gledao prije max 1 mjesec i nemrem opet..Wendigo wrote:mogao bih ga opet pogledati. zanimljiv film..metallicat wrote:donnie darko je danas, rtl, 00:10![]()
![]()
![]()
![]()
Raspored (Horror) filmova na TV-u
- Wendigo
pa da.. kad su popovi počeli srat kako je to poganski običaj. mislim, je poganski, ali što je tu loše? pa ne žrtvuju se ljudi i životinje, ne pali se Wickerman ili nešto slično FFS!Boby wrote:Ovo je katastrofa. Ni HRT, ni RTL, ni Nova neće prikazati nikakav horror za Noć vještica. Eto, trajalo je par godina ali očito je nabrijanost ljudi protiv tog blagdana učinila svoje
- Boby
Ma njihovi su glavni argument da ne moramo sve pokupiti od Amera (a taj blagdan je nastao u Irskoj) i da šteti kršćanstvu jer ljudi se odlaze opijati i orgijati umjesto da ostanu s svojim obiteljima. Mislim, onda bi se trebali protiviti i Martinju i gomili ostalih blagdana. Al ono kaj me najviše smeta je to kaj te neznalice nemaju blage veze da je Noć vještica kršćanski blagdan. Kod nas je samo nespretno preveden. U orginalu Halloween znači All Hollows Eve što bi u prijevodu bilo Noć uoči Svih svetih. Noć vještica je za Sisvete isto kaj je badnjak za Božić.Wendigo wrote:pa da.. kad su popovi počeli srat kako je to poganski običaj. mislim, je poganski, ali što je tu loše? pa ne žrtvuju se ljudi i životinje, ne pali se Wickerman ili nešto slično FFS!Boby wrote:Ovo je katastrofa. Ni HRT, ni RTL, ni Nova neće prikazati nikakav horror za Noć vještica. Eto, trajalo je par godina ali očito je nabrijanost ljudi protiv tog blagdana učinila svoje
A po pitanju poganstva, pa kaj fašnik isto nije poganski? Ali nikoga nećeš čuti da se protivi onim priredbama u Samoboru
- john_constantine
ma kao da ionako ima nekakvih horora na televiziji. Nema više niti trash horora kojima nas je znala iznenaditi u 3 ujutro kao blood feast, terrovision i takve stvari. Samo nekakva gotika za halle berry... Ma fućka se njima za hallowen, kao da će radi hallowena dati nekakav horor. Ionako je cijeli program samo prokleta repriza.
Michel puši karu.
- Boby
Ma znam kak stvari inače stoje s horrorcima na našim programima ali mi je bilo drago znati da te dane puštaju nekaj takvog, makar to bio Frankenstein, Dracula ili neki nastavak Halloweena koji sam gledao xy puta. Volim kada i za Božić puste filmove koje znam napamet i koje vjerojatno neću ni gledati ali tek tolko da imam ugođaj da je taj dan drukčiji od uobičajenogjohn_constantine wrote:ma kao da ionako ima nekakvih horora na televiziji. Nema više niti trash horora kojima nas je znala iznenaditi u 3 ujutro kao blood feast, terrovision i takve stvari. Samo nekakva gotika za halle berry... Ma fućka se njima za hallowen, kao da će radi hallowena dati nekakav horor. Ionako je cijeli program samo prokleta repriza.
- john_constantine
Ma jebeš tv, nađi neki horor koji još nisi gledao u svojoj kolekciji i piči.Boby wrote:Ma znam kak stvari inače stoje s horrorcima na našim programima ali mi je bilo drago znati da te dane puštaju nekaj takvog, makar to bio Frankenstein, Dracula ili neki nastavak Halloweena koji sam gledao xy puta. Volim kada i za Božić puste filmove koje znam napamet i koje vjerojatno neću ni gledati ali tek tolko da imam ugođaj da je taj dan drukčiji od uobičajenogjohn_constantine wrote:ma kao da ionako ima nekakvih horora na televiziji. Nema više niti trash horora kojima nas je znala iznenaditi u 3 ujutro kao blood feast, terrovision i takve stvari. Samo nekakva gotika za halle berry... Ma fućka se njima za hallowen, kao da će radi hallowena dati nekakav horor. Ionako je cijeli program samo prokleta repriza.

