Ali je zato već izašao animirani Resident Evil Damnation (2012)
Resident Evil: Retribution (2012)
- Andrej
Re: Resident Evil: Retribution (2012)
Ali je zato već izašao animirani Resident Evil Damnation (2012)
We're all mad here...
- copycat
Gledala i mene zabavilo.. možda mi je osim prvog, ovo bila najdraži dio 
- popayy
Kakav BULŠIT, naprosto nevjerojatno. Andrej potpisujem svaku riječ.
Isuse što sve nisu strpali ovdje, od Weskera, Ade, Leona, Las Plagas, Sjevernog pola ( ili što već)...
Tko to financira. Vjerujem kako bi s podjednakim budžetom carevi iz Asyluma snimili ako ne nešto smislenija, onda bar nešto puno zabavnije. Ne sjećam se kad sam se zadnji put silio nešto ovako odgledati do kraja. Od prvog filma serijal je u konstantnom padu glede kvalitete, ali 90-ak minuta mindless zabave se ipak dalo izvući iz njih.
Ovo je veliki fuj, fuj i još jedan fuj!
Isuse što sve nisu strpali ovdje, od Weskera, Ade, Leona, Las Plagas, Sjevernog pola ( ili što već)...
Tko to financira. Vjerujem kako bi s podjednakim budžetom carevi iz Asyluma snimili ako ne nešto smislenija, onda bar nešto puno zabavnije. Ne sjećam se kad sam se zadnji put silio nešto ovako odgledati do kraja. Od prvog filma serijal je u konstantnom padu glede kvalitete, ali 90-ak minuta mindless zabave se ipak dalo izvući iz njih.
- yakkazu
potpisujem svaku riječ. odavno veće govno nisam pogledaopopayy wrote:Kakav BULŠIT, naprosto nevjerojatno. Andrej potpisujem svaku riječ.
- boyko
ma joj.. dojde mi da se šupim kolko je ovo loše
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- darian
Rijetko koji film ugasim nakon pola sata, al ovaj jesam ... Prošli nastavak je bio dno dna pa rekoh ne može niže od toga ali gadno sam se prevario 
What is Life?
"It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
"It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
- Liske
Msm da je ovo mozda drugi film u mom zivotu koji sam jednostavno morao prekinuti jer je uzasno los, prvi je afterlife... ako nisu dobili ni jedan pozitivan komentar na afterlife cemu praviti jednako sranje u retribution -.-'
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
- boyko
već nakon uvodne 2-3 min sam došel u napast da steram gledanje ovog u 3pm
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
Michelle Rodriguez? WTF? A zapeo sam na polovici trojke, uskoro će se pogledati ostatak.
Michel puši karu.
-
tramper
Jučer ga odgledah i naravski razočarah se, a inače sam RE fan. Ustvari fan sam samo 1.djela!
Ovo je još jedan dokaz da se filmovi štancaju samo radi love i biznisa....sve drugo je nebitno!
Film me na trenutke podsjetio na Mortal Kombat sprdačinu! Kao nekakav borilački tv spot! Besmisleno!
Film preporučujem nakon subotnjeg izlaska kad dođeš doma pa prije spavanja zapališ joint..pa gledaš na tv nešto što ti uopće nije bitno...i uopće ne kužiš ništa...a i ne trudiš se!
Jedina svjetla točka u filmu je kineskinja!
Ovo je još jedan dokaz da se filmovi štancaju samo radi love i biznisa....sve drugo je nebitno!
Film me na trenutke podsjetio na Mortal Kombat sprdačinu! Kao nekakav borilački tv spot! Besmisleno!
Film preporučujem nakon subotnjeg izlaska kad dođeš doma pa prije spavanja zapališ joint..pa gledaš na tv nešto što ti uopće nije bitno...i uopće ne kužiš ništa...a i ne trudiš se!
Jedina svjetla točka u filmu je kineskinja!
-
John_Ryder
5/10 stvarno bi trebali stati sada
- HorrorHR
- Site Admin
kažu da je završetak filma ponovno spreman za nastavak?John_Ryder wrote:5/10 stvarno bi trebali stati sada
- HorrorHR
- Site Admin
-
John_Ryder
nažalostHorrorHR wrote:kažu da je završetak filma ponovno spreman za nastavak?John_Ryder wrote:5/10 stvarno bi trebali stati sada
- HorrorHR
- Site Admin
sa ovim fokusom (priča 0%, akcija 100%) mogu komotno snimiti jos 20 nastavaka...