Koji ste horror zadnji gledali?
- Victor Crowley
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
A tek glazba u tom filmu 

- john_constantine
I Walked with a Zombie (1943) - dobar crno bijeli horor o vudu tematici, o mračnim tajnama između braće na Karibima i njegovoj ženi koja je zombi. Dobar prikaz sukoba između stvarnosti i praznovjerja, lijepo prikazana šetnja po noći po poljima s plavokosim zombijem, i dramatična završnica. 3/5
Michel puši karu.
-
Babysitter Wanted (2008) - solidan, ali pošto sam gledao House of the Devil ranije, ovo mi je bilo predvidivo..filmovi su doslovno isti, s tim da je u HOTD više prisutan taj osjećaj 80ih, i zato mi je isti i bolji.
Doduše, ovdje mi se sviđa doza crnog humora i preslatka glavna glumica 6/10
Doduše, ovdje mi se sviđa doza crnog humora i preslatka glavna glumica 6/10
It's in your nature to destroy yourselves...
- john_constantine
Opera (1987) - brutalan giallo triler gdje se ubojica skuži već u prvoj pojavi (bar kod mene, he). Brutalnosti niti dalje ne nedostaje + dobra fora u vezi otkrivanja ubojice. Tek bolesni motiv na kraju filma i možda pomalo bizarna petominutna završnica. 4/5
Michel puši karu.
- john_constantine
Two Evil Eyes (1990) - solidan horor omnibus u suradnji s George Romeom i Dariom Argentom, a inspiracija su im bile Poeove priče. Svaka epizoda traje skoro sat vremena, pa djeluje kao razvučena verzija serije Tales from the Crypt. Prva se bavi pričom o Valdemaru (mesmerizam) koja nije najbolje vjerna priči, ali pokupila je neke ideje. Ovaj put pretočena kao priča o ženi koja želi iskoristiti starca, samo što kada je starac umro, zaboravili su ga probuditi iz hipnoze... A druga priča, najčešće ekranizirana "black cat", ovaj put u dosadnijoj razvučenoj varijanti s dosta krvavih scena i jezovitom scenom "otkrića". 3/5
Michel puši karu.
-
The Purge (2013) - kako je ovo megaloše 1/10. mogao bih pisat 3 dana o tome koliko je film jadan i loš ali stvarno nemam živaca.bolje da sam potrošio sat i pol na sci-fi channel, eto toliko loše.
-
Shp86 wrote:The Purge (2013) - kako je ovo megaloše 1/10. mogao bih pisat 3 dana o tome koliko je film jadan i loš ali stvarno nemam živaca.bolje da sam potrošio sat i pol na sci-fi channel, eto toliko loše.
potpis
mega loše.
spremam se gledati evil dead 2013
:supz: :supz:
-
uff, izašao je rip..čuvam ga za 23hWheel Smith wrote:Shp86 wrote:The Purge (2013) - kako je ovo megaloše 1/10. mogao bih pisat 3 dana o tome koliko je film jadan i loš ali stvarno nemam živaca.bolje da sam potrošio sat i pol na sci-fi channel, eto toliko loše.
potpis
mega loše.
spremam se gledati evil dead 2013

-
film koji uopće nema veze sa evil dead filmovima , više je reboot 1 filma , zabavan je , naravno nije na razini orginalne trilogije ali za jedan put sasvim ok za pogledati... 7/10
-
Shp86 wrote:The Purge (2013) - kako je ovo megaloše 1/10. mogao bih pisat 3 dana o tome koliko je film jadan i loš ali stvarno nemam živaca.bolje da sam potrošio sat i pol na sci-fi channel, eto toliko loše.
Imam ovo skinuto i pogldedat ću ovih dana. Kakav je čudan osjećaj kad ideš gledat nešto za što ljudi kažu da je smeće.

-
Sleepaway Camp
WUHU!
ludnica od filma
Dugo se nisam ovako zabavia uz film
Kraj je creepy, totalno
9/10
(jedva čekam pogledat 2. i 3. dio)
WUHU!
ludnica od filma

Dugo se nisam ovako zabavia uz film
Kraj je creepy, totalno

9/10
(jedva čekam pogledat 2. i 3. dio)
- Victor Crowley
Uvijek mi bude drago kad naiđem na obožavatelje Sleepaway Camp filma
Drago mi je da ti se svidio, meni je osobno drugi najbolji ali svi su prezakon. Meni su među 10 najdražih ikad pogledanih filmova.

-
Victor Crowley wrote:Uvijek mi bude drago kad naiđem na obožavatelje Sleepaway Camp filmaDrago mi je da ti se svidio, meni je osobno drugi najbolji ali svi su prezakon. Meni su među 10 najdražih ikad pogledanih filmova.
i ja sam jedan od tih

- popayy
State of Emergency (2011)
Ma oke. Niskobudžetni zombači ustvari zaraženi, ništa već neviđeno x puta, ali gledljivo.
Ma oke. Niskobudžetni zombači ustvari zaraženi, ništa već neviđeno x puta, ali gledljivo.
-
Sleepaway Camp (1983) - ne znam zašto, ali film ima šarma i to 10/10.. taj štih 80ih, ta loša gluma, loš scenarij, najvrhunskiji kraj ikad, par presmiješno/bolesnih scena ga svrstava u to 3 najbolja slashera ikad.. zadnji put sam ga gledao s 10ak godina i bio mi je bezveze,ali sad sam na neki čudan način ostao paf..bacam se odmah na ostatak serijala koji nisam gledao..nadam se da je bar tećinu prvog dijela.
8/10
8/10