Koji ste horror zadnji gledali?
- metallicat
- Vorador
Destroy All Monsters
http://www.imdb.com/title/tt0063172/
- kakav film! nevjerojatno! mislim da je ovo možda najveća trashina koju sam ikada gledao. sve je tako nevjerojatno loše da se doima nestvarno. kao nekakva noćna mora otvorenih očiju. radnja je prebedasta: znanstvenici kontroliraju godzilu i ekipu (motra - velika gusjenica
, baragon, sin od godzile - koji izgleda kao teletabis
, divovska zmija i pauk te nekakva presmiješna ptica; svaki ima svoje ime
al nisam sve zapamtio) na nekakvom otoku koji preotmu vanzemaljci ( ljudi obučeni u plave mantile sa šljokicama
) koji uz pomoč uređaja koji odašilje radiovalove ( koji je smiješten u tajnoj bazi na mjesecu) preuzmu kontrolu nad čudovištima i odluče porobiti zemlju. no ekipa junaka - astronauta, koji kroz cijeli film jurcaju u high-tech plastičnoj raketi, prisiljeni su sukobiti se s neprijateljima nebi li spasili planetu. uglavnom cijela akcija se svodi na to da ljudi obučeni u kostime monstera uništavaju i gaze maketice i setove od drva i plastike
. sva vozila i zgrade u filmu su igračkice koje izgledaju ful naivno i malo me cijela situacije podsjetila na mene kad sam se pred desetak i više godina igrao s autićima i plastičnim vojničićima i razbijao ih kamenjem i palio. cijeli film završava grandioznim sukobom između svih čudovišta i gidore (svemirsko čudovište u obliku zmaja s tri glave u službi vanzemaljaca) koji postanu dobri i na strani zemljana se bore protiv uljeza. 5/5
evo i trailera za ovaj uzbudljivi film:
http://www.youtube.com/watch?v=r_rWm_u2oQQ
- kakav film! nevjerojatno! mislim da je ovo možda najveća trashina koju sam ikada gledao. sve je tako nevjerojatno loše da se doima nestvarno. kao nekakva noćna mora otvorenih očiju. radnja je prebedasta: znanstvenici kontroliraju godzilu i ekipu (motra - velika gusjenica
- AlabamaSmokeOne
The Texas CHainsaw Massacre 2003 - nisam ga prije gledao..no dobar je film iako se ne moze nositi s orginalom..i bas steta sto nema onog manijaka sto stopira pa kad ga izbace iz kombija on galami za njima i suta kombi..koliko se sjecam orginala, zamijenili su ga sa onom zenom sto se upuca u kombiju..? valjda..
-
Unreal
Jedan od boljih slashera iz 80tih. Twist na kraju makar je jako efektan je isto pomalo tupav.No ubojca baš cool i strašano izgleda.metallicat wrote:ja ga davno pogledala, nije mi se svidio.Djuro20 wrote:my bloody valentine-fora slasher, neočekivan ubojica, svakako preporučam pogledati
Šteta što nisu nikad napravili nastavak
- john_constantine
da, u pravu si.AlabamaSmokeOne wrote:The Texas CHainsaw Massacre 2003 - nisam ga prije gledao..no dobar je film iako se ne moze nositi s orginalom..i bas steta sto nema onog manijaka sto stopira pa kad ga izbace iz kombija on galami za njima i suta kombi..koliko se sjecam orginala, zamijenili su ga sa onom zenom sto se upuca u kombiju..? valjda..
Michel puši karu.
- Wendigo
The Dead Pit (1989)
3 / 5
gledao sam ga kao balavac prvi put i moram priznati da je bilo prilično strašno iskustvo. sinoć mi se film degradirao zbog katastrofalno loše glume, ali dobio je prosječnu ocijenu zbog fora priče i zato jer više volim zombije koji su uskrsli iz drugih razlkoga osim virusa, radijacije itd..
3 / 5
gledao sam ga kao balavac prvi put i moram priznati da je bilo prilično strašno iskustvo. sinoć mi se film degradirao zbog katastrofalno loše glume, ali dobio je prosječnu ocijenu zbog fora priče i zato jer više volim zombije koji su uskrsli iz drugih razlkoga osim virusa, radijacije itd..
