Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Premium Rush (2012) - fora filmić, mislim da je jako dobro napravljen prikaz vožnje biciklima po New Yorku. Joseph Gordon-Levitt se definitivno promaknuo u odličnog glumca.
- Michel
End of Watch (2012) - najbolji film ove godine
i jedan od najrealnijih policijskih filmova. Podsjetio me ne The Shield. Found Footage, ali uopće ne smeta. Ovo je prvo drama pa tek onda akcija, krimić. Odlična karakterizacija likova za koje se počneš vezati, odlična gluma. Baš su razorili s glumom. Kao da se znaju godinama. Odličan duo. Akcijske scene su napete, baš osjetiš kroz što prolaze i kraj je epic
8========-o/8==========o (8.5/10)
Cheung fo (1999) - krimi drama Johnniea Toa o šefu trijade koji unajmi 6 profesionalnih ubojica da ga štite. Ima tu zanimljivih scena i dosta originalnih. Mogu sad reći da njegove filmove volim, ovo mi je mislim 7. već od njega. Svi se bave sličnim temama. Uvijek pokaže svakog lika, svaku njegovu manu i vrlinu i to mi se sviđa. Ritam kao i obično spor pa onda udari s nekom brutalnom scenom i tako u krug.
8=======-o/8==========o (7.5/10)

8========-o/8==========o (8.5/10)
Cheung fo (1999) - krimi drama Johnniea Toa o šefu trijade koji unajmi 6 profesionalnih ubojica da ga štite. Ima tu zanimljivih scena i dosta originalnih. Mogu sad reći da njegove filmove volim, ovo mi je mislim 7. već od njega. Svi se bave sličnim temama. Uvijek pokaže svakog lika, svaku njegovu manu i vrlinu i to mi se sviđa. Ritam kao i obično spor pa onda udari s nekom brutalnom scenom i tako u krug.
8=======-o/8==========o (7.5/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Josef K
Očekujem popis filmova koje si gledao ove godine u inbox.Michel wrote:End of Watch (2012) - najbolji film ove godine![]()
-

Highlander - 7/10 ,kurgan je takva parodija

- Michel
Gledao sam ih dosta i europske, azijske, nezavisne i ovaj mi se najviše svidio. Ovaj mi je jednostavno kompletan film. Akcija, krimić, drama. Sve na visokoj razini. Zato i takva ocjena. Pozitivno iznenađenje. A čuj, tebi su batmani odlični filmovi pa ti ne govorim ništaZadro wrote:Očekujem popis filmova koje si gledao ove godine u inbox.Michel wrote:End of Watch (2012) - najbolji film ove godine![]()

Ove godine pogledano 427 filmova

- Josef K
Ja sam ozbiljan. Molim te taj popis. I pričam o filmovima od ove godine.
- Michel
Bome mi se ne da sad tražiti po teki i po mjesecima da vidim koji su filmovi od ove godine. Mogu iz glave nabrojat 20-ak filmova koji su mi ostali u sjećanju neki zato što su kvalitetni, a neki zato što su razvikani, ali ih ima puno više. I ne kužim ovo tvoje podjebavanje stalno. Glumiš nekog kritičara i svako malo citiraš moj post. Nisam blesav jebote, ali ti nisam ništa rekao za to. Živi svoj život, gledaj filmove i uživaj, a ne sudit nekome zato što drugačije misli i zato što smatram taj film najboljim ove godine. Nekad mi je najbolji film godine čista drama, a nekad ovako mješano. Ajd pozdrav.
- Josef K
Onda tih 20. Ne glumim ništa, cijenim tvoj ukus i žao mi je što misliš da te podjebavam.
-
pukla ljubav.
-
Premium Rush
scena
loš film, ali je poprilično gledljiv
5.1/10
scena
SpoilerShow
sa flash mob ekipom na biciklama je užasna
5.1/10
- hitman_4
siguran sam da ga podjebavašZadro wrote:Onda tih 20. Ne glumim ništa, cijenim tvoj ukus i žao mi je što misliš da te podjebavam.

Freak City (TV 1999) - lijep film
8/10

- elrania
sigurna sam da ne. dapače, znam da ne.
i ja bih popis!
i ja bih popis!
- dragonheart
Meni je ove godine Top numero uno zasada : Argo, slijede Ted,Ex 2, Lockout,Avengers... But hey ja volim komercijalne filmove i ne sramim se toga hhheeh. End of watch nisam gledo i ne zanima me...
Jake Gylenhall mi je ono... loš lik... jedino obećava natalie martinez. ak ga nekad pogledam bit će zbog nje...
Jake Gylenhall mi je ono... loš lik... jedino obećava natalie martinez. ak ga nekad pogledam bit će zbog nje...
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- popayy
Nein Nein Nein.dragonheart wrote:Meni je ove godine Top numero uno zasada : Argo, slijede Ted,Ex 2, Lockout,Avengers... But hey ja volim komercijalne filmove i ne sramim se toga hhheeh. End of watch nisam gledo i ne zanima me...
Das is nicht normalishe. - citiram frenda koji kao "zna" švapski.
Nadam se kako se zaje*avaš. Lockout, Avegers, neznam koji je veći bljuv od filma.
Sorry ako misliš ozbiljno. I ja volim pogledati nešto "komercijalno", ali ovo brate, ne valja.
- Josef K
Argo je pozitivno iznenađenje.