The Walking Dead (2010-)
- callac
Re: The Walking Dead (2010)
nihil, super teorija, da si se barem ti sam sjetio toga..
http://www.imdb.com/title/tt1520211/boa ... #211069471
http://www.imdb.com/title/tt1520211/boa ... #211069471
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- hitman_4
- Michel
Je, u pravu sinihil wrote:SpoilerShowne bi mosio kacigu u pucnjavi jer brat bratu,kaciga "privlaci" headshot
mozda ima kacigu da guverner (gledatelji) ne skuzi(e) da joj ga je pun k i da se oce vratit svojoj grupi.

Sad si me stvarno bacio na razmišljanje. Jedva čekam da oktriju, a vjerujem da budu. Hvala na odličnoj teoriji

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- nihil
calac,"da bar jesam"..
ne citam imdb,samo koristim logiku.
ne citam imdb,samo koristim logiku.
dolor nil finis
- Josef K

SpoilerShow
Daj mi pomoću te svoje logike objasni kako se "Andrea" vratila u grad nakon masakra? Stopirala je?
Logika ti je u žešćem kurcu. Logično je da dotičan/na (totalno jebeno nebitno) nosi kacigu jer vozi hordu ZOMBIJA iza svojih leđa i upada u teritorij pun naoružanih "neprijatelja". To što ti želiš i tražiš neke lude intrige u priči i misliš da nas scenaristi cimaju je slatko, ali nemoj se brukat i zadrži ih za sebe. Tj. nemoj, baci još koju. Možda je cijela prošla epizoda bila u Rickovoj glavi jer je prolupao? Možda je Andrea trudna, ali to skriva od GLEDATELJA i želi se osvetit svima? Grow up.
Logika ti je u žešćem kurcu. Logično je da dotičan/na (totalno jebeno nebitno) nosi kacigu jer vozi hordu ZOMBIJA iza svojih leđa i upada u teritorij pun naoružanih "neprijatelja". To što ti želiš i tražiš neke lude intrige u priči i misliš da nas scenaristi cimaju je slatko, ali nemoj se brukat i zadrži ih za sebe. Tj. nemoj, baci još koju. Možda je cijela prošla epizoda bila u Rickovoj glavi jer je prolupao? Možda je Andrea trudna, ali to skriva od GLEDATELJA i želi se osvetit svima? Grow up.
- nihil
SpoilerShow
ko je rekao da se vratila u woodberry ?
logicno je da si mali umisljeni supak,sprdas svakog ko ne dijeli tvoje misljenje
ne trazim nikakve "lude intrige".objasni kako bi ti kaciga pomogla da te napadne horda zombija il da netko puca po tebi ? bolje bi ti bilo da odes nazad na skajp pricat sa holivudom
logicno je da si mali umisljeni supak,sprdas svakog ko ne dijeli tvoje misljenje
ne trazim nikakve "lude intrige".objasni kako bi ti kaciga pomogla da te napadne horda zombija il da netko puca po tebi ? bolje bi ti bilo da odes nazad na skajp pricat sa holivudom

dolor nil finis
- hitman_4
i meni je ta teorija malo

SpoilerShow
kako Andreita uopće zna di je prison?nisam znao da u slobodno vrijeme uzgaja voking dedove i još uz to ima moć teleportacije
zašto bi ona htjela nekog od stare ekipe kilnuti?
odakle joj kaciga?
vjerovatno je riječ o nekakvom zlobnom statistu,koji si je nabavio kacigu,kombi i zombače pa se hoće malo kurčiti pred svima.nažalost,stradao je tako da je propao u zemlju,kao onaj mladić iz novine

vjerovatno je riječ o nekakvom zlobnom statistu,koji si je nabavio kacigu,kombi i zombače pa se hoće malo kurčiti pred svima.nažalost,stradao je tako da je propao u zemlju,kao onaj mladić iz novine

- Josef K
SpoilerShow
Vratila se. Kao pravi FAN trebao si pogledat trailer za novu epku 
Logično mi je da to fanovi rade
Možda sam zato imao 2 iz logike hehe

Logično mi je da to fanovi rade

- nihil
SpoilerShow
svako ima pravo na svoje misljenje,ja sam iznio svoju teoriju za koju mislim da stima,mos se slozit i ne moras,al da naletis na ovakvog debila poput zadre koji te odma popljuje je nevjerojatno.kako god bilo,vidjet cemo sta ce bit u epizodama kojie slijede...
dolor nil finis
- Josef K
Nevjerojatan je ovaj forum. Mislim da trebaju neke sankcije nastupit.
- nihil
SpoilerShow
tvoj "location" sve govori,odi izdrkaj na neku filmsku kritiku pa se vrati kad se smiris
SpoilerShow
dolor nil finis
- Josef K
Ave Lucifer
SpoilerShow
- hitman_4
- Michel
Dajte ljudi, chill out. Pa samo se razglaba
Meni ta teorija je sasvim dobra i smatram da je lako moguće da tako bude.
@hitman
Sve je moguće u ovoj seriji 

Meni ta teorija je sasvim dobra i smatram da je lako moguće da tako bude.
@hitman
SpoilerShow
nije bitno kako zna gdje je zatvor jer i sam znaš da serija zna patiti od nekih nelogičnosti i neodgovrenih pitanja
to je takva serija. Ne bave se s tim stvarima. Ja samo znam da je Andrea htjela otići i tražila ključeve. možda je samtrala da ako dofura zombije, da će se guverner i ostali povući, što se i dogodilo pa tako ima je ostavila lakši izbor (mislim Ricku i ostalima). Zombije im je lakše ubiti. Ne znam, vidjet ćemo, ali ovako kad razmislim i pogledam kako se Andrea ponašala, sviđa mi se ta teorija 

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- callac
momci, kulirajte!
još dva dana i sve će nam biti jasno
još dva dana i sve će nam biti jasno

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.