Koji ste horror zadnji gledali?
- Sammy
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
The Crazies (1973) - ovoe kao prvo dosta loše snimljeno, onda ak već nisu mogli nać poštenu zamjensku krv, čemu onda toliko forsanje iste, dosta je naporan i atmosfera je nikakva. No, međutim ideja nije nimalo loša, ovaj film je čisti materijal za remake koji ću nadam se i pogledati. - 3/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
Sleepy Hollow - wow! nemogu vjerovati da ovaj film nisam nikada pogledao u cjelosti,gluma,priča,atmosfera,čista desetka
- Malteras
NemojSammy wrote:The Crazies (1973) - ovoe kao prvo dosta loše snimljeno, onda ak već nisu mogli nać poštenu zamjensku krv, čemu onda toliko forsanje iste, dosta je naporan i atmosfera je nikakva. No, međutim ideja nije nimalo loša, ovaj film je čisti materijal za remake koji ću nadam se i pogledati. - 3/10

- Victor Crowley
Meni među deset najboljih filmova ikada.John_Ryder wrote:Sleepy Hollow - wow! nemogu vjerovati da ovaj film nisam nikada pogledao u cjelosti,gluma,priča,atmosfera,čista desetka
Sinoć sam pogledao Horny House of Horror. Ništa posebno ali morao sam ga pogledati.

-
Alone in the Dark (1982) - super, šteta što više ne prave ovakve filmove... Landau i Palance su bili odlični
- hitman_4
The Bay - zanimljiva tematika.nažalost realizacija dosta loša i neuvjeljiva
4.5/10
4.5/10

- Asfodel
MojMalteras wrote:NemojSammy wrote:The Crazies (1973) - ovoe kao prvo dosta loše snimljeno, onda ak već nisu mogli nać poštenu zamjensku krv, čemu onda toliko forsanje iste, dosta je naporan i atmosfera je nikakva. No, međutim ideja nije nimalo loša, ovaj film je čisti materijal za remake koji ću nadam se i pogledati. - 3/10

Meni se remake svidio (uglavnom zbog ideje) i nikako da pogledam oriđiđi..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Michel
The Bay (2012) - dooobar. Mislim da je ovo jedan od rijetkih found footage filmova koji kako ide prema kraju, ostaje isti što se tiče realnosti. Svi ostali kako idu prema kraju su sve više i više naivni. Naravno, to je horor, mora tu biti nerealnosti, ali ih ima dosta gdje zbilja ima gluposti. Ovaj sve to lijepo dozira. Ako bude nekakav virus, epidemija, ne bih volio da to bude ovako
i reporterka je jebozovna
8=======o/8==========o (7/10)

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Michel
Alien Raiders (2008) - blesavi, ali zabavni horor o alienima koji su se domaćili u ljudskim tijelima. Ima i referenci na the thing od Carpentera. Radnja na jednom mjestu, super market. Drži pažnju, nema iritantnih likova, gluma solidna. Samo mi je malo žao što nije bilo više tih aliena, baš prikazanih.
8======-o/8==========o (6.5/10)
Ginger Snaps: Unleashed (2004) - prvi dio mi nije baš sjeo i planirao sam ga ponovo pogledati, ali ipak nisam
ovaj mi je bolji. Od same atmosfere do priče. Skroz je zanimljiv bez CGI efeketa. Odlična napetost kada su u onoj šumi tj. kolibi. Kraj je bio zanimljiv i sad ovih dana na treći dio.
8======-o/8==========o (6.5/10)
Ginger Snaps: Unleashed (2004) - prvi dio mi nije baš sjeo i planirao sam ga ponovo pogledati, ali ipak nisam

- Michel
Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) - završni dio ovog serijala. Smješten u srednji vijek ili tako nešto
da, nije loš. Zimska atmosfera, jako dobar završni obračun. Nema puno preseravanja, zadovljan. Ovo je vjerojatno najbolji werewolf serijal, ali ne i najbolji werewolf filmovi.
Ha phraeng (2009) - iliti ga Phobia 2. Horor omnibus od 5 priča. Moram priznat da me malo razočarao jer mi je prvi dio puno bolji sa strašnijim pričama. Ovdje se priče vrte oko prosjeka i to jesu. Prva mi je nekako favorit jer ima skroz ironični twist. Druga je zanimljiva bolnička priča, ali neiskorištena. Treća je zombie na azijski način. Četvrta je najlošija. I peta je najsmješnija
crkavo sam. Iako je previdljivo, prezabavna je epizoda o glumcima i ostalima koji rade filmove. Preokret nad preokretom.
8=====-o/8==========o (5.5/10)

