Što mi je izmamilo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
John_Ryder

Re: Što mi je izmamilo smješak danas?

Post by John_Ryder » 10 Feb 2013, 17:34

navečer se gleda Warm Bodies u kinu :kokicarenje:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 11 Feb 2013, 07:28

napokon doma :D sad black metal i league of legends <3
Image

elrania

Post by elrania » 11 Feb 2013, 13:22

ideja da bih mogla imati neku kućicu na vrbiku (i pse i mačke i tak to).
nažalost, kratko je trajala :P

maddjuro

Post by maddjuro » 11 Feb 2013, 13:43

elrania wrote:ideja da bih mogla imati neku kućicu na vrbiku (i pse i mačke i tak to).
moguce da sam nesto pobrkao, ali nisi li ti rekla da se nemas namjeru udavat, ili imat djecu? Ako si to izjavila, onda cemu kuća, ako ces sama ziviti.
I may be an idiot, but i am no fool.

elrania

Post by elrania » 11 Feb 2013, 13:49

ako će išta od toga biti moguće, onda bi kuća bila super za imati. nije mi želja provesti ostatak života sama i to nigdje nisam napisala.
+ ovo što stoji u zagradi lijepo ide uz kuću, tj. više prostora. i tu je još mogućnost imanja mini vrta da si uzgajam nešto.

Michel

Post by Michel » 11 Feb 2013, 15:45

maddjuro wrote:
elrania wrote:ideja da bih mogla imati neku kućicu na vrbiku (i pse i mačke i tak to).
moguce da sam nesto pobrkao, ali nisi li ti rekla da se nemas namjeru udavat, ili imat djecu? Ako si to izjavila, onda cemu kuća, ako ces sama ziviti.
Ja imam kuću u kojoj sam živim zadnje 3 godine. I mogu reći iz vlastitog iskustva da je to nešto najbolje što se može imati. Uživam koliko god mogu i želim da to što duže traje. :rock:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Feb 2013, 19:36

pa da... ne znam zašto bi samac morao živjeti u stanu kako su jedanput pisali kada se govorilo o porezu na nekretnine i slično... Ako može održavati manju kuću i vrt, zašto ne? Osim toga, ima dosta obitelji koji žive u stanovima kao mi.
Sve ima svoje mane i prednosti.

Cura i ja imamo u planu preseliti se za nekoliko godina u jednu kuću s životinjama, vrtom i nešto zemlje. :rock: Djeca bi bar imala dvorište za igru, škola u blizini i posao. :rock:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 11 Feb 2013, 21:08

elri, prekrasno bi ti bilo da je ipak ostalo ostvarivo.. žao mi je što nije.. i još na lijepom mjestu, vrbik je blizu grada, a opet bi bila u kući, u zelenilu, pogotovo mi se sviđa ideja vrta i životinja, sve mi dođe da pošaljem sve u pm i odselim se doma kod svojih ili kod dečkovih roditelja :)
i koliko se ja sjećam, cat je ta koja je rela da ne želi djecu, za muža nisam sigurna, ali elri nije tako neš pisala, osim ako sam propustila nešto. ja želim sve to!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 11 Feb 2013, 22:08

ja sam rekla neš u stilu da nemam neku želju za roditeljstvom, nije mi među životnim prioritetima atm i bojim se nekih komplikacija sa zdravtsvene strane tak da ne razmišljam baš o tome nit se nadam ičemu. o tome će se ako/kad dođu vrijeme i uvjeti za to.
al dobro, da, rekla sam da ne volim djecu :lol: tj. ne znam kaj bih s njima kad ih vidim i počne me panika hvatat kad ih je puno i žele neš od mene.

i sad me opet u žiži ispitnih jadi hvataju misli kak bih mogla ić živit u kuću u šumi kraj rijeke kaj imam (sam se treba renovirati kompletno. ono..."samo") i dovuć sa sobom i pasa i mačaka i koza i što sve ne. osjećam se ko da trunem na ovom gradskom asfaltu. zato takvo oduševljenje nekom kućicom i malim vrtom. to mi je takva želja za imati jednog dana...i još kad bi mogao to biti baš ovaj kvart, pa savršenstvo!
prodana je danas ta jedna točno preko puta od ove gdje sad živim. možda će za koju godinu još netko prodavati :lol:

ot: jedna cura s godine mi se ponudila pomoći objasniti zadatke za ispit. blažen bio altruizam.

callac

Post by callac » 11 Feb 2013, 22:22

idem gledat Walking Dead :D
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Feb 2013, 10:19

Meni je vrbik super kvart, sve je blizu i dostupno.
A kad smo kod zivota u kuci, ja imam samo lose za reci posto sam stjecajem okolnosti sam u kuci za cca 6 ljudi....
Da mogu, prodao bih je bez trunke razmisljanja i kupio si nekakav dvosobni stan u potkrovlju.

Decadentor

Post by Decadentor » 12 Feb 2013, 13:18

Image

Isprintatjte i trosite :) ja danas idem po prvih 5 kniga ASOIAF
Image

callac

Post by callac » 12 Feb 2013, 15:55

Wendigo wrote:Meni je vrbik super kvart, sve je blizu i dostupno.
A kad smo kod zivota u kuci, ja imam samo lose za reci posto sam stjecajem okolnosti sam u kuci za cca 6 ljudi....
Da mogu, prodao bih je bez trunke razmisljanja i kupio si nekakav dvosobni stan u potkrovlju.
pa kad živiš SAM i to u kući za ŠESTERO i nemaš nikakvih živina..
If one of them is dead.

Alastorus

Post by Alastorus » 12 Feb 2013, 16:09

Nas dvoje živi u kući od 370 kvadrata, samo čekam da mi se po katu počne bala sijena kovitlat.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Scarface

Post by Scarface » 12 Feb 2013, 18:06

Ja san trenutno sam u stanu, al bi sutra volija imat obitelj i kuću, ako ne, stan mi je bolji za samački život.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply