Bome...Unreal wrote:Uskoro čemo vidjet Jigsawa u svemirujigsaw wrote:Jebeš sad su pretjerali...Dragonrage wrote:![]()
Saw IV
-
FilmTV
Kako je 30 Days of Night odlično zaradio, taman će za par godina dobiti jos 3-4 nastavka pa će negdje u vrijeme Saw 8 kada padne interes doći cyber Jigsaw koji će vampire učiti kako biti dobri ljudi u 30 Years of SawHorrorHR wrote:pizdu materinu, eto nam i Saw 7 i 8 nakon ovih već planiranih 5 i 6![]()
- john_constantine
- Dragonrage
Pa "30 Days of Night" baš i nije neš zaradio...dapače moglo bi se reći da je propao u kinima...u dva tjedna tek 27.3 mil.$FilmTV wrote:Kako je 30 Days of Night odlično zaradio, taman će za par godina dobiti jos 3-4 nastavka pa će negdje u vrijeme Saw 8 kada padne interes doći cyber Jigsaw koji će vampire učiti kako biti dobri ljudi u 30 Years of SawHorrorHR wrote:pizdu materinu, eto nam i Saw 7 i 8 nakon ovih već planiranih 5 i 6![]()
![]()
Čitav film će se događati na nekom planetu daleko od zemlje a cameo će imati William Shatner, Doug Bradley i Robert Englund.
- A$H
ljudi neznaju kaj je dobroDragonrage wrote:Pa "30 Days of Night" baš i nije neš zaradio...dapače moglo bi se reći da je propao u kinima...u dva tjedna tek 27.3 mil.$FilmTV wrote:Kako je 30 Days of Night odlično zaradio, taman će za par godina dobiti jos 3-4 nastavka pa će negdje u vrijeme Saw 8 kada padne interes doći cyber Jigsaw koji će vampire učiti kako biti dobri ljudi u 30 Years of SawHorrorHR wrote:pizdu materinu, eto nam i Saw 7 i 8 nakon ovih već planiranih 5 i 6![]()
![]()
Čitav film će se događati na nekom planetu daleko od zemlje a cameo će imati William Shatner, Doug Bradley i Robert Englund.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
FilmTV
Propao u kinima? Film je koštao $30 milijuna a zaradio 27.3 milijuna u 2 tjedna. Po meni zaraditi skoro sve uloženo u 2 tjedna samo u Americi znači opako zaraditi nakon ostatka prikazivanja + još mora u druge dijelove svijeta + merchandise + DVDi. Mislim da će film s financijske perspektive proći odlično što se vidi po najavi drugog dijela.Dragonrage wrote:Pa "30 Days of Night" baš i nije neš zaradio...dapače moglo bi se reći da je propao u kinima...u dva tjedna tek 27.3 mil.$FilmTV wrote:Kako je 30 Days of Night odlično zaradio, taman će za par godina dobiti jos 3-4 nastavka pa će negdje u vrijeme Saw 8 kada padne interes doći cyber Jigsaw koji će vampire učiti kako biti dobri ljudi u 30 Years of SawHorrorHR wrote:pizdu materinu, eto nam i Saw 7 i 8 nakon ovih već planiranih 5 i 6![]()
![]()
- Wendigo
A$H wrote:ljudi neznaju kaj je dobroDragonrage wrote:Pa "30 Days of Night" baš i nije neš zaradio...dapače moglo bi se reći da je propao u kinima...u dva tjedna tek 27.3 mil.$FilmTV wrote: Kako je 30 Days of Night odlično zaradio, taman će za par godina dobiti jos 3-4 nastavka pa će negdje u vrijeme Saw 8 kada padne interes doći cyber Jigsaw koji će vampire učiti kako biti dobri ljudi u 30 Years of Saw![]()
inače, novine kažu da je prvi po gledanosti u Americi trenutno..