Michel puši karu.
- Boby
"Thinner" je ono kaj je rađeno po Kingovoj knjizi koju je napisao pod pseudonimom? To sam uglavnom gledao i svidjelo mi se ali bilo je to prije desetak godina pa ne znam na što bi mi sada ličilo iako znam da je priča sama po sebi dobra.john_constantine wrote:Ma jebeš tv, nađi neki horor koji još nisi gledao u svojoj kolekciji i piči.Boby wrote:Ma znam kak stvari inače stoje s horrorcima na našim programima ali mi je bilo drago znati da te dane puštaju nekaj takvog, makar to bio Frankenstein, Dracula ili neki nastavak Halloweena koji sam gledao xy puta. Volim kada i za Božić puste filmove koje znam napamet i koje vjerojatno neću ni gledati ali tek tolko da imam ugođaj da je taj dan drukčiji od uobičajenogjohn_constantine wrote:ma kao da ionako ima nekakvih horora na televiziji. Nema više niti trash horora kojima nas je znala iznenaditi u 3 ujutro kao blood feast, terrovision i takve stvari. Samo nekakva gotika za halle berry... Ma fućka se njima za hallowen, kao da će radi hallowena dati nekakav horor. Ionako je cijeli program samo prokleta repriza.Hm, ne znam da li da taj dan pogledam hallowen, thinner, opet 2001 maniacs, ili bar nekakav horor, he...
Inače uvijek odabirem "Halloween". Nikak da mi dosadi mada ga nisam gledao već neke dvije godine. Pitam se kada će već jednom doći DVD izdanje kod nas
- john_constantine
Hm, thinner je napisao pod pseudonimom? Znam da je napisao stegovnike i onaj running man...Boby wrote:"Thinner" je ono kaj je rađeno po Kingovoj knjizi koju je napisao pod pseudonimom? To sam uglavnom gledao i svidjelo mi se ali bilo je to prije desetak godina pa ne znam na što bi mi sada ličilo iako znam da je priča sama po sebi dobra.john_constantine wrote:Ma jebeš tv, nađi neki horor koji još nisi gledao u svojoj kolekciji i piči.Boby wrote: Ma znam kak stvari inače stoje s horrorcima na našim programima ali mi je bilo drago znati da te dane puštaju nekaj takvog, makar to bio Frankenstein, Dracula ili neki nastavak Halloweena koji sam gledao xy puta. Volim kada i za Božić puste filmove koje znam napamet i koje vjerojatno neću ni gledati ali tek tolko da imam ugođaj da je taj dan drukčiji od uobičajenogHm, ne znam da li da taj dan pogledam hallowen, thinner, opet 2001 maniacs, ili bar nekakav horor, he...
Inače uvijek odabirem "Halloween". Nikak da mi dosadi mada ga nisam gledao već neke dvije godine. Pitam se kada će već jednom doći DVD izdanje kod nas

Ma ne isplati ti se uopće čekati dvd izdanja kod nas, danas je najbolje naručiti preko ebaya nego čekati izdanje u algoritmu.
Michel puši karu.
- Boby
Znam i malo mi fali da ne naručim ali ću još pričekati jer ima još dosta toga kod nas za nabaviti. Evo, baš sada se pojavila ona Hitchcockova kolekcija. A kaj se tiče Kinga "Thinner" je bilo njegovo posljednje djelo kaj je napisao pod pseudonimom. Ma, rijetko se koju ekranizaciju njegovog djela ne isplati pogledati jer se zna da i ak zakažu i glumci i redatelj priča će i dalje biti dobrajohn_constantine wrote:Hm, thinner je napisao pod pseudonimom? Znam da je napisao stegovnike i onaj running man...Boby wrote:"Thinner" je ono kaj je rađeno po Kingovoj knjizi koju je napisao pod pseudonimom? To sam uglavnom gledao i svidjelo mi se ali bilo je to prije desetak godina pa ne znam na što bi mi sada ličilo iako znam da je priča sama po sebi dobra.john_constantine wrote: Ma jebeš tv, nađi neki horor koji još nisi gledao u svojoj kolekciji i piči.Hm, ne znam da li da taj dan pogledam hallowen, thinner, opet 2001 maniacs, ili bar nekakav horor, he...
Inače uvijek odabirem "Halloween". Nikak da mi dosadi mada ga nisam gledao već neke dvije godine. Pitam se kada će već jednom doći DVD izdanje kod nasA pogledao sam par scena, izgleda kao dobra kingova ekranizacija.
Ma ne isplati ti se uopće čekati dvd izdanja kod nas, danas je najbolje naručiti preko ebaya nego čekati izdanje u algoritmu.
- Dragonrage
Evo ovaj vikend će biti na Tv-u hrpa odličnih filmova...počevši od večeras i The Rock, NOV@ TV, 21:45.h i The Eagle Has Landed, NOV@ TV, 01:20.h.
Pa zatim u Subotu od jutra...
White Heat, HTV 1, 08:25.h,
Pitch Black, HTV 1, 00:30.h
McQ, HTV 2, 12:00.h (John Wayne u trileru ala Bullit/Dirty Harry...to se ne propušta
)
Maverick, HTV 2, 20:05.h
Unbreakable, HTV 2, 23:30.h
Te Nedjelja...
The Perfect Storm, HTV 1, 16:00.h
Mars Attacks!, RTL TV, 22:10.h
Uživajte!!

Pa zatim u Subotu od jutra...
White Heat, HTV 1, 08:25.h,
Pitch Black, HTV 1, 00:30.h
McQ, HTV 2, 12:00.h (John Wayne u trileru ala Bullit/Dirty Harry...to se ne propušta

Maverick, HTV 2, 20:05.h
Unbreakable, HTV 2, 23:30.h
Te Nedjelja...
The Perfect Storm, HTV 1, 16:00.h
Mars Attacks!, RTL TV, 22:10.h
Uživajte!!

- Dragonrage
- bakero
što se toga tiče jedino pitch black i mars attack doazi u obzir!Dragonrage wrote:Pa šta...gledao sam ih i ja po nekoliko puta, ali pogledat ću neke opet jer su izvrsni...bakero wrote:sve sam ih gleda po više puta tako da mi nije ništa zanimljivo!

FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- metallicat