Koji ste horror zadnji gledali?
- Decadentor
- hitman_4
- Malteras
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Ma bila u onome centru za istrazivanja pred sam kraj, ako nisam pomijesao nesto...john_constantine wrote:i meni je ta glumica zgodna, samo se ne mogu sjetiti njezine uloge u filmu

The Awakening - danas se horori trkaju koji ce vise i bolje da iznenadi publiku. Mislim da bi u ovakvom filmu iznenadjenje bilo kada ne bi bilo "iznenadjenja". Plus je sto je Jimmy McNulty glavna muska uloga. Sve u svemu- neubjedljivo. Ocjena 5.5/10
- Victor Crowley
Fido. Meni se nije film svidio. 

- xEdgex
Radi vasih komentara cu vjerovatno da pogledam rimejk I Spit on Your Grave i sequel; nedavno sam bas gledao orginal i iskreno nije mi se svidjelo to sto je osveta bila mlaka. Posebno me je zasmetao sam nacin osvete
SpoilerShow
njeno zavodjenje njih; definitivno sam zelio da je samo vidim nemilosrdnu bez ikakve price i uvertire u osvetu
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- hitman_4
I Spit on Your Grave 2 (2013) - dobar nastavak
prvi dio filma je brutalniji od drugog osvetničkog dijela(u jedinici je baš suprotno)
ugl i više nego zadovoljan rimejkom i dvojkom
7.5/10
@Malteras to je ta
prvi dio filma je brutalniji od drugog osvetničkog dijela(u jedinici je baš suprotno)
ugl i više nego zadovoljan rimejkom i dvojkom
7.5/10
@Malteras to je ta

- Asfodel
La residencia/The House That Screamed - predivno! Nepogrešivo po pitanju svega, atmosfere, tijeka radnje, načina (ne)izvođenja seks scena.. jedino mi zadnjih par minuta filma nije sjelo savršeno (razrješenje, jel), no nebitno. Malo me i podsjetilo na Madchen in Uniform po količini mog buljenja u njihove odore.
The Moth Diaries - ništa posebno, stvarno. Može se komotno zaobići u tom slučaju. Iskreno, na film me nagnao jezivi izgled L.Cole tamo. Zadnja svirana stvar u filmu mi zapela za uho pa eto ajd i nešto dobro se izrodilo iz gledanja.
The Moth Diaries - ništa posebno, stvarno. Može se komotno zaobići u tom slučaju. Iskreno, na film me nagnao jezivi izgled L.Cole tamo. Zadnja svirana stvar u filmu mi zapela za uho pa eto ajd i nešto dobro se izrodilo iz gledanja.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
The Conjuring (2013) - defitnitivno horor godine..možda i zadnjih 5; nije savršen, radnja je površna (ponekad do srži), film pršti od klišea i osrednje glume,ali su zato sama režija, kamera, glazba i montaža na oskarovskoj razini..o jezi neću ni pričat..intro i outro glazba su mi čista perverzija! 8.5/10 isključivo zbog Wana i njegovog talenta.jedva čekam sljedeće...
It's in your nature to destroy yourselves...
-
I ja sam ga sinoć pogledao. Slažem se s većinom komentara. Film je jedan od boljih koje sam gledao u zadnje vrijeme, i definitivno je bio puno bolji od mojih očekivanja. Dvojka je već u najavi, pa ćemo vidjeti što će od toga biti.Shp86 wrote:The Conjuring (2013) - defitnitivno horor godine..možda i zadnjih 5; nije savršen, radnja je površna (ponekad do srži), film pršti od klišea i osrednje glume,ali su zato sama režija, kamera, glazba i montaža na oskarovskoj razini..o jezi neću ni pričat..intro i outro glazba su mi čista perverzija! 8.5/10 isključivo zbog Wana i njegovog talenta.jedva čekam sljedeće...
- Michel
World War Z (2013) - netko je napisao da Pitt ovdje ima frizuru kao da ima 20 godina, a ne 50 što je točno. Frizura mu je postojana
ali mi uopće nije smetalo već me svaki put nasmijalo kad sam vidio da mu je frizura na mjestu što je učinilo film puno zabavnijim. Dobar akcisjki horor o zaraženima i traženu lijeka protiv tih "ljudi". Ima nekako nedovršen kraj pa se radujem nastavcima.
8======-o/8==========o (6.5/10)

