First Wave (1998–2001)

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Michel

First Wave (1998–2001)

Post by Michel » 14 Jan 2013, 00:51

Image

http://www.imdb.com/title/tt0160277/

Reformed thief Cade Foster discovers that aliens are among us in the form of genetic clones, intent on enslaving the population. To assess the human potential to fight back, they gather data from 117 test subjects. When Foster remembers the tests conducted on him, the aliens frame him for his wife's murder. Pursued by the police and a mysterious government agent, Foster discovers the quatrains of Nostradamus, which tells of three waves which will destroy the planet, unless a "twice blessed man" can stop them. Aided by a quirky cyber-journalist, Foster investigates strange occurrences which have ties to Nostradamus' quatrains, hoping to find what he needs to forestall the aliens' plans.

http://www.youtube.com/watch?v=rLPMkzw0uXA
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Re: First Wave (1998–2001)

Post by Michel » 14 Jan 2013, 00:57

Pogledao sam dvije epizode i ja sam prezadovoljan :supz: otkrivena nova, zanimljiva sf serija.

Ovo nije neki visoki nivo kvalitete, ali ko cijeni iznimnu ideju, čak i originalnu, ovo je za njega. Gluma nije nešto naročito, ali hej, ideja mi je prezarazna. Radi se o nostradamusovom proročanstvu u kojem govori da će vanzemaljci doći na zemlju u tri valova. Prvi val se već događa (vanzemaljci rade klonove i smještaju ih na svim bitnim pozicijama u svijetu). Kod serije se može vidjeti da su uzeli par vrlo popularnih zavjera. Spominju se illuminati, ostala tajna društva i tako to. Skroz zanimljivo. Pošto se prati dosta serija, polako ću je gledati. 65 nastavaka :supz:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Jan 2013, 04:00

prvi put da cujem za ovu seriju ali cu je probati pogledati

P.S.

jeli netko gledao SF seriju

"Sliders"; ako da KAkva je?
I may be an idiot, but i am no fool.

callac

Post by callac » 14 Jan 2013, 09:32

maddjuro wrote:prvi put da cujem za ovu seriju ali cu je probati pogledati

P.S.

jeli netko gledao SF seriju

"Sliders"; ako da KAkva je?
Sliders je nekako meni pre dječija serija, još je gledljiva kad Jerry O'Connell glumi, ali meni iskreno nije sjela do kraja..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Post Reply