Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Asfodel
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
La fille sur le pont/Girl on the Bridge - slučajno naletjela na predivne slike iz filma i dobro da jesam
Zaljubljenost u film i Vanessu.

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- boyko
The Green Mile (1999) - nikad dosta. vrh vrhova.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
Moram ovo ponovitboyko wrote:The Green Mile (1999) - nikad dosta. vrh vrhova.

-
encounters at the end of the world - herzogov hipnotizirajući dokumentarac. vidi se da je puno toga 'fejk' (izrežirano), ali totalno funkcionira u toj cjelini prepunoj filozofije. par puta tijekom gledanja sam se zatekao kako razmišljam o propasti čovječanstva, besmislenosti života, okrutnosti prirode, itd. dakle, dobih puno više nego što sam očekivao. mislim da ću ovo pogledati ponovo za cca 50 godina iz čiste nostalgije, jedne zimske noći 2062. 

This is the Zodiac speaking.
- Sammy
Ghost Rider (2007) - Katastrofa od filma, baš zaglupljuje. - 2/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- callac
Come as You Are (2011) Hasta la Vista (original title) belgijska drama-komedija o trojici prijatelja (svaki od njih je invalid, jedan je slijep, jedan paraplegičar, a treći je u invalidsim kolicima zbog posljedice tumora) koji odluče otići na putovanje prvenstveno radi seksa jer ne žele umrijeti kao djevci. Neću spojlati film jer mislim da ga treba pogledati, ovo što sam napisala je dovoljno. Nisam se dugo ovako nasmijala i potresla u isto vrijeme. Predivan filmić!!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
Da, i jutros sam gledala crtić Rango - preslatko i presmješno!! 

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Michel
Pogledaj ovaj od Herzoga http://www.imdb.com/title/tt0104706/filmofil wrote:encounters at the end of the world - herzogov hipnotizirajući dokumentarac. vidi se da je puno toga 'fejk' (izrežirano), ali totalno funkcionira u toj cjelini prepunoj filozofije. par puta tijekom gledanja sam se zatekao kako razmišljam o propasti čovječanstva, besmislenosti života, okrutnosti prirode, itd. dakle, dobih puno više nego što sam očekivao. mislim da ću ovo pogledati ponovo za cca 50 godina iz čiste nostalgije, jedne zimske noći 2062.
Lawless (2012) - film po istinitoj priči o troje braće koji ilegalno rade s alkoholom. Dobar film. Volim te filmove koji su smještene u prohibicijsko razdoblje. Hardya svi hvale, jedino meni isti kao u Batmanu, uvijek isti ustvari. Baneov glas i u ovome filmu glas od njega

8=======o/8==========o (7/10)
Le couperet (2005). kakav ludi film

8========-o/8==========o (8.5/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Asfodel
Star Trek - konačno jučer pogledala. Fino provedeno vrijeme, nema šta 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
"WHITEOUT"
Ok filmic odlicnog zimskog ugodaja i krajolika,samo sto je sve ostalo videno vec X puta.
5,5/10
Ok filmic odlicnog zimskog ugodaja i krajolika,samo sto je sve ostalo videno vec X puta.
5,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Decadentor
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (extended) 10/10 Obozavam ovaj film jedan od najboljih ikad!!!!1! Mislim da se nema tu sta govorit osim zasto jebote nemamo topic 

-
Alex Cross (2012) - nije toliko loše koliko sam očekivao... Edward Burns je mogao i zaobići ovaj film, navikao sam ga gledati u boljim filmovima
- Josef K
Don't Ever Cross Alex Crossjeba wrote:Alex Cross (2012) - nije toliko loše koliko sam očekivao... Edward Burns je mogao i zaobići ovaj film, navikao sam ga gledati u boljim filmovima

Kad pročitam ovakav tagline jedan dio mene umre.
- Michel
Premium Rush (2012) - dosta naivan, ali zabavan film o biciklistu kojeg počne loviti jedan ludi policajac. Michael Shannon još jednom pokazao kakva je glumčina iako ovo nije onaj tip filma gdje će netko iskočiti, ali iskočio je. Zabavan i napet od početka do kraja. I zanimljiva ideja.
8======o/8==========o (6/10)
8======o/8==========o (6/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"