8======-o/8==========o (6.5/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
"Devil´s Pass" 2013.
Evo jedan primjer kad scenarist ne zna- sto bi i kako bi! -.- Inace,jako zanimljiva tematika i misterija iz stvarnog zivota.Odlican zimski ugodaj i pejzaz.Imamo jednu vrlo strasnu scenu kad pocne lavina, i na momente ok prikazano ljudsko beznade.Sve ostalo ispod prosjeka.Dosadnjikav,razvucen,kad pocne rasplet;kao sto rekoh-kao da scenaristi nije znao sto ce...Totalno "s brda,s dola",nelogicno,nepovezano...Imamo ok twist ali bez neke logike.
4,5/10
Evo jedan primjer kad scenarist ne zna- sto bi i kako bi! -.- Inace,jako zanimljiva tematika i misterija iz stvarnog zivota.Odlican zimski ugodaj i pejzaz.Imamo jednu vrlo strasnu scenu kad pocne lavina, i na momente ok prikazano ljudsko beznade.Sve ostalo ispod prosjeka.Dosadnjikav,razvucen,kad pocne rasplet;kao sto rekoh-kao da scenaristi nije znao sto ce...Totalno "s brda,s dola",nelogicno,nepovezano...Imamo ok twist ali bez neke logike.
4,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- William Withey Gull
The Strange Colour of Your Body's Tears (2013)
Nadrealizam, agresivna montaža, svaka scena je silovana detaljima, soundtrack između ostalog Ennio Morricone, nekoliko dosta dobrih sekvenci, često dosadno jer nema jasne priče već je sve nekako Lynchovski, ne znaš jel delirium tremens, san, noćna mora, stvarnost...
Zanimljivo za pogledati, tj. dijelovi su zanimljivi. I nije toliko horror koliko nez, neki mystery surreal nešto.
The Monolith Monsters (1957)
Odličan SF/horor! Zadnja trećina malo upili jer samo čekamo da se nešto dogodi, ali generalno jako ugodno, zabavno, dijalozi komični i monsteri su dosta dobri, bilo bi fora pogledati neki rimejk od ovoga.
Nadrealizam, agresivna montaža, svaka scena je silovana detaljima, soundtrack između ostalog Ennio Morricone, nekoliko dosta dobrih sekvenci, često dosadno jer nema jasne priče već je sve nekako Lynchovski, ne znaš jel delirium tremens, san, noćna mora, stvarnost...
Zanimljivo za pogledati, tj. dijelovi su zanimljivi. I nije toliko horror koliko nez, neki mystery surreal nešto.
The Monolith Monsters (1957)
Odličan SF/horor! Zadnja trećina malo upili jer samo čekamo da se nešto dogodi, ali generalno jako ugodno, zabavno, dijalozi komični i monsteri su dosta dobri, bilo bi fora pogledati neki rimejk od ovoga.
- popayy
I Spit On Your Grave 2 ( 2013 )
Ma bezveze, prvih sat vremena prerazvučeno, a revenge dio iako brutalan nije ni blizu dobar kao u predhodniku iz 2010.
Ma bezveze, prvih sat vremena prerazvučeno, a revenge dio iako brutalan nije ni blizu dobar kao u predhodniku iz 2010.
- blindgod
također: I spit on your grave 2 = meni skroz dobar, čak možda i bolji od jedinice, možda zbog lokacije (Bugarska) i bolesno hladne atmosfere koja vlada. razina brutalnosti je otprilike ista kao u kecu, s tim da ima itekako interesantnih fora ovde. sviđa mi se i gluma. ima i nekih blesavih stvari, tipa , ili kad zumiraju vidi se da je lažna krv jako loša. 7/10
SpoilerShow
kako se onako izmučena cura itekako dobro snađe u podzemnim tunelima, i za čas uspije sebi roštiljati goluba 

- Michel
Final Destination 5 (2011) - odličan i efektivan početak, dosta dobra ubojstva, ali sve ostalo što se dešava između, svi oni razgovori su mi bezvezni.
8=====-o/8==========o (5.5/10)
Deliria (1987) - kultni horor slasher od Soavia. Radi se o kazališnoj predstavi gdje odjednom netko počne ubijati kazališne glumce. Dobra ubojstva, zanimljiva radnja koja se dešava na jednom mjestu i maska ubojice će mi zauvijek biti urezana u pamćenje.
8=======o/8==========o (7/10)
8=====-o/8==========o (5.5/10)
Deliria (1987) - kultni horor slasher od Soavia. Radi se o kazališnoj predstavi gdje odjednom netko počne ubijati kazališne glumce. Dobra ubojstva, zanimljiva radnja koja se dešava na jednom mjestu i maska ubojice će mi zauvijek biti urezana u pamćenje.
8=======o/8==========o (7/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"