Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Shp86

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by Shp86 » 03 Jan 2013, 23:37

All the Boys Love Mandy Lane (200) - treš u najgorem smislu..0/10 in your face mandy lane! :skrujufakju:
It's in your nature to destroy yourselves...

hitman_4

Post by hitman_4 » 04 Jan 2013, 11:39

Deadgirl (2008) - onak

6/10
Image

Image

Image

Sammy

Post by Sammy » 04 Jan 2013, 15:04

Pit and the Pendulum (1961) - Odlično, prekrasno, zasad najbolji Priceov koji sam dosad gledao te je i njegova izvedba najbolja zasad. Prejeziva atmosfera koju širi dvorac pun sprava za mučenje, glumci odlični, flashbackovi i kraj za pamćenje. - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Michel

Post by Michel » 04 Jan 2013, 15:37

Cronos (1993) - Del Toro mi nikad nije sjeo, ali ovaj mi je bio dobar. Zanimljiv film o tome kako jedans tarac pronalazi jednu stvar koja ga polako pretvara u vampira. Puno drugačiji od ostalih vamp filmova, ali dobar.

8=======o/8==========o (7/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Post by Michel » 05 Jan 2013, 16:10

John Dies at the End (2012) - kako je ovo predobro :lol: :supz: baš prava zajebancija sa odličnom atmosferom, još boljim likovima. Giamatti vrhunski odradio ulogu, kao i ova dva glavna glumca. Da bar bude nastavak jer kraj nekako to nagovještava. I
SpoilerShow
onaj veliki crv koji se prikači na tijelo me podsjeća na one crve/parazite iz Dreamcatcher
8========o/8==========o (8/10)

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Jan 2013, 14:41

John Dies at the End (2012) - koje ludilo od filma. Preotkačeni scenarij prepun raznih otkačenih prebolesnih stvorenja, gore scena i halucinacija. Zabavni likovi, dosta akcije, bizarnih preokreti, zabavna i odlična priča koju je ipak teško prepričati, a kamoli objasniti nekome o čemu se radi. Ništa drugo nisam niti očekivao od režisera Phantasma. Knjigu nisam čitao, ali sam film je čisto ludilo s puno suludih scena. Jedna od najboljih otkačenih horor komedija zadnjih deset godina. 4/5
Michel puši karu.

Xymosys

Post by Xymosys » 06 Jan 2013, 21:20

u zadnjih par dana:

Jeepers Creepers
Jeppers Creepers 2
The Hatchet
The Hatchet 2
Doghouse
Infestation
The Revenant

i jedino me JC uistinu oduševio
ostalo mi je onak, li-la

jeba

Post by jeba » 07 Jan 2013, 08:39

Witchboard (1986) - dobar film, jednostavne radnje s osrednjim glumcima... ima onaj dah 80-ih i zbog toga mi se sviđa

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 07 Jan 2013, 10:53

Splinter. Simpatičan filmić, 3.5/5

mary

Post by mary » 07 Jan 2013, 14:34

Don't look now (1973)
Ne sjecam se da sam ikada dozivjela Veneciju na ovakav nacin, a ne sjecam se ni da su mi u niti jednom filmu, svi likovi koje susretnu dva glavna lika izgledali ovak sumnjivo i nedodirljivo. Cini se da nocnoj mori glavnog lika jednostavno nema kraja, a rijesenje filma, je sve drugo samo ne obicno. Mislim da film treba pogledati vise puta da bi se svi djelovi Puzzle dobro slozili. Film sigurno nije za osobe koje zele da im se na kraju sve "nacrta", ali oni sto pod Horrorfilmovima i Psychothrillerima ne podrazumjeva samo krvave scene i plitku pricu, ce sigurno uzivati.
8/10

Sinister (2012)
Gluma odlicna, prica zanimljiva, atmosfera jeziva, bez pretjeranih jump scena, SPOILER ok ono pojavljivanje pred facom je malo nepotrebno SPOILER kraj, ali onaj osjecaj kada se nista ne dogadja a nesto u zeludcu nam govori da se ne smijemo opustiti i da ce se svakog trenutka nesto dogoditi, je fenomenalan.
8/10

Napokon sam i ja pogledala Salem's Lot (1979) .
Atmosfera je odlicna, zapravo savrsena je, gluma je prosjecna, a prica mi je nedorecena, ali kako sam prije par godina procitala knjigu, vjerovatno je to razlog sto mi se cini nedoreceno. Ali kada posmatram film kao film a ne kao ekranizaciju, odlican je, vampiri su prejezivi, a kako obozavam Haunted House price, a jos kada sadrzi i vampire to je puno pogodak. U filmu se tocno osjeca atmosfera 70-ih. :supz:
Sve u svemu dobar film/serija, i prosjecna ekranizacija Kingove najbolje knjige (zapravo meni jedine njegove dobre knjige). Ne moze bolje.
7/10

I napokon sam pogledala i The Exorcist (1973) :facepalm:
Sto reci nego cisti klasik. Jeziv, tjeskobne atmosfere, odlicno razradjene price i extra jezovite glazbe. Sada se mogu baciti na citanje knjige.
9/10

Pocela sam gledati Wind Chill (2007) i odustala nakon 40 minuta filma, nisam ga mogla pogeldati do kraja, likovi su me tak nazivcirali da sam ih ja htjela uci i zadaviti.

Michel

Post by Michel » 08 Jan 2013, 00:47

13Hrs (2010) - ovo ima 4.5 na imdbu, a ispao ugodno iznenađenje. Dobra atmosfera, radnja u nekakvom dvorcu, mlada ekipa se zabavlja dok ne uđe u taj dvorac gdje ih čeka nekavko stvorenje koje ih napada. Stvorenje i ne vidimo toliko puno to je plus. Meni se svidio, a i ona plava ima sisetine :supz: :kokicarenje:

8======-o/8==========o (6.5/10)

Sammy

Post by Sammy » 08 Jan 2013, 15:44

"It" (1990) - Odličan horror, baš je napet kako treba biti i stvor, odnsono klaun je preodličan. Trajanje mi nimalo nije smetalo jer se jednostavno toliko povežeš s likovima da samo želiš znati više, jedino je kraj malo lošiji. - 10/10

The Fly (1958) - Meni ovo nije nimalo lošije od remakea, možda mi je u nekim trenutcima i bolji. Kroz film prolazi neka lagana atmosfera, sve je ležerno, ali onda pred kraj dolaze groteskne scene koje mijenjaju cijeli pogled na film. Price u malo drugačijoj ulozi neko inače, no svejedno odličan. - 9/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Michel

Post by Michel » 08 Jan 2013, 15:54

Kraj je stvarno smiješan u it-u :lol: al odlična mini serija :supz: i knjiga još bolja.

Evil Aliens (2005) - dobro, ovo je jednostavno preloše da nije ni zabavno. Znam što sam očekivao, znao sam da je trash i očekivao sam da ću se zabaviti kao što se znam zabaviti uz mnoge druge trashove, ali ovo je loše da nije ni zabavno. Jedino ona glavna glumica je mljac. Onaj ufolog :facepalm: alieni nisu niti malo cool.

8==o/8==========o (2/10)

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jan 2013, 19:32

da, knjiga It ima bolesniji završetak koji mi baš nije najbolje sjeo....

Kako ti evil aliens nisu zabavni? :mrgreen: Meni je baš ono brutalna splatter horor komedija, s gore scenama i onom scenom s kombajnom kao posveta braindeadu. :rock:
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 08 Jan 2013, 19:59

A ne znam, uopće mi nije sjeo, a volim horor komedije, a i volim aliene :D Re-Animator mi je sam vrh horor komedije kao i Braindead. Od ovih relativno novih, Slither mi se svidio. Tucker i Dale isto. Nije postigao efekat kao ovi navedeni.

Da, ima dosta referenci. Od serija do filmova. Za Evil Dead odlična posveta
SpoilerShow
kad onom farmeru izlete oči pa ovi progutaju :lol:
A It, zamisli da su stavili onu scenu kad svi rade redaljku nad Bev :supz:

Post Reply