Django Unchained (2012)
- sandi
Re: Django Unchained (2012)
@Wheel Smith - takoreci nista i nista-postoji razlika...dakle meni je film upropašten glazbom i nisam imao onaj western filing koji sam očekivao...daleko od toga da je film loš ali daleko je i od epiteta kojima ga kite...kažu 'Tarantinovo remek djelo' - dobar, loš, zao je remek djelo - DJANGO JE KURAC!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- john_constantine
ma ipak je to samo hommage westernima ili kako bi se reklo čuspajz svega i svačega... Samo je problem ono što si baš mislim kako jednostavno ne možeš prodavati jedno te iste fore... Imaš taj hype koji je vezan uz njegovo ime bez obzira na kvalitetu.
Michel puši karu.
- Sammy
Django Unchained (2012) - Meni je ovo bilo odlično, dobra zabava, nisam mogao vjerovat da traje 2 i pol sata, baš je proletio. Waltz i DiCaprio odlični, humor, akcija, baš onako kako sam očekivao, ne vidim razloga za negodovanje. - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Victor Crowley
Prerazvikan film za mene. Dobar je ali prerazvikan.
- Asfodel
Osim briljantnog početnog dijela filma, sve ostalo mi je bilo mlaćenje prazne slame
..i prenemaganje koje bi, da je u sebi imalo kulnesa, bilo odlično (jer volim tarantinovsko prenemaganje sa stilom). Ali to nije bio slučaj. Sam uvod i marš kkk spadaju u najbolje scene i istima skidam kapu. Glumci sve jedan bolji od drugoga, čak mi je i inače omraženi Foxx bio dobar
Inače sam jako tolerantna i otvorena što se tiče spajanja nespojivog, no rap mi ovdje nije pasao, sreća pa toga nije bilo puno. Kad se sve raščlani, ima strašno puno dobrih segmenata i kvalitete, no sve u globalu je trebalo kasnije malo zanimljivijeg materijala da ne moram zijevati i pitati se hmm, prošlo je već dosta vremena, kad će se nešto kul dogoditi?
..i prenemaganje koje bi, da je u sebi imalo kulnesa, bilo odlično (jer volim tarantinovsko prenemaganje sa stilom). Ali to nije bio slučaj. Sam uvod i marš kkk spadaju u najbolje scene i istima skidam kapu. Glumci sve jedan bolji od drugoga, čak mi je i inače omraženi Foxx bio dobar
Inače sam jako tolerantna i otvorena što se tiče spajanja nespojivog, no rap mi ovdje nije pasao, sreća pa toga nije bilo puno. Kad se sve raščlani, ima strašno puno dobrih segmenata i kvalitete, no sve u globalu je trebalo kasnije malo zanimljivijeg materijala da ne moram zijevati i pitati se hmm, prošlo je već dosta vremena, kad će se nešto kul dogoditi?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- DeadDispatcher90
Izniman film, uživao u svakoj sekundi i komotno sam ga mogao pogledati i bez da je sadržavao akcijske dijelove. Obožavam kako Tarantino gradi likove kroz dijalog, pa zatim zateže odnose među njima i na kraju jednostavno sve eruptira u brzu krvavu akciju, koja je kao trešnja na šlagu torte. Usporedio bi to sa scenom u gostionici iz Nemilosrdnih gadova. 9/10.
Revenge solves everything
- elrania
ovo mi je vjerojatno najbolji i najjednostavniji opis filma.Asfodel wrote:Osim briljantnog početnog dijela filma, sve ostalo mi je bilo mlaćenje prazne slame![]()
..i prenemaganje koje bi, da je u sebi imalo kulnesa, bilo odlično (jer volim tarantinovsko prenemaganje sa stilom). Ali to nije bio slučaj.
- DakotaSkye
glumci su odlično odradili svoj posa (c. waltz je rasturija), dijalog je dosta dobar, soundtrack nešto slabiji i film predugo traje. mislin da je zadnjih pola sata "viška". sve u svemu dosta dobar, al daleko od toga da je ovo tarantinov najbolji film.
"We survive by remembering but sometimes we survive by forgetting."
-
Wheel Smith
sandi wrote:@Wheel Smith - takoreci nista i nista-postoji razlika...dakle meni je film upropašten glazbom i nisam imao onaj western filing koji sam očekivao...daleko od toga da je film loš ali daleko je i od epiteta kojima ga kite...kažu 'Tarantinovo remek djelo' - dobar, loš, zao je remek djelo - DJANGO JE KURAC!
ja bih samo rekao da je svaki tarantinov film nahajpan do maksimuma kad izađe ali svaki...... vrijemee ce pokazati da li zaista valja
:supz: :supz:
- callac
ja bi ovo gledala i gledat ću, ali mrzim što kod ovako napuhanih filmova uvijek bude toliko razlike u sviđanju/nesviđanju i svaka ide u krajnost- ili je remek djelo ili ne valja uopće. kome se prikloniti, hmmm
kad pogledam, javim! 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
Wheel Smith
- Asfodel
Ja recimo ne mislim na ovu drugu krajnost da ne valja uopće, nego mi ne valja kao Tarantinov film.callac wrote:svaka ide u krajnost- ili je remek djelo ili ne valja uopće
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- sandi
Eto Asf je rekla sve sto se treba reci...film nije loš, ali je loš za pojam 'tarantinov film' jednostavno smo naviknuli gledati bolje stvari od njega...Meni osobno jedina 'tarantinovska' stvar u filmu je onaj zub što se njiše na vrhu kočije...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- dobry
10/10 , ima sve sto trazim u jednom filmu , svaka cast tarantinu