10/10
Koje serije trenutno pratite?
- hitman_4
Re: Koje serije trenutno pratite?
3. sezona The Žice - pree
nevjerovatno brzo vrijeme prođe uz ovu seriju.60 minuta uživancije u priči,likovima,gradu,humoru.predobro
10/10
10/10

-
jeba
Stavio sam The Gates da mi se skida, čisto da vidim kakva je. Nemam apsolutno nikakva očekivanja...
- HorrorHR
- Site Admin
Arrow žena gleda, pa ja usput, ono gledljivo...
-
jeba
The Gates - housewives gone wild 
-
jeba
The walking dead - odradio prvu sezonu i krećem na drugu, za sad mi se čini sasvim dobro
- hitman_4
4. sezona Žice je nešto najbolje što sam gledao
drametina
još mi je finale ostalo za pogledati
ova serija je stvarno iznad svih po kvaliteti.
još mi je finale ostalo za pogledati
ova serija je stvarno iznad svih po kvaliteti.

- copycat
- hitman_4
5. sezona Žice odgledana.def najbolja i naj realnija serija.peta sezona odlična,no nešto slabija od prve četiri,mada je kraj genijalan
4. sezona sezona je najbolja.kampanja-politika-školstvo-djeca-ulica...baš zanimljivo i uz drugu sezonu naj emotivnije.
četvrta-prva-druga-treća-peta
SpoilerShow
baš mi je žao Omara.pomalo na smiješan i neočekivan način je ubijen.koliko god njegov lik bio nerealan i bajkovit,mnogo je bio potreban seriji.baš karizmatičan lik.od kriminalaca najdraži mi je Proposition Joe,iako je pomalo naivno vjerovao Marlu i to ga je na kraju koštalo života.Marlo mi nije baš najbolje sjeo,Avon je puno jači lik.vjerovatno bi i najlakše pao,jer je bio neuredan,al eto na kraju je najbolje prošao.Kimin lik mi je skroz pao u očima,kad je cinkala McNultya
Bunk mi je pree 
četvrta-prva-druga-treća-peta

- Michel
Žica mi je debelo precijenjena. Sopranosi peru pod s njima. Iako su Sopranosi isto dosta realni, žica uistinu je najrealnija, ali čar Sopranosa je u najboljoj karakterizaciji i odnosima među obitelji i kao takva pere pod sa svim serijama.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
jeba
Danas počeo Firefly
- Asfodel
Natjerala se pogledati prvi epku treće sezone Misfitsa i poletno nastavljam dalje!
(nisam se nadala da će me Rudy toliko osvojiti)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- hitman_4
nisam gledao Sopranose,al zasad Žica i Oz po karakterizaciji likova rasturaju.Michel wrote:Žica mi je debelo precijenjena. Sopranosi peru pod s njima. Iako su Sopranosi isto dosta realni, žica uistinu je najrealnija, ali čar Sopranosa je u najboljoj karakterizaciji i odnosima među obitelji i kao takva pere pod sa svim serijama.
The Wire : 9.5/10
The Sopranos : 9.2/10

- Michel
imdb ništa ne znači. To j odraz popularnosti i trenutnog trenda. Naravno da ima ocjena s kojima se slažem kad ima toliko toga.
Onda mogu ovo staviti
http://www.guardian.co.uk/tv-and-radio/ ... ion-dramas po utjecajnom guardianu Sopranosi su najbolji. Ima još takvih lista od uglednih tv kritičara, ali kažem, nevažne su jer se radi sve o subjetkivnom dojmu.
Tako da je meni što se tiče karakterizacije likova žica u usporedbi sa sopranosima slaba. U žici ima toliko likova da jednostavno nisu svi tako dobro napravljeni. Ima ih vrhunskih poput Omara, Bubblesa, Stringera, Bunka, ali i loših. To u Sopranosima se ne viđa, tamo je sve dovedeno do perfekcije i dodam još najbolje opisane odnose među cijelom mafijaškom obitelji. Klasa od serije. Al kažem, subjektivnost je tu.
Onda mogu ovo staviti
Tako da je meni što se tiče karakterizacije likova žica u usporedbi sa sopranosima slaba. U žici ima toliko likova da jednostavno nisu svi tako dobro napravljeni. Ima ih vrhunskih poput Omara, Bubblesa, Stringera, Bunka, ali i loših. To u Sopranosima se ne viđa, tamo je sve dovedeno do perfekcije i dodam još najbolje opisane odnose među cijelom mafijaškom obitelji. Klasa od serije. Al kažem, subjektivnost je tu.
- Michel
Jučer počeo gledati Black Mirror, upravo završio zadnju epizodu. Tri epizode i serija je odlična. Nije skroz sf, ali odlično kritizira tehnologiju i gdje bi mogli doći. Druga je nekako najkvalitetnija, ali stavio bih je na zadnje mjesto jer sam jednostavno ostao ljut poslije pogledanog. Baš depresivna, ali realna. Reality showovi, robovi, odlično prikazano.
Onda dolazi treća u kojoj se radi o čipovima, jako dobra i onda prva
smiješna, ali realna.
Onda dolazi treća u kojoj se radi o čipovima, jako dobra i onda prva
SpoilerShow
kad jebe svinju, ajmeee koje sramote. Pa kraj tek, žena ga ne može ni pogledati, ali u javnosti sve divno - krasno.
- hitman_4