Koji ste horror zadnji gledali?
- Victor Crowley
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Suck (2009.). Bezveze. Ali baš bezveze.
-
pa fino ti piše da se film zove SuckVictor Crowley wrote:Suck (2009.). Bezveze. Ali baš bezveze.

- Victor Crowley
Baš je takav i bio 

-
Intensity (TV 1997) - super tv film po Koontzovom romanu. John C McGinley je opak...
- Vermillion
13 Hrs a.k.a. Night Wolf 2010 - Vrlo dobar 6.5/10 , nemojte da vas zavara imdb ocjena, ako vam se svidio Dog Soldiers ovo ce isto! 

- Victor Crowley
The Cabin in the Woods, evo konačno da sam i ovaj film pogledao. A moram priznati da je film imao dobru propagandu ali meni nije baš toliko sjeo. Mislim, film je stvarno dobar ali ne koliko su ga hvalili. 8/10
- hitman_4
meni je pamtljiv po Gemmi AtkinsonVermillion wrote:13 Hrs a.k.a. Night Wolf 2010 - Vrlo dobar 6.5/10 , nemojte da vas zavara imdb ocjena, ako vam se svidio Dog Soldiers ovo ce isto!

-
silent hill revelation
bezveze
4/10
bezveze
4/10
-
shrooms - pogledao opet nakon 5-6 godina,dobar film,neznam čemu tako mala ocjena na imdb,film je baš tripy
,6/10

- Alastorus
Hatchet (2007), dobro sam se na ovo nasmijao, tip filma za ubit mozak sa hrpom jeftinog nasilja, sjeo mi je.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Alastorus
Hatchet 2, kvalitetom bolji od jedinice, ali mi fali glupih situacija iz iste, pripadnik skupine : "Pusti mozak na pašu i gledaj" filmova, like it.
Now I lay me down to sleep,
- xEdgex
dugo nisam napisao nesto...
The Lords of Salem (2012)
Definitivno nije u rangu sa house.../devil's rejects; ali s obzirom da je ovdje ciljano radio tu sanjivu-trippy-eksperimentalnu atmosferu to je i ocekivano. Upravo radi toga sto znamo da je ovo prvi film gdje si je totalno dao slobodu ne mogu ga maksimalno iskritizirati. Dalje, ako vas zanimaju vjestice/okultno, vjerovatno ce vam manje smetati ovaj film. Takodjer, "stvorenja" i vjestice su jako dobro i jezivo uradjeni (jako mi je zao sto se na neke potrosi samo par sekundi u filmu). I za kraj, film ima par solidno iskoristenih Lovecraft momenata; za one koji vole doticnoga.
The Lords of Salem (2012)
Definitivno nije u rangu sa house.../devil's rejects; ali s obzirom da je ovdje ciljano radio tu sanjivu-trippy-eksperimentalnu atmosferu to je i ocekivano. Upravo radi toga sto znamo da je ovo prvi film gdje si je totalno dao slobodu ne mogu ga maksimalno iskritizirati. Dalje, ako vas zanimaju vjestice/okultno, vjerovatno ce vam manje smetati ovaj film. Takodjer, "stvorenja" i vjestice su jako dobro i jezivo uradjeni (jako mi je zao sto se na neke potrosi samo par sekundi u filmu). I za kraj, film ima par solidno iskoristenih Lovecraft momenata; za one koji vole doticnoga.
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- shogo
The Midnight Meat Train
Nekako sam uspio do sada ga ne pogledati, meni je odličan...
Nekako sam uspio do sada ga ne pogledati, meni je odličan...

-
Texas Chainsaw 3D (2013) - onak, solidan..ali ipak mi je bolji onaj iz 2003. u ovom novom mi nekako fali onaj osjećaj gađenja prema Sawyerima i Leatherfaceu.iako se stvarno da pogledat..5.5/10
It's in your nature to destroy yourselves...
- Otis.Driftwood
Kako vam se cini Maniac?