Requiem for Dreams?FilmTV wrote:Imao je 1 odličnu ulogu, bend mu je suckao assEvil Xander wrote:Zaboravili ste na Jared Leta.
Glazba.
- john_constantine
NEĆE DOĆI Pjevačka zvijezda bez objašnjenja preskače dogovoreni nastup u Hrvatskoj
Joe Cocker bez objašnjenja je otkazao zagrebački nastup koji je trebao održati 10. studenoga u dvorani KC-a Dražena Petrovića.
To je prvi put da neki izvođač bez ikakva razloga iznenada otkaže koncert. Čak su nam u Ciboni izašli ususret i odgodili utakmicu s Partizanom s 10. na 11. studenoga. Zagreb je jedini otkazani grad na čitavoj turneji.
Još čekamo službeno objašnjenje. Mi smo, doduše, dobili rezervni termin u lipnju, no to nam zbog europskoga nogometnog prvenstva i prije dogovorenih poslova nimalo ne odgovara istaknuvši, Vladimir Ivanković, direktor agencije Lupa promotion, dodao je kako kupci ulaznica ne trebaju strahovati za svoj novac.
Svi koji su kupili ulaznice za Cockerov zagrebački nastup, od ponedjeljka će na ovlaštenim prodajnim mjestima dobiti svoj novac naglasio je.
Jedan od razloga otkazivanja koncerta mogla bi, kaže, biti i slaba pretprodaja ulaznica. Dok je u Zagrebu od lipnja prodano tek 526 ulaznica, u Beogradu ih je prodano četiri puta više premda su u prodaji tek od rujna.
Michel puši karu.
- elrania
- Wendigo
ništa čudno da se otkazuju koncerti.. to je več postala rutina nažalost..
ja jedino znam da Dream Theater više neće kročit nogom u Hrvatsku nakon što je neki primitivni idiot bacio čašu pive prema Portnoyu i Rudessovim klavijaturama nakon što su završili koncert i poklonili se publici..
a i žalolsno je što kvalitetni izvođači kao u ovom slučaju Joe Cocker ne mogu napuniti dvoranu, a škart poput Colonije, Severine i još nekih se rasproda u par dana..
ja jedino znam da Dream Theater više neće kročit nogom u Hrvatsku nakon što je neki primitivni idiot bacio čašu pive prema Portnoyu i Rudessovim klavijaturama nakon što su završili koncert i poklonili se publici..
a i žalolsno je što kvalitetni izvođači kao u ovom slučaju Joe Cocker ne mogu napuniti dvoranu, a škart poput Colonije, Severine i još nekih se rasproda u par dana..
- john_constantine
- john_constantine
ma ono sam se samo šalio.Boby wrote:Ne bih se složio. Krivi su ljudi koje ne zanima glazba kako bi trebala pa odlaze slušati ono što im se nudi na svakom uglujohn_constantine wrote:za to je kriva kampanja kupujmo hrvatsko.
Michel puši karu.
- Boby
Aha, sorry. Ma najbitnije da ima mjesta di se još može naći dobra glazbajohn_constantine wrote:ma ono sam se samo šalio.Boby wrote:Ne bih se složio. Krivi su ljudi koje ne zanima glazba kako bi trebala pa odlaze slušati ono što im se nudi na svakom uglujohn_constantine wrote:za to je kriva kampanja kupujmo hrvatsko.Da, tu se slažem. Prije smo slušali kvalitetnu glazbu, ali danas smo potpuno prenakrcani tim narodnjacima, lošim glazbama i sve to.
- metallicat
- Khaos[]
carWendigo wrote:ništa èudno da se otkazuju koncerti.. to je veè postala rutina nažalost..
ja jedino znam da Dream Theater više neæe kroèit nogom u Hrvatsku nakon što je neki primitivni idiot bacio èašu pive prema Portnoyu i Rudessovim klavijaturama nakon što su završili koncert i poklonili se publici..![]()
![]()
a i žalolsno je što kvalitetni izvoðaèi kao u ovom sluèaju Joe Cocker ne mogu napuniti dvoranu, a škart poput Colonije, Severine i još nekih se rasproda u par dana..
ma ima dobrih koncerata u hr(makar su svi uglavnom u zgu), to sta se ne pune dvorane i nije takav problem, meni bolje kad nema puno ljudi
- dr_gonzo
Moja kompilacija najboljeg što do sada nudi mjuza iz horor filmova... 
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Boby
Svaka čast, već dugo tražim ovakvu kompilaciju. Ipak, jedna zamjerka i jedan ispravak. "Sympathy For The Devil" u "Interview with the Vampire" izvode Guns N' Roses i daleko je bolja od orginala Stonesa (možda sam subjektivan jer su mi najdraži band). I da, zaboravio si spomenuti "Don't Fear The Reaper" Blue Oyster Culta. Ta pjesma svira u "Halloweenu" dok Myers u autu slijedi Curtisicu i Loomisicu a pojavljuje se i u još nekim horrorimadr_gonzo wrote:Moja kompilacija najboljeg što do sada nudi mjuza iz horor filmova...