The Ninth Gate
- Freddy
- Knatchbull
- dr_gonzo
Dobar film ali je kara takva bedara i nedovrsena stvar da je to bogu za plakati... Steta, da je kraj mnogo bolji bio ja bih bio zadovoljniji..
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Samhain
mislim da ne bi mogli napraviti bolji kraj, usprkos vrhuncu priče...A$H wrote:da sam mi je kraj bio katastrofa...ali u cijelini super film..
kraj je dobar na svoj način, jako bizaran i jako hladan.
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- metallicat
Re:
eto, toliko davno sam ga gledala da se sad nisam ni sjećala kraja. možda ga tad nisam skužila, bo..sve u svemu, odličan!metallicat wrote:john_constantine wrote:je, završetak je zbilja loš. Radnja je čak bila zanimljiva, ali završetak mi je ostao u lošem sjećanju.

- Josef K
Re: The Ninth Gate
Ma meni je ovo savršen film. Skupa sa krajem.
-
filmofil
Re: The Ninth Gate
nekako traljavo režiran film (polanski, što ti se dogodilo?) bez ikakvog osjećaja za radnju. prvih dvadesetak minuta je puno obećavalo, mislio sam da će film biti poslastica, ali je počeo padati, padati, padati... da bi došao do onog UŽASNOG kraja i tako skroz pao u mojim očima.
SpoilerShow
onaj trenutak kada žena prvi put poleti je jedan od najsmiješnijih u povijesti filma u kategoriji 'nenamjerno smiješne scene'
This is the Zodiac speaking.