- AlabamaSmokeOne
da...onaj serif je zabavan lik u tom remakeu..mada mi je bolji u beginningu, ali i ovdje ima "svjetlih tocaka" kad npr. prica kako voli "pipati" mrtve zenejohn_constantine wrote: da, u pravu si.Ma niti nema puno veze s originalom. U originalu je bilo riječ o disfukcionalnoj poremećenoj obitelji gdje otac ne nadzire svoje sinove, a najgore ostavlja samoga sve dok nije napravio sranje. A ovdje su kao neki normalni, ubijaju ljude da bi jeli radi nedostatka hrane, a njihov sin ima kožnu bolest, pa nosi masku. Remake mi je baš dosadan koliko je nemaštovit, jedino je dobra scena potjere u dvorištu.
- Wendigo
Hatchet - 4 / 5
naribavao sam se na ovaj film od kada sam vidio prvu najavu i dobio sam što sam htio više - manje.
film je uber zabavan, gory do jaja i ima originalnih i zanimljivih must see killova, a sve to uz cool objašnjenje kako, zašto, kada itd..
jedini minus mi je nekako "plastičan" izgled ubojice koji djeluje smiješno u nekim scenama, no dobro...
uglavnom, preporučam ga svakom ljubitelju dobrog slashera.
edit: eh da.. (. Y .) su na svakom koraku.
naribavao sam se na ovaj film od kada sam vidio prvu najavu i dobio sam što sam htio više - manje.
film je uber zabavan, gory do jaja i ima originalnih i zanimljivih must see killova, a sve to uz cool objašnjenje kako, zašto, kada itd..
jedini minus mi je nekako "plastičan" izgled ubojice koji djeluje smiješno u nekim scenama, no dobro...
uglavnom, preporučam ga svakom ljubitelju dobrog slashera.
edit: eh da.. (. Y .) su na svakom koraku.
- A$H
joj kad sam davno to pogledao..trebao bi opet..Vorador wrote:Destroy All Monsters
- kakav film! nevjerojatno! mislim da je ovo možda najveća trashina koju sam ikada gledao. sve je tako nevjerojatno loše da se doima nestvarno. kao nekakva noćna mora otvorenih očiju. radnja je prebedasta: znanstvenici kontroliraju godzilu i ekipu (motra - velika gusjenica, baragon, sin od godzile - koji izgleda kao teletabis
, divovska zmija i pauk te nekakva presmiješna ptica; svaki ima svoje ime
al nisam sve zapamtio) na nekakvom otoku koji preotmu vanzemaljci ( ljudi obučeni u plave mantile sa šljokicama
) koji uz pomoč uređaja koji odašilje radiovalove ( koji je smiješten u tajnoj bazi na mjesecu) preuzmu kontrolu nad čudovištima i odluče porobiti zemlju. no ekipa junaka - astronauta, koji kroz cijeli film jurcaju u high-tech plastičnoj raketi, prisiljeni su sukobiti se s neprijateljima nebi li spasili planetu. uglavnom cijela akcija se svodi na to da ljudi obučeni u kostime monstera uništavaju i gaze maketice i setove od drva i plastike
. sva vozila i zgrade u filmu su igračkice koje izgledaju ful naivno i malo me cijela situacije podsjetila na mene kad sam se pred desetak i više godina igrao s autićima i plastičnim vojničićima i razbijao ih kamenjem i palio. cijeli film završava grandioznim sukobom između svih čudovišta i gidore (svemirsko čudovište u obliku zmaja s tri glave u službi vanzemaljaca) koji postanu dobri i na strani zemljana se bore protiv uljeza. 5/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
nije, ali dao si mi ideju za recenziju remakea koji mi fali u kolekciji. Njihov otac u originalu je ispao samo sadist na početku, prvo miroljubivi prodavač benzina, a onda sadist kada pokaže pravo lice i onda ona scena večere kada se vidi da je isto lud. Ali nije baš nešto pričao previše. Jedino je šteta što nema onoga djeda koji voli krv.AlabamaSmokeOne wrote:da...onaj serif je zabavan lik u tom remakeu..mada mi je bolji u beginningu, ali i ovdje ima "svjetlih tocaka" kad npr. prica kako voli "pipati" mrtve zenejohn_constantine wrote: da, u pravu si.Ma niti nema puno veze s originalom. U originalu je bilo riječ o disfukcionalnoj poremećenoj obitelji gdje otac ne nadzire svoje sinove, a najgore ostavlja samoga sve dok nije napravio sranje. A ovdje su kao neki normalni, ubijaju ljude da bi jeli radi nedostatka hrane, a njihov sin ima kožnu bolest, pa nosi masku. Remake mi je baš dosadan koliko je nemaštovit, jedino je dobra scena potjere u dvorištu.
sad ne sjecam se da li je tog bilo u orginalu...
Michel puši karu.
- jigsaw