Što mi je izmamilo smješak danas?
- Asfodel
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
Iznenadni događaji 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
konačno sam ulovila vremena da kvalitetnije pospremim stan i riješim se hrpetine smeća koje se nakupilo zadnjih par mjeseci.. jedva čekam par slobodnih dana oko nove godine da pokrečim malo i pofarbam nešto drvenarije
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Josef K
Program HRTa3 do kraja mjeseca. Pa ja ne vjerujem.
- callac
završila s poslom, sad idem jest čvarke s kiselim kupusom i nekim domaćim kruhom i gledat filane dextera! life is good 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Decadentor
waaaa sad cu i ja morat samo bez domaceg kruhacallac wrote:završila s poslom, sad idem jest čvarke s kiselim kupusom i nekim domaćim kruhom i gledat filane dextera! life is good

- Asfodel
SpoilerShow
callac wrote:završila s poslom, sad idem jest čvarke s kiselim kupusom i nekim domaćim kruhom i gledat filane dextera! life is good
plus
SpoilerShow

- Josef K
Primljen na radionicu horor filma u Strasbourgu 
- Asfodel
Sinko mojZadro wrote:Primljen na radionicu horor filma u Strasbourgu
- Decadentor
-
GreenHornet
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- boyko
naajsZadro wrote:Primljen na radionicu horor filma u Strasbourgu
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
ma bio sam prisiljen opet ići u technomark
Opet alarm, problem na blagajni da mi ne može naplatiti i još sam opet pokušao onu igru soul calibur 4 kupiti, ne ide. A drugi blagajnik.
Ali ovaj put sam bio pripit i onda sam tada puno rječit, pa nisam odustao, naročito nakon te situacije s alarmom. Rekao sam: je li vi to mene zajebavate samo zato što imam oštećeni sluh? Blagajnik je ionako bio nekakav početnik, bez iskustva i samo se još bolje skutrio. Pa kažem da želim vidjeti šefa, ili nekoga tko je tu nadležan. I došla je šefica (da spomenem to da svaki put neki kupci prije mene isto imaju problema na blagajni), i objasnim joj taj problem. Da želim taj proizvod, spreman sam platiti, račun i knjigu žalbi. Onda je ona pokušavala proknjižiti robu, ali ne ide i žalim se jer sam prije par dana pokušao, pa nisu ništa napravili. Dala mi je nekakav račun, i da će mi poslati račun na moju adresu. A knjigu žalbe nemaju, da se mogu žaliti na njihovoj stranici i tako dalje... Dobio igru, platio i naravno, upozorio blagajnika da mi rješi to za kodom, da ne bi slučajno alarm opet zazvonio.
Čovjek se osjeti bolje nakon toga.
Opet alarm, problem na blagajni da mi ne može naplatiti i još sam opet pokušao onu igru soul calibur 4 kupiti, ne ide. A drugi blagajnik.
Ali ovaj put sam bio pripit i onda sam tada puno rječit, pa nisam odustao, naročito nakon te situacije s alarmom. Rekao sam: je li vi to mene zajebavate samo zato što imam oštećeni sluh? Blagajnik je ionako bio nekakav početnik, bez iskustva i samo se još bolje skutrio. Pa kažem da želim vidjeti šefa, ili nekoga tko je tu nadležan. I došla je šefica (da spomenem to da svaki put neki kupci prije mene isto imaju problema na blagajni), i objasnim joj taj problem. Da želim taj proizvod, spreman sam platiti, račun i knjigu žalbi. Onda je ona pokušavala proknjižiti robu, ali ne ide i žalim se jer sam prije par dana pokušao, pa nisu ništa napravili. Dala mi je nekakav račun, i da će mi poslati račun na moju adresu. A knjigu žalbe nemaju, da se mogu žaliti na njihovoj stranici i tako dalje... Dobio igru, platio i naravno, upozorio blagajnika da mi rješi to za kodom, da ne bi slučajno alarm opet zazvonio.
Čovjek se osjeti bolje nakon toga.
Michel puši karu.
- Asfodel
Nepoznati ljudi hih + iznenadni hobitski izlet
- hitman_4