa rekoh da krenem od klasika.
- Djuro
nemoj propustit Barbarian Queen....ja doživjeh Budističko proljeće kad sam ga gledao

- Victor Crowley
Hvala na preporuci, neću preskočiti. 

- Djuro
National Treasure....neznam koji me je k.... spopao da to idem gledat ali eto,tražio sa nešto za luftanje mozgaFilm je blentav,u subliminalne poruke i teorije zavjera rađe nebi ali opet tu je neponovljivi Niko Kejđ i još bolja mu frizura 

- Asfodel
Le Piscine - ovim započela maraton filmova koji sadržavaju rl glumačke parove. Dugačak film, no nekako opojan i lagan za gledati zbog geografskog smještaja i ugođaja. Ono što se događa i čime kulminira i nije baš tako "light", ali eto.. Neka sedmica u globalu.
Letters to Juliet - ovo bih preporučila umirovljenicima i romantičnim ženama ..ili ajd običnim ljudima za nedjeljno poslijepodne. Da nije bilo predivnih staraca koji su me potaknuli na gledanje, sumnjam da bih se uhvatila ovoga.
Letters to Juliet - ovo bih preporučila umirovljenicima i romantičnim ženama ..ili ajd običnim ljudima za nedjeljno poslijepodne. Da nije bilo predivnih staraca koji su me potaknuli na gledanje, sumnjam da bih se uhvatila ovoga.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Sammy
Lincoln (2012) - Začudo nije bio dosadan i naproran iako traje 2 i po sata, ali je cijeli film nekako mlak i očekivao sam možda malo više. Ipak, na kraju sam ostao zadovoljan Lewisovom izvedbom i cjelokupnom pričom. - 8/10