Upravo to...s time da je prvi meni baš ono sranje na kvadrat, i drugi mi nije gluplji od prvog, samo bolji....Unreal wrote:Problem kod prvog je da gotovo nije imao veze s igrom, a drugi je gluplji od prvog no barem je zabavaniji i više bliži igri.dr_gonzo wrote:Ne znam...ali meni su oba djela dobra (čak prvi najbolji film prema nekoj video igri uz Silent Hill i Mortal Kombat)...
Što se tiče drugog dijela početak je bio odličan...
Zar je su vama tako loši bili 1 i 2 dio...?
Resident Evil: Extinction
- Dragonrage
- maddjuro
resident evil 3:extinction
najgori nastavak trilogije, ima neki štih mad maxa. loš film, nebi me začudilo da je ovo zadnje od resident evila što vidimo.
Jedino mečudi kako je tako dobar na boxoffficu
SPOILERI
FILM TRAJE CCA. SAT I POL, OD TOG PRVIH SAT VREMENA GOTOVO DA I NEMA NIČEG ZANIMLJIVOG, NITI NEŠTO ŠTO BI VRJEDILO SPOMEUT.
NADALJE, ALICE IMA SAD NEKE UBER TELEKNETIČKE MOĆI. oNO MALO MIZERNE AKCIJE PRI KRAJU FIMA KRŠI DOSTA PRAILA PREDHODNIH NASAVAKA, SAD SE ZOMBIJI MOGU UBIT AK IM SE PREREŽE GRLKLJAN ISL. I, NARAVO, MAMO NOVU VRSTU INTELIGENTNOG MUTANTA KOI LIČI KO ONAJ GLAVNI MONSTER IZ RESIDENT EVIL DVOJKE(igre) U RANIJIM STADIJIMA MUTACIJE.
ZEMLJE NEMA, SAMO JE OSTALA PUSTARA, ALI UMBRELA IMA NEKA MASIVNA POSTROJEJA VIĐENA U JEDINICI I DALJE RADE NA LJEKU DA SUZBIJU INFEKCIJU KOJA JE UNITILA FLORU I FAUNU, A I NJIMA SAMIMA HRANA PONESTAJE.
najgori nastavak trilogije, ima neki štih mad maxa. loš film, nebi me začudilo da je ovo zadnje od resident evila što vidimo.
Jedino mečudi kako je tako dobar na boxoffficu
SPOILERI
FILM TRAJE CCA. SAT I POL, OD TOG PRVIH SAT VREMENA GOTOVO DA I NEMA NIČEG ZANIMLJIVOG, NITI NEŠTO ŠTO BI VRJEDILO SPOMEUT.
NADALJE, ALICE IMA SAD NEKE UBER TELEKNETIČKE MOĆI. oNO MALO MIZERNE AKCIJE PRI KRAJU FIMA KRŠI DOSTA PRAILA PREDHODNIH NASAVAKA, SAD SE ZOMBIJI MOGU UBIT AK IM SE PREREŽE GRLKLJAN ISL. I, NARAVO, MAMO NOVU VRSTU INTELIGENTNOG MUTANTA KOI LIČI KO ONAJ GLAVNI MONSTER IZ RESIDENT EVIL DVOJKE(igre) U RANIJIM STADIJIMA MUTACIJE.
ZEMLJE NEMA, SAMO JE OSTALA PUSTARA, ALI UMBRELA IMA NEKA MASIVNA POSTROJEJA VIĐENA U JEDINICI I DALJE RADE NA LJEKU DA SUZBIJU INFEKCIJU KOJA JE UNITILA FLORU I FAUNU, A I NJIMA SAMIMA HRANA PONESTAJE.
I may be an idiot, but i am no fool.
-
FilmTV
- elrania
pogledala ga u kinu ovaj tjedan i mogu rec da mi je steta tih 25kn
vizualno je dobar, soundtrack je predobar i idem ga odmah skidat, ali sama radnja i razrada odredenih dogadaja su bzvz
brdo besmislenih scena, tupavih dijaloga, dosadnih fight scena i situacija koje bi trebale biti "strasne", a na kraju ispadaju smijesne
hihotala sam vecinu filma i najjednostavniji opis za nj je da je jednostavno glup
drugog dijela se ni ne sjecam, izgubila sam nit negdje u prvih 15 minuta filma, al prvi mi je bio cak i ok
vizualno je dobar, soundtrack je predobar i idem ga odmah skidat, ali sama radnja i razrada odredenih dogadaja su bzvz
brdo besmislenih scena, tupavih dijaloga, dosadnih fight scena i situacija koje bi trebale biti "strasne", a na kraju ispadaju smijesne
hihotala sam vecinu filma i najjednostavniji opis za nj je da je jednostavno glup
drugog dijela se ni ne sjecam, izgubila sam nit negdje u prvih 15 minuta filma, al prvi mi je bio cak i ok
-
FilmTV
-
Unreal
Kao klinac sam odrastao uz Van dammove filmove i danas su mi neki još zabavni. A od Jet Li mi je sve dobro kaj sam gledao osim Romeo Must Die i Cradle 2 the Grave.FilmTV wrote:E baš si našao ekipu koju branitiUnreal wrote:Nemoj nih dvojcu upletati , rađe spomeni Steven SeagalFilmTV wrote: Ovo zvuči kao neki Jet Li ili Van Dammeov film![]()
-
FilmTV
Pa i ja sam, Bloodsport i Kickboxer su se pogledali valjda 200 putaUnreal wrote:Kao klinac sam odrastao uz Van dammove filmove i danas su mi neki još zabavni. A od Jet Li mi je sve dobro kaj sam gledao osim Romeo Must Die i Cradle 2 the Grave.FilmTV wrote:E baš si našao ekipu koju branitiUnreal wrote: Nemoj nih dvojcu upletati , rađe spomeni Steven Seagal![]()
- john_constantine
a shootfighter?FilmTV wrote:Pa i ja sam, Bloodsport i Kickboxer su se pogledali valjda 200 putaUnreal wrote:Kao klinac sam odrastao uz Van dammove filmove i danas su mi neki još zabavni. A od Jet Li mi je sve dobro kaj sam gledao osim Romeo Must Die i Cradle 2 the Grave.FilmTV wrote: E baš si našao ekipu koju branitisamo i dalje me opis elranie podsjetio na tu ekipu
Michel puši karu.