Poltergeist 2
Cabin Fever
recenzije uskoro, nadam se

Dobar izbor, ali ajde samo probaj popljuvati Cabin Fever.HorrorHR wrote:The Entity
Poltergeist 2
Cabin Fever
ima čak i treći dio, vjerovao ili ne... tu mi se čini da glumi jedino ona djevojčica iz prvog dijela.popayy wrote:Dobar izbor, ali ajde samo probaj popljuvati Cabin Fever.HorrorHR wrote:The Entity
Poltergeist 2
Cabin Fever
Znam gdje živiš.
BTW Poltergeist 2, zar to postoji??
Treći sam gledao u kinu prije nekih 20 godina.john_constantine wrote:ima čak i treći dio, vjerovao ili ne... tu mi se čini da glumi jedino ona djevojčica iz prvog dijela.popayy wrote:Dobar izbor, ali ajde samo probaj popljuvati Cabin Fever.HorrorHR wrote:The Entity
Poltergeist 2
Cabin Fever
Znam gdje živiš.
Totalna sam neznalica u vezi Poltergeista. Potražit ću ih.john_constantine wrote:ima čak i treći dio, vjerovao ili ne... tu mi se čini da glumi jedino ona djevojčica iz prvog dijela.popayy wrote:Dobar izbor, ali ajde samo probaj popljuvati Cabin Fever.HorrorHR wrote:The Entity
Poltergeist 2
Cabin Fever
Znam gdje živiš.
Pogledaj original. Meni osobno puno bolji i jedan od najboljih horora. Ovaj iz 78. mi je u usporedbi s oroginalom slab iako je kvalitetan.xEdgex wrote:Invasion of the Body Snatchers (1978)
Savrsena atmosfera i nerealno dobro odradjen osjecaj paranoje! KLASIK !![]()