Pogledao epizode 3, 4, 5 i 6
O bome me ovo emocionalno uništilo. 5. epizoda, ali doći ćemo do nje.
U 3. epizodi ovi novi igrači Vince i Luke imali problema pa je Coach Taylor morao malo smirivati

totalna ludnica. Nikad nije tako poludio kao na njih. Drago mi je ovo prikazuju što realnije jer momčad gubi, ali ima velikog potencijala tako da sumnjam da će daleko ove godine u prvenstvu. Da je ostao u West Dillonu, išao bi po državni naslov, ovako nema šanse, ali sve to otvara veliku proslavu za 5. sezonu.
Hm, Landry i ona nova Jess neka kombinacija. Ne znam, nije mi baš Landry takav tip koji će takvu žensku odvući iako
mu je dala do znanja da ne želi ništa kad mu je opalila šamarčinu

Tim, ah taj Tim.

Layla mu se vratila, ali mora dalje na koleđž. Drago mi je da je odbacio onu novu iako će vjerojatno ona pokušati u idućim nastavcima nešto s njim. I bilo ga je lijepo vidjeti u 6. epizodi sa Coachom Taylorom na treningu kako mu pomaže. Al je razbacao ove novajlije
A sad na šokantni kraj 4. epizode

jadan jadan Matt

i onda je došla 5. epizoda. Inače, ta 5. epizoda vam se konstantno svrstava među najbolje epizode prošloga desetljeća. Zove se
The Son i nažalost neću vam spolilati, ali će ići u spoiler. Jednostavno toliko emocija kroz tu epizodu, glumac koji glumi Matta je odigrao ulogu života i sumnjam da će ikada to ponoviti.
Otac mu je ubijen

to je kraj 4. epizode i to se nastavlja kroz 5. epizodu gdje je cijeli grad šokiran pa sprovod i govor na kraju od Matta. Njegova borba. Toliko ga sve guši, jako teška epizoda. Suze išle kad je počeo zakopavati svojeg oca na kraju. A kraj 6. on odlazi iz grada. Baš me zanima hoće li se vratiti.
Da, definitivno najbolja epizoda ove serije dosad. Nevjerojatna epizoda. Bolja je i od Pilot epizode, i od New York, New York, State, Tomorrow’s Blues, Hello, Goodbye, Mud Bowl, a to su stvarno sve remek djela od epizoda.
Na polovici sezone, a u rangu je najboljih sezona, prve i treće. I sad mogu komotno reći kako se radi o jednoj od najboljih serija. Jednostavno je toliko realna i likovi životopisni da sve doživljavaš kao oni.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"