The Walking Dead (2010-)
- hitman_4
- Josef K
Re: The Walking Dead (2010)
Ne razumijem ove komentare.
Sve u svemu, izuzev prvih par epizoda, lijepa sezona.
+
SpoilerShow
Tako onda isto možemo govorit da je plot hole kako je Sophia nestala, kako je postala walking dead, kada je guverner našao Merla?
Pa ostao je sam jadan, naravno da su ga riješili. Elipsa je lijepa stvar. Zašto sve mora biti servirano?
Pa ostao je sam jadan, naravno da su ga riješili. Elipsa je lijepa stvar. Zašto sve mora biti servirano?
+
SpoilerShow
Ono sa Šejnom je predivno i, što sam zaboravio komentirat, telefon unazad par epizoda 

- Michel
Michone je jedan od najglupljih likova koje sam vidio u serijama
Inače, dobra epizoda.

SpoilerShow
Prvo ne ubije guvernera pa onda ne kaže andrei, objasni joj i onda ne kaže ricku i ostalima da je tamo andrea i sve ostalo. Pa valjda je skužila o kome je andrea pričala. Katastrofa.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Wendigo
Ne mora biti servirano ali volim barem nekakvo objasnjenje i closure, a ne da situacije samo padaju iz vedra neba.Zadro wrote:Ne razumijem ove komentare.
Sve u svemu, izuzev prvih par epizoda, lijepa sezona.SpoilerShowTako onda isto možemo govorit da je plot hole kako je Sophia nestala, kako je postala walking dead, kada je guverner našao Merla?
+
SpoilerShowOno sa Šejnom je predivno i, što sam zaboravio komentirat, telefon unazad par epizoda
Mada nije to big deal i ok mi je sto nisu servirali neki huge cliffhanger za kraj.
- copycat
pa kako nisu pokazali?hitman_4 wrote:SpoilerShow+ što nisu prikazali kako su ušli u "utvrdu"
SpoilerShow
utvrda ako mislimo na grad su ušli kroz stražnje strane jedne kuće ili mislimo na nešto drugo?
- copycat
Zadro wrote:Ne razumijem ove komentare.
Sve u svemu, izuzev prvih par epizoda, lijepa sezona.SpoilerShowTako onda isto možemo govorit da je plot hole kako je Sophia nestala, kako je postala walking dead, kada je guverner našao Merla?
+
SpoilerShowOno sa Šejnom je predivno i, što sam zaboravio komentirat, telefon unazad par epizoda
+1 na sve ovo
- copycat
mislim da neke stvari kaoWendigo wrote:Ne mora biti servirano ali volim barem nekakvo objasnjenje i closure, a ne da situacije samo padaju iz vedra neba.Zadro wrote:Ne razumijem ove komentare.
+
Mada nije to big deal i ok mi je sto nisu servirali neki huge cliffhanger za kraj.
SpoilerShow
kako su ušli itd..
- hitman_4
SpoilerShow
smiješan mi je taj ulazak.chaa kuća je imala nekakvu rupu ili...
čudno da neki zombač nije zalutao
unatoč tome i dalje imam visoko mišljenje o sezoni

- copycat
pa okhitman_4 wrote:SpoilerShowsmiješan mi je taj ulazak.chaa kuća je imala nekakvu rupu ili...čudno da neki zombač nije zalutao
SpoilerShow
no očito je ta "rupa" bila malo više kompleksna nego što se pokazala.. mene što jedino zanima kako je Mišon znala za tu rupu ili sam zaboravila neku informaciju?
- hitman_4
možda je bila novinar istraživač u prošlom životucopycat wrote:pa okhitman_4 wrote:SpoilerShowsmiješan mi je taj ulazak.chaa kuća je imala nekakvu rupu ili...čudno da neki zombač nije zalutao
SpoilerShowno očito je ta "rupa" bila malo više kompleksna nego što se pokazala.. mene što jedino zanima kako je Mišon znala za tu rupu ili sam zaboravila neku informaciju?

- copycat
hahhaha moždahitman_4 wrote:možda je bila novinar istraživač u prošlom životucopycat wrote:pa okhitman_4 wrote:SpoilerShowsmiješan mi je taj ulazak.chaa kuća je imala nekakvu rupu ili...čudno da neki zombač nije zalutao
SpoilerShowno očito je ta "rupa" bila malo više kompleksna nego što se pokazala.. mene što jedino zanima kako je Mišon znala za tu rupu ili sam zaboravila neku informaciju?

- callac
aa, kako mi proletila epizoda!! meni uopće ne smetaju "rupe" koje ste vi sitničavci uspjeli iskopati, sve mi ima savršenog smisla, pa čak i svačiji postupci koliko god se u tom trenutu činili glupavim.. bitno mi je da
koliko god sam htjela da
i copycat i ja priznajem
SpoilerShow
nitko od ekipe nije stradao, u najavi za sljedeću ep. vidi se da je i daryl živ i zdrav
SpoilerShow
michone odvali glavu onom kretenu, toliko mi ne bi imalo smisla, ne još, i ne ona. mislim da nekom drugom treba pripasti ta čast, samo treba čekati da se opameti- na andreu mislim..
SpoilerShow
da mi se mali sve više sviđa, nije više onako bahato glupav, postupci su mu vrlo odrasli i razumni
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Josef K
SpoilerShow
Meni je promaknulo to da je živ i zdrav. Damn sad mi više nije napeto 

- Wendigo
SpoilerShow
Callac, ima smisla, ne tvrdim suprotno nego mi je glupo kaj Daryl razmjenjuje metke sa guvernerom i ekipom i odjednom - bam! sljedeca scena s njim je u onoj areni.
- elrania
meni je ovo sve jako dobro i slažem se s onim zadrinim prvim postom gore (i za one 2 stvari koje su iskoristili sada i kojoj ep prije).
muka je sad čekati do veljače, jer je ostao takav kraj da zbilja oću vidjeti što će biti zbog lika dovedenog pred kraj.
muka je sad čekati do veljače, jer je ostao takav kraj da zbilja oću vidjeti što će biti zbog lika dovedenog pred kraj.