Koji album trenutačno slušate?
- john_constantine
- john_constantine
- elrania
Re: Koji album trenutačno slušate?
Daft Punk - Alive

(electronic, dance, techno)

(electronic, dance, techno)
- Decadentor
I - Between 2 Worlds

heavy black metal
"I" a Norwegian supergroup would be nothing short of an understatement: featuring members of the mighty IMMORTAL, GOD SEED and ENSLAVED in its ranks, it came as no surprise that the debut album Between Two Worlds took us to the very roots of high class-Black Metal and further...
abbath!!!!!!!!!

heavy black metal
"I" a Norwegian supergroup would be nothing short of an understatement: featuring members of the mighty IMMORTAL, GOD SEED and ENSLAVED in its ranks, it came as no surprise that the debut album Between Two Worlds took us to the very roots of high class-Black Metal and further...

- elrania
ovaj mix - http://8tracks.com/don-lennon/a-to-z-metal-version
(testament, slayer, kreator, exodus, sodom...)
(testament, slayer, kreator, exodus, sodom...)
- elrania
- Victor Crowley
- popayy
Uhh, poslušao par stvari. Pa ako ćemo iskreno ovo uopće nije loše. Ali opet postoji granica do koje nešto smiješ kopirati. Prvo mi na pamet pada Savage Circus s identičnim B.Guardian zvukom ali oni su bar imali ispriku u liku Staucha. Ovi Portugalci su ipak malo predaleko otišli. Druga pjesma, "Atlantis" na kojoj pjevač malo zvuči kao Bruce malo kao Bayley, je živi smijeh. Ali opet, skroz slušljivo, samo pitanje za koga.Victor Crowley wrote:
Čovjek bi rekao da Bruce Dickinson pjeva, poslušajte![]()
http://www.youtube.com/watch?v=R9dciT8tIso
- Victor Crowley
Ja pustio prijatelju i on mi reče neka se Maideni stide, bolje danas ovi zvuče
A šta ja znam, meni ovo dobro, neka je kopija. 
- popayy
Ma kužim ja da ima masa ljudi koji ne mogu probaviti nove Mejdene a fanovi su, pa rađe slušaju ovakvo nešto. Mislim ok je poslušat tu i tamo, ali ništa konstantno, u 95% slučajeva mislim kako ću prije izabrati original.
- popayy
- popayy
- Svarog
Nasum - Inhale/Exhale

Well, is it not said: See a pin and pick it up, and all day long you'll have a pin
- Victor Crowley
@popayy
Kakav je novi Destruction? Inače ih baš ne volim i smatram da Njemačka ima bar 5 bolji thrash bendova. Od njih imam samo ploču Release From Agony i nemam želje više ništa nabavljati. No kako će nastupati dogodine u Zadru možda novi album i poslušam.
I što se tiče Attic Demonsa, slažem se. I ja ću uvijek izabrati original ali može i ovo proći. Ako bude prilike ne bi bilo loše zbaviti originalan CD.
Kakav je novi Destruction? Inače ih baš ne volim i smatram da Njemačka ima bar 5 bolji thrash bendova. Od njih imam samo ploču Release From Agony i nemam želje više ništa nabavljati. No kako će nastupati dogodine u Zadru možda novi album i poslušam.
I što se tiče Attic Demonsa, slažem se. I ja ću uvijek izabrati original ali može i ovo proći. Ako bude prilike ne bi bilo loše zbaviti originalan CD.