Umro Toše Proeski
- john_constantine
- john_constantine
- Boby
Pa kad vidiš koji je cirkus radila Engleska s smrću princeze Diane koju iz poštovanja prema mrtvima neću vrijeđati, ali svi dobro znamo kaj je radila, ne možeš kriviti Makedonce za Tošu. Klinjo je bio neiskvaren od slave i djelovao je skroz nevino pa nije ni čudo da je mnoge toliko pogodila njegova smrt. Kvragu, i ja sam bio šokiran a niti sam ga poznavao ni slušao. Drugim riječima, kada su već radili dan žalosti zbog smrti nekog poznatog, bolje je da su ga napravili za jednu vedru i mladu osobu nego za nekog starog prdonju koji se bavio politikom kako inače biva običajjigsaw wrote:Mislim da je i proglašavanje dana žalosti također bilo pretjerivanje, ali tek ovo...A$H wrote:sad razmatraju o tome da ga proglase svetcem...![]()
![]()
Čovjek je bio vjernik ali ne više nego neke druge osobe...
- dr_gonzo
Koliko ljudi pogine u saobračajkama pa se ljudi niti ne okrenu...a kad netko poznat pogine to se diže u nebesa...
I meni je žao da mlada osoba na bilo koji način umre...bez obzira što mislio ja sam o toj osobi...
Po meni Toše nije još ništa napravio konkretno da bi zavrijedio tu medijsku pompu...ali što ćeš takva je moć žute štampe
I meni je žao da mlada osoba na bilo koji način umre...bez obzira što mislio ja sam o toj osobi...
Po meni Toše nije još ništa napravio konkretno da bi zavrijedio tu medijsku pompu...ali što ćeš takva je moć žute štampe
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Boby
Naravno da mnogo ljudi pogiba u prometnim nesrećama i od toga ne trebe raditi dan žalosti. To je dan žalosti za njihove bližnje a većina normalnih ljudi ne bi ni voljela da se njihove privatne tragedije uzdižu na nacionalnu razinu. Toše je bio javna osoba i to je sasvim druga priča. Javne osobe uživaju privilegije koje ostali na mogu i to je na neki način OK budući se iste te osobe može puno jednostavnije uništiti i poniziti pred očima cijelog svijeta. S jedne strane imate Brad Pitta i Angelinu Jolie koje hrpa morona uzdiže na nebesa a s druge Michaela Jacksona i Britney Spears koji su ništa drugo doli hodajući cirkus koji nas svakodnevno nasmijava. Već sutra uloge se mogu zamjeniti i to vam je život slavnihdr_gonzo wrote:Koliko ljudi pogine u saobračajkama pa se ljudi niti ne okrenu...a kad netko poznat pogine to se diže u nebesa...![]()
![]()
- maddjuro
jedino je šteta što ej elvisova smrt zasjenila smrt jednog velikog komičara koji je umro 3 dana poslje njega.
evo nešto o toj legendi, na kojeg nailazimo u dylanu dogu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Groucho_Marx
evo nešto o toj legendi, na kojeg nailazimo u dylanu dogu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Groucho_Marx
I may be an idiot, but i am no fool.