Što mi je izmamilo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Što mi je izmamilo smješak danas?

Post by elrania » 14 Mar 2013, 22:01

srebro djeluje :D

i reg. na jedan forum. u trenutku kad sam frendu pričala kak su svi čudno pozitivni, stiže mi pm sa nekim preporukama oko nečeg :D

Decadentor

Post by Decadentor » 14 Mar 2013, 22:33

Sve je bjelo :!:
Image

Ryuji Takayama

Post by Ryuji Takayama » 15 Mar 2013, 00:13

činjenica da sam završio s pisanjem romana, još mi proof reading ostao :supz:
"While viewing the extinction of the human race from the top of a hill, I would dig a hole in the earth and ejaculate into it over and over" - Ryuji Takayama in "Ring" by Koji Suzuki

hitman_4

Post by hitman_4 » 15 Mar 2013, 19:15

haha koje dobro i predivno zimsko vrijeme vani....još da je prosinac bilo bi izvrsno
Image

Image

Image

Josef K

Post by Josef K » 15 Mar 2013, 23:39

Pozitiva oko Evil Dead rimejka.

Alastorus

Post by Alastorus » 17 Mar 2013, 20:50

Image
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

elrania

Post by elrania » 18 Mar 2013, 17:06

još 2 nova viđenja natalne. jedno je dost fulalo s obzirom na to kak sada vidim sebe u toj ulozi (majčinstvo.), al ko zna kaj može bit.
a drugo, OMG. žena (jedna treća) mi je rekla stvari koje su mi doktori prognozirali, kaj mi se događalo s faksom i kako sada vidim svoje prioritete, rekla nešto o vezama i braku opisavši tog nekog (i opisala je nekoga tko mi je bio jako drag, al sada nije tu. bar ja to tak vidim s obzirom na info koji je dala o godinama, podrijetlu te osobe i hor. znaku).
jebote.

callac

Post by callac » 18 Mar 2013, 20:16

ja se doista ne sudim uopće raditi natalnu jer sam jako sklona sugestiji, čak ni horoskop više ne čitam.. dobro sam upoznata sa svim svojim manama i ponekom vrlinom, a budoćnost ako i je zapisana negdje u zvjezdama, želim da me iznenadi. horoskopski sam dosta tipična svome znaku i imam jako puno dodirnih točaka sa frendicom koja je isti znak kao i ja pa ponekad zavirim na nekom portalu ili novinama šta zvijezde predviđaju. svaka tebi čast što si se upustila u to iako su prognoze, koliko sam shvatila, ne baš bajne?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 18 Mar 2013, 21:40

@callac:
SpoilerShow
nisam dakako to poslala radi duboke analize, već da vidim što se da izvuć ovako na lagano, jer zaš ne, kad se ljudi nude napraviti obradu, a baš me zanimalo oće kaj pogoditi. pa ono, ja stavim, ak se kom da, ok, javit će mi se .
prvo što sam dobila mi je loše sjelo, jer je opisalo mene kakvom se ne želim vidjeti i vratilo mi je sjećanje na sve neugodnosti i odvajanja, strahove, odbačenosti i nesigurnosti koja su krenula od ranog djetinjstva, ogulilo me skroz, te mi je rečeno da je to 'eto tako kako je'. tako sam započela život i ne predviđa mi se da će nakon nekog vremena ići sve lagano, jer trebam puno toga naučiti i savladati i stisnut zube. možda nekome ne bi zvučalo niš posebno strašno da pročita to moje, al meni je odmah izazvalo reakciju 'a daj ne, ne želim da tako bude i dalje' i jako me rastužilo.

ovo zadnje pak što je stiglo je imalo obrnuti efekt, ali i puno drugačiji pristup. nije pročešljano sve, dane su neke osnovne informacije u vezi majčinstva/zdravlja, veza, faksa/posla i nisu sve bajne, bude i bilo je oscilacija raznih, ali i nekih nenadanih zanimljivih stvari koje bih htjela iskusiti ili imati. pa ak je već točno predviđeno ono s medicinske strane, možda je mrvu i ovo s poslovne, a i ljubavne. uz takve uvjete mislim i da je moguće lakše preć prepreke predviđane u prvoj analizi.
ali nisam pitala ništa za npr. odnose u budućoj vezi, ipak ne želim da mi se usađuju neke ideje toliko specifične i da mi netko cijeli život otkriva bilo to na kraju istina ili ne.

ne gledam inače tjedne/mjesečne/godišnje itd. horoskope, jer mi nema smisla pratiti ništa po jednom znaku (pa ni podznaku i mjesečevom) koji mi ni ne paše u potpunosti pa sam morala čačkati po ovome da vidim jel ima kaj od ovakvih analiza "Dispozitor vladara ascendenta koji i predstavlja majčinstvo je u kvadratu sa vladarom ascendenta, a Saturn u opoziciji, ali Sunce je u trigonu" :lol:
al su mi zaključili ono kaj sam govorila i tu - nisam baby person :mrgreen:

dobila sam ja u međuvremenu i numerološku analizu i analizu tarot karte osobnosti, sve sam htjela isprobati :lol: i točnije su bilo kojeg horoskopa koji sam za sebe vidjela.

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Mar 2013, 15:14

Waaa, sad dobila vijest da je netko odustao i idem sutra u Osijek :rock:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 21 Mar 2013, 18:46

konačno prijavila propise za 28.3.

i http://youtube.googleapis.com/v/h1X5R0sbUOc
Last edited by elrania on 21 Mar 2013, 20:08, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Mar 2013, 18:48

još jedna situacija s mačkom... još sam malo bolestan i ležim, gledam film pokriven dekom. A mačka iskoristi to što sam otišao piti vodu i preuzme cijelu deku. I poslije se još natežem s njom oko svoje deke jer ne pušta.
Michel puši karu.

Salvador

Post by Salvador » 24 Mar 2013, 19:24

Izašao danas Alien Showdown:The Day the Old West Stood Still pa rekoh da pogledam trailer, a ono kaboji vs predator :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=t01i7ocZktA

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Mar 2013, 19:56

http://www.craveonline.com/lifestyle/ar ... -childhood

moram naći ovoga za štrumpfovima :mrgreen:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 26 Mar 2013, 14:51

s 39 na 37 prek noći bez ikakvih posezanja za tabletama :D

živili krumpiri na stopalima, oblozi na zglobovima, srebra, biljke i bioenergije :mrgreen:

i stigle su mi kremice!

Post Reply