Koje serije trenutno pratite?
- copycat
Re: Koje serije trenutno pratite?
Bates Motel... predobro 
- copycat
Ovoj seriji se baš radujem izgleda kao da će biti dobraDecadentor wrote:Da Vinci's Demons - Izlazi sljedeci mj a meni mrsko otvarat topic pa ovako javljam
http://www.youtube.com/watch?v=n1zVl6p3yFs
- john_constantine
počeo gledati The worst week of my life - neloša humoristična serija na temu komedije situacije. Ali zapravo, većina tih fora u seriji je već viđena u američkim ljubavnim komedijama tako da nisam vidio ništa novoga + jedna odvratna scena u prvoj epizodi.
Michel puši karu.
-
olio
Krenila 2. sezona Continuuma 
- dragonheart
Jel počeo tko gledat "Hemlock Grove" ????
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- john_constantine
Je li vec dosao na net? Mene bas interesira serijadragonheart wrote:Jel počeo tko gledat "Hemlock Grove" ????
Michel puši karu.
- Salvador
Još prije par dana, a postoje već i naši prijevodi.john_constantine wrote:Je li vec dosao na net? Mene bas interesira serijadragonheart wrote:Jel počeo tko gledat "Hemlock Grove" ????
Valjda će na nešto ličiti, mada me je malo odvuklo od serije ono pretvaranje u vuka. Dobra pretvorba, ali zašto u vuka
- john_constantine
pogledao prvu epizodu, baš nisam zagrijan da gledam dalje, kao nekakva bizarna verzija twin peaksa. Mislim, više drama nego sf horor triler kako se reklamira. Nije baš dosadno, ali osim prvih pet minuta, ne događa se ništa zanimljivo...
Michel puši karu.
- Asfodel
Ja ću ovih dana pogledat dvije pa ću vidjeti hoću ju manijakalno pratiti ili laganini kad se potroše bolje
Nakon pilota gledanog definitivno nastavljam s Americans. Čula ovlaš i ovdje i drugdje da je dobra, al kad sam malo išla pročitat i skužila da je o spavačima - skoro odlepila!
Kad već pratim moderne špijune (Homeland), grehota bi bilo zapostaviti ove oldskul
Nakon pilota gledanog definitivno nastavljam s Americans. Čula ovlaš i ovdje i drugdje da je dobra, al kad sam malo išla pročitat i skužila da je o spavačima - skoro odlepila!
Kad već pratim moderne špijune (Homeland), grehota bi bilo zapostaviti ove oldskul
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- dragonheart
Ne znam ša da ti kažem, al ne mogu naći bolji razlog za gledati HEMLOCK GROVE od ovogSalvador wrote:Još prije par dana, a postoje već i naši prijevodi.john_constantine wrote:Je li vec dosao na net? Mene bas interesira serijadragonheart wrote:Jel počeo tko gledat "Hemlock Grove" ????
Valjda će na nešto ličiti, mada me je malo odvuklo od serije ono pretvaranje u vuka. Dobra pretvorba, ali zašto u vuka

It's not who I am underneath...
- Asfodel
Što se tiče Hemlocka
Dat ću joj šanse još nekoliko epizoda i ako se ne popravi idem ća
Btw, volim Famke, ali nije mi previše uvjerljiva s onim naglaskom i tak..
Tako je i menijohn_constantine wrote:pogledao prvu epizodu, baš nisam zagrijan da gledam dalje
Btw, volim Famke, ali nije mi previše uvjerljiva s onim naglaskom i tak..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- copycat
baš čula za seriju jučer.. moram pogledati

- callac
sinoć nastavila drugu polovicu 2. sezone homelanda, kako je to dobra serija!! večerassam ipak za nešto opuštajuće raspoložena pa ćemo na farscape prije spavanja.. ta mi je serija u svim aspektima zamjenila stargate, predviđam nam još godine i godine druženja..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- maddjuro
U nedostatku inspiracije i volje za započinjeti gledati išta novoga, odlučih ponovno pregledati seriju babylon 5.
I may be an idiot, but i am no fool.
- blessa
Jericho pogledala, super serija toliko sam se uživila bila, šteta što samo 2 sezone ima 
Game of Thrones, Revenge, Bates Motel trenutno pratim, uskoro nastavljam gledati novu sezonu od Continuum
Breaking Bad jedva čekam novu epizodu
od ovih svih serija što pratim Revenge mi je nekako najzanimljivija, nijedna epizoda mi nije bila dosadna, uvijek neke spletke i ti fazoni
Game of Thrones, Revenge, Bates Motel trenutno pratim, uskoro nastavljam gledati novu sezonu od Continuum
Breaking Bad jedva čekam novu epizodu
od ovih svih serija što pratim Revenge mi je nekako najzanimljivija, nijedna epizoda mi nije bila dosadna, uvijek neke spletke i ti fazoni