da su birali goru ne bi ju mogli pronać.elrania wrote:baš objašnjavam frendu kako je kevinova mama najgluplji i najlejmerski lik što su izmislili dosad. svaka stvar koju kaže i učini je preloša.
Supernatural (2005-)
- yakkazu
Re: Supernatural
- elrania
kolko god ova zadnja epizoda bila wtf, baš je ok! 
- yakkazu
sinoć kasno pogledah, i moram da mi se koncept svidio, kreativno pravoelrania wrote:kolko god ova zadnja epizoda bila wtf, baš je ok!
doduše, ima tu nekih stvari koje su nedorađene, ali supernatural se vraća polako
-
Ghrall1
Točno je takav dojam na mene ostavila epizoda. Ustvari zadnjih nekoliko epizoda mi je sasvim dobro.elrania wrote:kolko god ova zadnja epizoda bila wtf, baš je ok!
- Sammy
daleko je ovo od "ok"..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
iznenadila me ova epizoda.
na stranu s flashbackovima itd. koji su iritirali već dosta do sada, jako mi se svidjelo sve.
na stranu s flashbackovima itd. koji su iritirali već dosta do sada, jako mi se svidjelo sve.
- Scarface
Ova zadnja je bila odlična, najbolja epizoda unazad 40ak njih. Imala je onaj supernatural štih iz prvih sezona. Iako, i dalje je sve to prilično loše, isprazno, i izgubljeno po pitanju neke smislene cjeline. Al kad se s tim pomiriš, onda je ka zabava ok. I trajat će ova serija još bar 2 sezone, budite sigurni u to. Može ovo još gore, ne brinite.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- yakkazu
dosta predvidljiva epizoda, i dakako nekako pogubljena u moru tih nonsens flešbekova.Scarface wrote:Ova zadnja je bila odlična, najbolja epizoda unazad 40ak njih. Imala je onaj supernatural štih iz prvih sezona. Iako, i dalje je sve to prilično loše, isprazno, i izgubljeno po pitanju neke smislene cjeline. Al kad se s tim pomiriš, onda je ka zabava ok. I trajat će ova serija još bar 2 sezone, budite sigurni u to. Može ovo još gore, ne brinite.
SpoilerShow
Glupo mi je npr. što martin prvo glumi glupog i ludog lovca, onda kada kidnapuje elizabet je nešto tipa lectera, a kad benny dođe opet je glup ko kurac, mislim 
- elrania
dobra je bila ova zadnja epizoda, vratili su malo onaj stari duh serije
ne bi mi smetalo da svi sam zaborave na dosadašnju priču s tabletima i da sljedeća epizoda, dok nose kutijicu, krene ovak
dean: wait... wasn't there anythig else we were supposed to do?
sam: dunno dude, can't think of anything
dean: :fuck it face: right, nevermind
ne bi mi smetalo da svi sam zaborave na dosadašnju priču s tabletima i da sljedeća epizoda, dok nose kutijicu, krene ovak
dean: wait... wasn't there anythig else we were supposed to do?
sam: dunno dude, can't think of anything
dean: :fuck it face: right, nevermind
- elrania
ok, netko se opako trudi izmisliti novu proču za ovu sezonu 
- Josef K
Slučajno vidjeh da puštaju petu sezonu na HRTu. Nostalgija.
- callac
awwwww... tako sam ja jučer vidjela dextera, jebote, kako su glumci bili znatno mlađi, skužiš tek po tome, ovako gledajući sezonu za sezonom budu ti skroz normalni i "isti"Zadro wrote:Slučajno vidjeh da puštaju petu sezonu na HRTu. Nostalgija.
i majkemi prestat ću srati po tim serijama, kad vidim šta se sve izbacuje u zadnje vrijeme, sedamdeseta sezona supernaturala bit će bolja od toga. plus što mi ništa ne može umanjiti dragost koju osjećam spram nje.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
naišla sam i ja na njih na programu neki dan i isto je bilo awww. i taman su prikazivali onu ep kad hiltonicu srede i kad apsurd još nije bio toliko apsurdan.
- yakkazu
Eto pregledah i osmu sezonu, i šta da kažem, popravila se tamo negdje pred kraj, ali previše su otišli u to angel/demon sranje pa mi baš teško otet se dojmu da se rade nove epizode samo radi para. Veliki klifhenger na kraju govori da se sprema i deveta sezona, pa eto, vidjet ćemo.