Bats ima audio komentar i special featurea jos (dokumentarci), al ću uživat.
Argento me ovaj baš ne zanima, ali jebiga, 15kn... Skoro sam i Alone in the Dark kupio, malo mi je falilo, da je bar imao koji extras, bio bi već na ovoj slici
[/img]
[/img]HorrorHR wrote:Žuti Titl je do jaja, nastavak još nisam kupio ali zasigurno hoću. Koliko je cijena toga? Ako se dobro sjećam na algoritam.hr je jedinica bila na popustu nekom.
tak sam i ja poceo skupljati sam originale narucivao prek oneta ali skuzio da je preskupo zato sada skidam dvd s neta ili se trejdam ... narucim ako bas nitko nema nesto kaj me full zanimaDragonrage wrote:Ma nije stvar u višku para, jer nemam viška para, zato i pitam je li mi se isplati to kupiti, ali ja baš i ne volim pretjerano divixe...tim više što sam kolekcionar, i u kolekciji imam sve samo originale...Aryx wrote:to ja imam ali sprzeno ... tocno toako imas viska para kupi
Ja i ne naručujem baš previše prek neta, većinom kupujem kod nas, a već se i poznam sa ekipom gdje kupujem pa mnoge stvari kupim po jeftinijoj cijeni heheAryx wrote:tak sam i ja poceo skupljati sam originale narucivao prek oneta ali skuzio da je preskupo zato sada skidam dvd s neta ili se trejdam ... narucim ako bas nitko nema nesto kaj me full zanimaDragonrage wrote:Ma nije stvar u višku para, jer nemam viška para, zato i pitam je li mi se isplati to kupiti, ali ja baš i ne volim pretjerano divixe...tim više što sam kolekcionar, i u kolekciji imam sve samo originale...Aryx wrote:to ja imam ali sprzeno ... tocno toako imas viska para kupi
a i ja isto ali pare ne dopustaju heheDragonrage wrote:Ja i ne naručujem baš previše prek neta, većinom kupujem kod nas, a već se i poznam sa ekipom gdje kupujem pa mnoge stvari kupim po jeftinijoj cijeni heheAryx wrote:tak sam i ja poceo skupljati sam originale narucivao prek oneta ali skuzio da je preskupo zato sada skidam dvd s neta ili se trejdam ... narucim ako bas nitko nema nesto kaj me full zanimaDragonrage wrote: Ma nije stvar u višku para, jer nemam viška para, zato i pitam je li mi se isplati to kupiti, ali ja baš i ne volim pretjerano divixe...tim više što sam kolekcionar, i u kolekciji imam sve samo originale...
Kod mene je stvar u tome što ako hoću neki film imati u kolekciji, tim više ako je taj film fenomenalan, onda ga hoću imati na izdanju kako se spada, dakle što bolje moguće sa svim mogućim dodacima, jer me jako zanima pozadina filma...making of i takve stvari, jer sam film ko film zbilja mogu pogledati na bilo kojem formatu...divix, VHS, TV....nije važno, no u kolekciji volim imati originalno DVD izdanje...kao što rekoh, po mogućnosti što bolje.
Kao što rekoh, nije ni kod mene nešto previše bolja situacija, iako ja radim pa si mogu priuštiti neke fancay šmancy stvari, ali od tih skupljih stvari ipak kupujem samo ono kaj me iznimno interesira...Aryx wrote:a i ja isto ali pare ne dopustaju heheDragonrage wrote:Ja i ne naručujem baš previše prek neta, većinom kupujem kod nas, a već se i poznam sa ekipom gdje kupujem pa mnoge stvari kupim po jeftinijoj cijeni heheAryx wrote: tak sam i ja poceo skupljati sam originale narucivao prek oneta ali skuzio da je preskupo zato sada skidam dvd s neta ili se trejdam ... narucim ako bas nitko nema nesto kaj me full zanima
Kod mene je stvar u tome što ako hoću neki film imati u kolekciji, tim više ako je taj film fenomenalan, onda ga hoću imati na izdanju kako se spada, dakle što bolje moguće sa svim mogućim dodacima, jer me jako zanima pozadina filma...making of i takve stvari, jer sam film ko film zbilja mogu pogledati na bilo kojem formatu...divix, VHS, TV....nije važno, no u kolekciji volim imati originalno DVD izdanje...kao što rekoh, po mogućnosti što bolje.![]()
je...cijena je ogromna, ja sam ga platio 2160 kn, ali baš gledam na Britanskom Amazonu, tam dođe još i više, 2188,45 Kn + još poštarina i carina...barem 2500 kn. No nije mi žao niti lipe, obožavam Bond filmove, i cool izgleda heheA$H wrote:Na info sajmu sam vidio ovaj kovčeg sa 007 filmovima..ali je cijena bila ogromna...a ovaj box Evil Dead imam ali ne original...ali naravno da ću ga kupit