E moj najdraži film koji sam ikada pogledao su "Oči širom zatvorene" (a pogledao ih mali milijun), a pogodi koji mi je među pet najboljih. "Magnolija". Nemrem toplije preporučiti ova dva u najblažem smislu remek djelametallicat wrote:tu se skroz slažem s tobom. ni meni pulp nije nešto, u biti ništajohn_constantine wrote:Pulp fiction - e bez uvrede, ali ovo mi je precjenjeni film. Hrpa dijaloga koji nemaju veze s radnjom, mislim, taj govor o hamburgeru i kako se zove u francuskoj? Ma pet puta sam gledao taj film, ali nikada ga nisam uspio pogledati do kraja koliko je dosadan, pa svaki put zaspim. e i ovoga puta sam zaspio, i poslije nastavio. Hvala bogu na pauzi. I čekam da se konačno završi, kvragu i ti filmovi koji traju 2 sata, magnolija me psihički iscrpila koliko je glupa i dosadna. Ima tu par dobrih crnohumornih scena. Bruce willis mi čak nije niti bio cool, nego ukočen. Jedino vrijedno spomena je zabijanje igle u srce ume thurman. Ostalo je kao i u slučaju death proof mlaćenje prazne slame za hrpomd ijaloga.
P.S.
Quentin tarantino kao i obično mora glumiti u vlastitom filmu.dosadan, a većina očarana njima
magnoliju nisam mislim nikad do kraja pogledala jer mi se neda toliko napor ulagat da nešto pogledam, kao i oči širom zatvorene. svi ostali s t. cruisom su mi super, al ta dva nikako mi ne idu.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Boby
- metallicat
- Dragonrage
john_constantine wrote:
Pulp fiction - e bez uvrede, ali ovo mi je precjenjeni film. Hrpa dijaloga koji nemaju veze s radnjom, mislim, taj govor o hamburgeru i kako se zove u francuskoj? Ma pet puta sam gledao taj film, ali nikada ga nisam uspio pogledati do kraja koliko je dosadan, pa svaki put zaspim. e i ovoga puta sam zaspio, i poslije nastavio. Hvala bogu na pauzi. I čekam da se konačno završi, kvragu i ti filmovi koji traju 2 sata, magnolija me psihički iscrpila koliko je glupa i dosadna. Ima tu par dobrih crnohumornih scena. Bruce willis mi čak nije niti bio cool, nego ukočen. Jedino vrijedno spomena je zabijanje igle u srce ume thurman. Ostalo je kao i u slučaju death proof mlaćenje prazne slame za hrpomd ijaloga.
P.S.
Quentin tarantino kao i obično mora glumiti u vlastitom filmu.
Ma nije...nego jednostavno to nisu filmovi po tvojoj mjeri i to je to
- Vorador
antologijski film. nimalo precijenjen i dosadan.Dragonrage wrote:john_constantine wrote:
Pulp fiction - e bez uvrede, ali ovo mi je precjenjeni film. Hrpa dijaloga koji nemaju veze s radnjom, mislim, taj govor o hamburgeru i kako se zove u francuskoj? Ma pet puta sam gledao taj film, ali nikada ga nisam uspio pogledati do kraja koliko je dosadan, pa svaki put zaspim. e i ovoga puta sam zaspio, i poslije nastavio. Hvala bogu na pauzi. I čekam da se konačno završi, kvragu i ti filmovi koji traju 2 sata, magnolija me psihički iscrpila koliko je glupa i dosadna. Ima tu par dobrih crnohumornih scena. Bruce willis mi čak nije niti bio cool, nego ukočen. Jedino vrijedno spomena je zabijanje igle u srce ume thurman. Ostalo je kao i u slučaju death proof mlaćenje prazne slame za hrpomd ijaloga.
P.S.
Ma nije...nego jednostavno to nisu filmovi po tvojoj mjeri i to je to![]()
- Wendigo
tako je.Vorador wrote:antologijski film. nimalo precijenjen i dosadan.Dragonrage wrote:john_constantine wrote:
P.S.
a baš ta hrpa dijaloga u PF mi je prejebena..
pogotov rasprava o tome kako je pizdunski nekome izgrebati auto ključem te kazna za istoga, a da ne govorim o europskim fast foodovima..
film sa stilom.
- Vorador
meni je majjača spika od mr. wolfa.Wendigo wrote:tako je.Vorador wrote:antologijski film. nimalo precijenjen i dosadan.Dragonrage wrote:
a baš ta hrpa dijaloga u PF mi je prejebena..![]()
pogotov rasprava o tome kako je pizdunski nekome izgrebati auto ključem te kazna za istoga, a da ne govorim o europskim fast foodovima..![]()
film sa stilom.
- john_constantine
-
FilmTV
- Wendigo
koje razočaranje..FilmTV wrote:Ili Desperadojohn_constantine wrote:ah, on je dobar kada ne snima dječje filmove.Vorador wrote: ma baš. sigurno si očaran spy kidsima i avanturama shark-boya i lava-girl![]()
inače ima on i dobrih filmova
a kad se sjetim kako sam se kao klinac nabrijavao na taj film dok još nije u kina stigao..
- Dragonrage
Wendigo wrote:koje razočaranje..FilmTV wrote:Ili Desperadojohn_constantine wrote:
ah, on je dobar kada ne snima dječje filmove.![]()
a kad se sjetim kako sam se kao klinac nabrijavao na taj film dok još nije u kina stigao..
Pa vi niste normalni...Desperado razočaranje!!!??? A kaj ste očekivali...šekspirijansku dramu ili comicbook zafrkanciju???
- Wendigo
neznam.. nekako mi je rastegnut film. trebao bih ga još jednom pogledati..Dragonrage wrote:Wendigo wrote:koje razočaranje..FilmTV wrote: Ili Desperado![]()
Pa vi niste normalni...Desperado razočaranje!!!??? A kaj ste očekivali...šekspirijansku dramu ili comicbook zafrkanciju???