Ha phraeng (2009) - iliti ga Phobia 2. Horor omnibus od 5 priča. Moram priznat da me malo razočarao jer mi je prvi dio puno bolji sa strašnijim pričama. Ovdje se priče vrte oko prosjeka i to jesu. Prva mi je nekako favorit jer ima skroz ironični twist. Druga je zanimljiva bolnička priča, ali neiskorištena. Treća je zombie na azijski način. Četvrta je najlošija. I peta je najsmješnija

8=====-o/8==========o (5.5/10)
-
"VHS"
Prva i zadnja prica-ODLICNE!Prva pogotovo,dobrano sam se najezio na neke scene.
Ostale manje-vise ok,u nekima su trebali objasniti dosta stvari...
Iako samo poantu nekih stvari u filmu opcenito nisam bas shvatio,jako puno pitanja je ostalo.
U svakom slucaju-pogledajte.
Prva i zadnja prica-ODLICNE!Prva pogotovo,dobrano sam se najezio na neke scene.
Ostale manje-vise ok,u nekima su trebali objasniti dosta stvari...
Iako samo poantu nekih stvari u filmu opcenito nisam bas shvatio,jako puno pitanja je ostalo.
U svakom slucaju-pogledajte.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Victor Crowley
Subspecies - OK film, nije me razočarao.
Bone Sickness - bezveze. Najgori su mi gore redatelji koji misle da ubacivanjem gore scena rješavaju i samu strukturu filma, od glume do scenarija. Jadno.
Bone Sickness - bezveze. Najgori su mi gore redatelji koji misle da ubacivanjem gore scena rješavaju i samu strukturu filma, od glume do scenarija. Jadno.
- xEdgex
Sinister (2012)
E ovako, da odma razjasnimo to da je film bolji od prosjeka i da ga vrijedi pogledati. Prica je odlicna, te je atmosfera stvarno zlokobna i mracna. Soundrack je JEZIV ! Koristili su muziku nekog benda koji radi dark ambient pa sve to zvuci kao da prisustvujete nekom satanistickom ritualu. Eh sada, rekao sam da je film bolji od prosjeka ali i dalje nije dovoljno dobar. Atmosfera filma i sama struktura radnje su identicni kao u Insidious-u (tek sam kasnije pogledao i shvatio da su isti producenti). Mozda bi Sinisteru dao ocjenu vise nego Insidious-u, ali to je sve. Doslovno vjerujem da ce vase misljenje o oba ova filma biti jednako. Meni takva struktura nije dovoljna da film bude odlican ali eto isplati ga se pogledati kako god.
E ovako, da odma razjasnimo to da je film bolji od prosjeka i da ga vrijedi pogledati. Prica je odlicna, te je atmosfera stvarno zlokobna i mracna. Soundrack je JEZIV ! Koristili su muziku nekog benda koji radi dark ambient pa sve to zvuci kao da prisustvujete nekom satanistickom ritualu. Eh sada, rekao sam da je film bolji od prosjeka ali i dalje nije dovoljno dobar. Atmosfera filma i sama struktura radnje su identicni kao u Insidious-u (tek sam kasnije pogledao i shvatio da su isti producenti). Mozda bi Sinisteru dao ocjenu vise nego Insidious-u, ali to je sve. Doslovno vjerujem da ce vase misljenje o oba ova filma biti jednako. Meni takva struktura nije dovoljna da film bude odlican ali eto isplati ga se pogledati kako god.
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- popayy
Slažem se, iako sveukupno, film nije dobar kao prvi nastavak ovaj zadnji humorni segment RASTURA, i definitivno mi je najdražia priča ovih filmova.Michel wrote: Ha phraeng (2009) - iliti ga Phobia 2.
I peta je najsmješnija![]()
crkavo sam. Iako je previdljivo, prezabavna je epizoda o glumcima i ostalima koji rade filmove. Preokret nad preokretom.
- maddjuro
Resident Evil: Retribution - glupost od filma, bez previše smisla; film za gledat s ekipom. Sudeć po kraju za očekivati je nastavak. Sad moram cekat da res evil 6 igra izađe za PC da vidim o cemu se u njoj radi; ali ne gajim neke nade da ce valjati.
I may be an idiot, but i am no fool.