- Dragonrage
Možda...ali pored tolike reklame je bilo za očekivati da samim otvaranjem zarade 30 mil. $ (recimo kao u slučaju Saw IV) a u naredna dva tjedna barem od 50 mil $ ako ne i više...FilmTV wrote:Propao u kinima? Film je koštao $30 milijuna a zaradio 27.3 milijuna u 2 tjedna. Po meni zaraditi skoro sve uloženo u 2 tjedna samo u Americi znači opako zaraditi nakon ostatka prikazivanja + još mora u druge dijelove svijeta + merchandise + DVDi. Mislim da će film s financijske perspektive proći odlično što se vidi po najavi drugog dijela.Dragonrage wrote:Pa "30 Days of Night" baš i nije neš zaradio...dapače moglo bi se reći da je propao u kinima...u dva tjedna tek 27.3 mil.$FilmTV wrote: Kako je 30 Days of Night odlično zaradio, taman će za par godina dobiti jos 3-4 nastavka pa će negdje u vrijeme Saw 8 kada padne interes doći cyber Jigsaw koji će vampire učiti kako biti dobri ljudi u 30 Years of Saw![]()
Emmm...ljestvica kaže drugačije...teći je...Wendigo wrote:
1 Saw IV (2007) $32.1M $32.1M
2 Dan in Real Life (2007) $12.1M $12.1M
3 30 Days of Night (2007) $6.7M $27.3M
4 The Game Plan (2007) $6.26M $77.1M
5 Why Did I Get Married? (2007) $5.74M $47.3M
6 Michael Clayton (2007) $5.03M $28.8M
7 Gone Baby Gone (2007) $3.9M $11.3M
8 The Comebacks (2007) $3.45M $10M
9 We Own the Night (2007) $3.4M $25.1M
10 The Nightmare Before Christmas (1993) $3.35M $10M
- Wendigo
to su od petka novine bile.Dragonrage wrote:Možda...ali pored tolike reklame je bilo za očekivati da samim otvaranjem zarade 30 mil. $ (recimo kao u slučaju Saw IV) a u naredna dva tjedna barem od 50 mil $ ako ne i više...FilmTV wrote:Propao u kinima? Film je koštao $30 milijuna a zaradio 27.3 milijuna u 2 tjedna. Po meni zaraditi skoro sve uloženo u 2 tjedna samo u Americi znači opako zaraditi nakon ostatka prikazivanja + još mora u druge dijelove svijeta + merchandise + DVDi. Mislim da će film s financijske perspektive proći odlično što se vidi po najavi drugog dijela.Dragonrage wrote: Pa "30 Days of Night" baš i nije neš zaradio...dapače moglo bi se reći da je propao u kinima...u dva tjedna tek 27.3 mil.$
Emmm...ljestvica kaže drugačije...teći je...Wendigo wrote:
1 Saw IV (2007) $32.1M $32.1M
2 Dan in Real Life (2007) $12.1M $12.1M
3 30 Days of Night (2007) $6.7M $27.3M
4 The Game Plan (2007) $6.26M $77.1M
5 Why Did I Get Married? (2007) $5.74M $47.3M
6 Michael Clayton (2007) $5.03M $28.8M
7 Gone Baby Gone (2007) $3.9M $11.3M
8 The Comebacks (2007) $3.45M $10M
9 We Own the Night (2007) $3.4M $25.1M
10 The Nightmare Before Christmas (1993) $3.35M $10M
-
FilmTV
Neznam šta si ti očekivao, po meni su ovo odlični rezultati i film definitivno nije propao u kinima kako kažeš. Pravi primjer očekivanja i onda propasti je Snakes on a Plane, čak je moja stara čula taj film prije prikazivanja a rezultati su potpuno izostali. 30 Days of Night nema 20% budžeta za reklamu od Saw pa je opet super prošao.Dragonrage wrote:Možda...ali pored tolike reklame je bilo za očekivati da samim otvaranjem zarade 30 mil. $ (recimo kao u slučaju Saw IV) a u naredna dva tjedna barem od 50 mil $ ako ne i više...FilmTV wrote:Propao u kinima? Film je koštao $30 milijuna a zaradio 27.3 milijuna u 2 tjedna. Po meni zaraditi skoro sve uloženo u 2 tjedna samo u Americi znači opako zaraditi nakon ostatka prikazivanja + još mora u druge dijelove svijeta + merchandise + DVDi. Mislim da će film s financijske perspektive proći odlično što se vidi po najavi drugog dijela.Dragonrage wrote: Pa "30 Days of Night" baš i nije neš zaradio...dapače moglo bi se reći da je propao u kinima...u dva tjedna tek 27.3 mil.$
- Dragonrage
Rekoh ti što sam očekivao...otvaranje barem od 30 mil.$...ovako mi to loše izgleda (u dva tjedna nije povratio budžet 32 mil.$, zarada 27 mil.$)...iako će zasigurno film prijeći brojku od 50 mil. $ u kinima...FilmTV wrote:Neznam šta si ti očekivao, po meni su ovo odlični rezultati i film definitivno nije propao u kinima kako kažeš. Pravi primjer očekivanja i onda propasti je Snakes on a Plane, čak je moja stara čula taj film prije prikazivanja a rezultati su potpuno izostali. 30 Days of Night nema 20% budžeta za reklamu od Saw pa je opet super prošao.Dragonrage wrote:Možda...ali pored tolike reklame je bilo za očekivati da samim otvaranjem zarade 30 mil. $ (recimo kao u slučaju Saw IV) a u naredna dva tjedna barem od 50 mil $ ako ne i više...FilmTV wrote: Propao u kinima? Film je koštao $30 milijuna a zaradio 27.3 milijuna u 2 tjedna. Po meni zaraditi skoro sve uloženo u 2 tjedna samo u Americi znači opako zaraditi nakon ostatka prikazivanja + još mora u druge dijelove svijeta + merchandise + DVDi. Mislim da će film s financijske perspektive proći odlično što se vidi po najavi drugog dijela.
Dok je Saw IV koji je navodno koštao 10 mil.$ itekako se dobro otvorio...samo u prvom vikendu je zaradio duplo više od uloženog...32 mil.$. Iako tu uveliku ulogu naravno igra i ovo što je Boby rekao...Saw ima hordu fanova...ali opet, imao je vjerojatno i 30 nights strip...
Gledao sam dokumentarac gdje su ti producenti pričali po čemu se gleda uspjeh filma na kino blagajnama...prvi vikend je najvažniji...ako se film loše otvori, jako teško da će se taj rezultat popraviti...iako naravno uvijek postoje iznimne...