Mama (2013)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Asfodel

Re: Mama (2013)

Post by Asfodel » 17 May 2013, 21:46

Korektan film. Mislim da ne spada u kategoriju lošeg, nego filma koji je imao puno toga za ponuditi, ali eto nije posve uspio. Nekako mi se čini da je više za neke horor početnike i djecu, njih bi mogao baš impresionirati pretpostavljam.
Ono što mi se ZBILJA svidjelo je najavna špica :D
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 22 Aug 2013, 23:14

klinke su odlično odglumile, ali očekivala sam više od same "mame", svakako nisam očekivala kompjutersku animaciju koja je na momente toliko loša da sam imala osjećaj da me netko zajebava.. kad u toku filma uspiješ nalakirati nokte u dva sloja, počupat obrve i stisnut par prišteva, e onda je jasno koliko mi je bio zanimljiv.. :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

DakotaSkye

Post by DakotaSkye » 01 Oct 2013, 21:39

kraj je bezveze i zbog toga velika zamjerka. sve ostalo je solidno.
"We survive by remembering but sometimes we survive by forgetting."

yakkazu

Post by yakkazu » 08 Oct 2013, 01:20

callac wrote:klinke su odlično odglumile, ali očekivala sam više od same "mame", svakako nisam očekivala kompjutersku animaciju koja je na momente toliko loša da sam imala osjećaj da me netko zajebava.. kad u toku filma uspiješ nalakirati nokte u dva sloja, počupat obrve i stisnut par prišteva, e onda je jasno koliko mi je bio zanimljiv.. :lol:
takođe. Film je iznimno dobro počeo, i onda kada je trebalo doći do raspleta, zapravo na vidjelo izlazi uobičajena boljka modernih horror filmova, neinventivnost i blijeda završnica. Još kada tu dodamo i i gore pomenutu mamu, krajnji dojam se baš sroza mnogo.

Post Reply